Komşudan gelen ilişki sesleri

Yangın alarmına basın bir dahakine 40 ıma geldim, daha şöyle komşulara rast gelemedim. Hep libidoları düşük yada çok edepli sevişenlerle aynı apartmana denk gelmişim.

Size ne milletten ya dinlemezseniz duymazsınız, tv nin sesini açın biraz.

İnşallah en kısa zamanda böyle komşulara denk gelirsiniz. Ben özellikle dinlemiyorum, kendiniz bu sesi duymak istiyosunuz diye herkesi öyle sanmayın lütfen. Zaten oda değiştiyorum ama sürekli bunun için de önlem almak zorunda değilim.

duvara o anda sert sert vurunnnn vee bagırınnnn ne istiyorsun bee kadın çin ordusunu mu diyee

Rahatsız edici.

Şimdiki çocuklar herşeyi biliyor duysalar sorsalar ne cevap verir insan, herşeyi abartmaya ne meraklı milletiz bogurmeye ne gerek var dağ başına gitsin istediklerini yapsınlar birazda kadına bağlı bir durum bence bu ben asla başka dairelerdeki erkeklerin benim bu tür seslerimi duymasını istemem elbet yüz yüze geliyoruz çünkü bir gün yerin dibine batarım bakamam kimseye asla bana göre değil ölçülü davranmayı öğrenmeniz lâzım.

Eski evimde başımıza gelirdi haftasonlari ne bileyim ya biz bir şey yapmadık, insanlarin seks hayatına mani olmama taraftarayiz. En iyi terapi yöntemi. Sağlıklı seks hayatı=sağlıklı ruhlar ❤
Naptık da engelledik adamı hadım mı ettik anlamadım.Sağlıklı ruh olduğunu da düşünmüyorum normalde dengesiz hareket ediyor. Naparsa yapsın ama diğerlerine saygı duysun asıl medeniyet budur. Bağırıp çağırmayı medeniyet sayanları anlamaya çalışıcam, zor olacak. Komik cevaplarınız için teşekkürler, güldüm tabi. Şimdi sakin sakin komşum bana nasıl şiddet gösterecek bekliyorum.

Son düzenleme:

Sorma oturduğum apartmanlarda hep bebek mevcuttu, ama havadan nemle kapıyorlardı sanırım. Üretken ama sevişgen değilllerdi ne tuhaf dimi. Yada ben milletin ne yaptığıyla kafayı bozup evlerini dinlemediğim, komşu kapısı gözetlemediğim için farkedemedim. O yüzden duymamış olabilirim, siz duyduğunuza göre dikkatinizi fazlasıyla cezbetmiş. Milletin edebine çamur atacağınıza. bastırılmış duygularınıza kulak verin

Toplu yaşam kuralları diye birşey var.
Polise ne diyeceksiniz diye dalga geçmişiniz ama anında gelip uyarıyor olmadı apartmandan attırmaya kadar gidyor
İşten gelmişsiniz yemek tv vs akşam duş alıp tam yatağa gireceksiniz bağırış çağırış komşu seks sesleri uyuyamıyorsunuz günün yorgunluğu çok sinir bozucu ve mide bulandırıcı

Adamın mesleği o zaten. kimi kime şikayet edeyim? Tecavüzcüler bile dışarda gezerken buna bi şey demelerini düşünmek komik.

Bu kadar cemkirmene gerek yok. Sağlıklı bir ruhun yok sanırım

Yahu kaynak elektrik süpürgesi olsun, seks olsun ne olursa olsun
Gece kişileri uykusundan eden her türlü GÜRÜLTÜ SUÇTUR. Millet sevişsin yaaa diyorsunuz tabiki herkes sevişsin de, uyku kaçırmak cok gıcık ya. Tv sesi olsun müzik olsun farketmez. Huzur bozuyor mu bozuyor. Neyi tartışıyorsunuz?

(Arada yazılanlar için söyledim. Olay gündüzse yapacak bir şey yok...) yine de toplu yaşam alanlarında desibel sınırı var yani her konu için.

Bu konular bana biraz komik geliyor kimisi sesli sevişiyor, kimisi sessiz, tabi apartman kurallarına uymak önemli. Ama bazı şeyleri de hoşgörsek ikinci üçüncü de şikayete gitsek daha hoş olur. Ben de duymuyorum hiç halbüki çoğu genç ve evli. Demek ki izolasyonu iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…