- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Sevimlipanduf
-
sonuçta evli bayanım derken ne demek istediniz. size ayıp mı oluyo? niye? seks ayıp mı? siz yapmıyomusunuz?
tamam bende biliyorum komşumun seks seslerini inlemelerini duymak ne ama ordan taşınıcam demek abartmak değil mi?
Size göre normal olabilir ama ben edep yahu diyorum sevişmenin de adabı vardırsonuçta evli bayanım derken ne demek istediniz. size ayıp mı oluyo? niye? seks ayıp mı? siz yapmıyomusunuz?
tamam bende biliyorum komşumun seks seslerini inlemelerini duymak ne ama ordan taşınıcam demek abartmak değil mi?
Katılıyorum tabiki her insan sevişir annemiz babamız da, ama ben bunu duymak zorunda değilim kimse de benim sevişmemi duymak zorunda değil saygı edepSevişsinler de sessiz olsunlar ya doğal olarak insan rahatsız oluyor.
Size göre normal olabilir ama ben edep yahu diyorum sevişmenin de adabı vardır
Neden çarpıtıyorsunuz konuyu bundan bahseden oldu mu sizebekar insanların seks yapması ayıp. çünkü onlar sevişirken bakire kanı akıtıp kedi kesiyolar. evliler ise öyle mi?
bekar insanların seks yapması ayıp. çünkü onlar sevişirken bakire kanı akıtıp kedi kesiyolar. evliler ise öyle mi?
çünkü eve kadın atmak, evliyim ben vs gibi imalar eden sizsiniz.Neden çarpıtıyorsunuz konuyu bundan bahseden oldu mu size
Benim anlamadığım adam bekar diye sapık mi oluyor yani.kızlar merhabalar,
Beylikdüzü'nde oturuyorum ben, binamız çift daire uzerine ve hepimizin banyosu ortak bir havalandırma boşluğuna bakıyor, menfezler var ama çok ses geçirgen bi banyo yandaki banyoda konuşulanlar sanki benim banyomda konuşuluyormuşcasına net hele ki yankı yaparak geliyor daha fazla, neyse karşı komşumuz yaşlı bir çift ve yanlarında onlarla kalan boşanmış 30 lu yaşlarında bir oğulları var yanında, bu genç adam çalışmıyor annesinin babasının ihtiyaçlarını görüyor pazar market falan, ben de eşim işe gidince yalnız kalıyorum evde ama zAten öncesinde de ben eşime demiştim ( 11 Aydır burada oturuyoruz) bu Hakan biraz sapık gibi değil mi diye bakışları falan çok farklı adamın, benim hiç diyoloğum olmadı eşim evi tutarken ev sahibimiz karşı komşumuza yetki vermiş onlarla muhatap olmuş oradan ismini biliyorum, velhasıl bugün rutin temizlik yapıyorum evde evleri sildim temizlik kovasını dökeceğim banyoya geçtim yan taraftan(menfez kapalı bizim) bağrış sesleri geliyor kovamı temizledim su açıken anlamadım önce ama banyoyu toparlıyorum oraları da siliyorum bildiğin bu Hakan eve gündüz vakti kadın atmış ve banyoda birlikte oluyor kadının inleme sesleri yankılanıyor banyomdaorada olduğumu da belli ediyorum aslında sifona basıyorum musluğu açıyorum falan, ama hiç istiflerini bozmadılar benim elim ayağım titredi duyunca zaten banyonun kapısını kapatıp salona kadar kaçtım diyebilirim, gece wc ye kalktığımda duysam bunu bu kadar umursamazdım herhalde ama gündüz vakti ve banyoda seslerin yankı yaptığını bildikleri halde sesli bi şekilde yapınca çok rahatsız oldum ki ben de evli bi kadınım kendimi geçtim üst katımızda 12 yaşında ikiz çocuklar var ya onlarda duydularsa, eşime yazdım hemen buradan taşınalım diye abartıyor muyum anlamadım ama şuan hala banyodadırlar diye wc ye gidemedim yerimden kalkmadım
Hahha banyodan sesi de geldi haklıymışsın çok sapıkmış .. Ya normal şartlarda rahatsızlığını anlayabiliyorum ama bu bakış açısı ve abartılı tepkiyi çözemiyorum.ben de eşim işe gidince yalnız kalıyorum evde ama zAten öncesinde de ben eşime demiştim ( 11 Aydır burada oturuyoruz) bu Hakan biraz sapık gibi değil mi diye bakışları falan çok farklı adamın,
Banyosu bu kadar yankilanarak ses geçiriyorsa adamın niyeti başka derim ben. Adam resmen teshircilik yapıyor. Adam ses geçirdiğini biliyor kadın bilmiyordur. Sevişerek başka oda mı kalmadı banyodan canlı yayın yapıyor. Sevişmesini millete yayın yapmaya utanmıyorsa, konu sahibi niye utansın.ay kusura bakmayın ama bekar adam, banyosunda sevişirken sizden izin mi alacak. bi de orda olduğumu belli etim diyorsunuz. utanmadınız mı?
Banyosu bu kadar yankilanarak ses geçiriyorsa adamın niyeti başka derim ben. Adam resmen teshircilik yapıyor. Adam ses geçirdiğini biliyor kadın bilmiyordur. Sevişerek başka oda mı kalmadı banyodan canlı yayın yapıyor. Sevişmesini millete yayın yapmaya utanmıyorsa, konu sahibi niye utansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?