- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
İnşallah en kısa zamanda böyle komşulara denk gelirsiniz. Ben özellikle dinlemiyorum, kendiniz bu sesi duymak istiyosunuz diye herkesi öyle sanmayın lütfen. Zaten oda değiştiyorum ama sürekli bunun için de önlem almak zorunda değilim.Yangın alarmına basın bir dahakine40 ıma geldim, daha şöyle komşulara rast gelemedim. Hep libidoları düşük yada çok edepli sevişenlerle aynı apartmana denk gelmişim.
Size ne milletten ya dinlemezseniz duymazsınız, tv nin sesini açın biraz.
aayy okuyunca içim rahatladıEski evimde başımıza gelirdi haftasonlarine bileyim ya biz bir şey yapmadık, insanlarin seks hayatına mani olmama taraftarayiz. En iyi terapi yöntemi. Sağlıklı seks hayatı=sağlıklı ruhlar ❤
Naptık da engelledik adamı hadım mı ettik anlamadım.Sağlıklı ruh olduğunu da düşünmüyorum normalde dengesiz hareket ediyor. Naparsa yapsın ama diğerlerine saygı duysun asıl medeniyet budur. Bağırıp çağırmayı medeniyet sayanları anlamaya çalışıcam, zor olacak. Komik cevaplarınız için teşekkürler, güldüm tabi. Şimdi sakin sakin komşum bana nasıl şiddet gösterecek bekliyorum.Eski evimde başımıza gelirdi haftasonlarine bileyim ya biz bir şey yapmadık, insanlarin seks hayatına mani olmama taraftarayiz. En iyi terapi yöntemi. Sağlıklı seks hayatı=sağlıklı ruhlar ❤
İnşallah en kısa zamanda böyle komşulara denk gelirsiniz. Ben özellikle dinlemiyorum, kendiniz bu sesi duymak istiyosunuz diye herkesi öyle sanmayın lütfen. Zaten oda değiştiyorum ama sürekli bunun için de önlem almak zorunda değilim.
Ozaman rahatsız olmaya devam edin ne deyimAdamın mesleği o zaten. kimi kime şikayet edeyim? Tecavüzcüler bile dışarda gezerken buna bi şey demelerini düşünmek komik.
Bu kadar cemkirmene gerek yok. Sağlıklı bir ruhun yok sanırımNaptık da engelledik adamı hadım mı ettik anlamadım.Sağlıklı ruh olduğunu da düşünmüyorum normalde dengesiz hareket ediyor. Naparsa yapsın ama diğerlerine saygı duysun asıl medeniyet budur. Bağırıp çağırmayı medeniyet sayanları anlamaya çalışıcam, zor olacak. Komik cevaplarınız için teşekkürler, güldüm tabi. Şimdi sakin sakin komşum bana nasıl şiddet gösterecek bekliyorum.
Polise ne diyim sevişip ses mi yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?