Komşu

bekar insanların seks yapması ayıp. çünkü onlar sevişirken bakire kanı akıtıp kedi kesiyolar. evliler ise öyle mi?

Size göre normal olabilir ama ben edep yahu diyorum sevişmenin de adabı vardır

Olayı yanlış anlayan bir grup ya da daha geniş düşünen bi grup arkadaşımız var istediğinizle istediğiniz zaman istediğiniz şekilde şevişin benim kişisel haklarıma girmediği sürece beni ilgilendirmez ama bu konuda anlaşamayız sizlerle
Mune konumu kapatır mısın rica etsem

Niye salona kadar kaçtınız ki onu anlamadim .
Madem duydunuz usulca çıksaydınız ne diye banyoda takıldınız ?
Ayrıca hakan çalışmıyor diye sevişmeyecek mi orasını anlamadim
Ya da siz kocanızla sevişmiyor musunuz bu kadar korktunuz ..
Apt da yaşanıyor ve böyle şeyler olabilir ..
Abartmışsınız .
Gören de Hakan sizin eve daldı zanneder

Bence de taşının siz apartmanda yaşamayın. Müstakil ev size çok uygun olur. Kimseye de müdahale etmezsiniz

Benim anlamadığım adam bekar diye sapık mi oluyor yani.

Adam ne yapsın banyolar ses geçiriyorsa ayrıca sevişmekle sapıklığın ne ilgisi var o zaman hepimiz eşlerimizle oluyoruz hepimiz mi sapığız anlamadım ayrıca kadın atmış ne demek? belki sevgilisi belki sözlüsü nereden bilebilirsiniz ki bir kadın için çok amiyane bir söz değil mi.?

bekar adam olabilir yani. Kaldı ki sesleri duyduğunuz halde banyoda kalma ve orada olduğunuzu belli etme çabanızı da anlayamadım madem duydunuz işinizi bırakıp odaya geçseydiniz açsaydınız televizyonun sesini otursaydınız valla apartman diye kimse birşey de yapamayacak. Hem daha bir görüşle sapık birine benziyor demenizde enteresan bir kere görmeyle birşey de yapmamış bir bakışından bu çıkarımı yapmak da başka bir önyargı

Sesli olmalari hic hoş değil. Ama 30 yasinda bekar adam. Sasirmamak lazim. Gece annesi babasi oldugu icin hakli olarak getirememistir arkadasini. Ayrica genelde apartmanlarin alt ve ust katlarindan da banyoya ses duyulur. Belki alt veya ust komsunuzdur. Direk adamin gunahini almayin. Size zarari yoksa da adami sapik diye yaftalamayin.

Yemin ediyorum hakan size sarktı sandım, ilk önce sapık falan demişsiniz ya.. Madem böyle bir ses duydunuz banyodan çıkın 12yaşında cocuk da bu devirde bunun eğitimini alıyor zaten gerek okul gerek cevre .. Ama illaki sorarsa atılır bir yalan

ben de eşim işe gidince yalnız kalıyorum evde ama zAten öncesinde de ben eşime demiştim ( 11 Aydır burada oturuyoruz) bu Hakan biraz sapık gibi değil mi diye bakışları falan çok farklı adamın,
Hahha banyodan sesi de geldi haklıymışsın çok sapıkmış .. Ya normal şartlarda rahatsızlığını anlayabiliyorum ama bu bakış açısı ve abartılı tepkiyi çözemiyorum.

ay kusura bakmayın ama bekar adam, banyosunda sevişirken sizden izin mi alacak. bi de orda olduğumu belli etim diyorsunuz. utanmadınız mı?
Banyosu bu kadar yankilanarak ses geçiriyorsa adamın niyeti başka derim ben. Adam resmen teshircilik yapıyor. Adam ses geçirdiğini biliyor kadın bilmiyordur. Sevişerek başka oda mı kalmadı banyodan canlı yayın yapıyor. Sevişmesini millete yayın yapmaya utanmıyorsa, konu sahibi niye utansın.

sesin 10 desibeli varsa ve bunun 8 tanesi yan daire tarafından duruyorsa adam ilk 2 desibeli aşmamak için özel çaba sarfetmek zorunda. ki bu da normal insan için çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…