Komsulardan biktim

Hare Frankie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
274
320
33
Hepinize merhaba oncelikle iyi bayramlar. Gece saat 2 ve komsularim anahtarlari olsa dahi apartman kapisini acmaya usendiklerinde gece 3, 5 farketmeden durmadan zile basiyorlar. Yalniz yasadigim icin korkudan oluyorum kapiyi acamiyorum ve kim oldugunu bilmiyorum. En alt katta oturuyorum. Bahceli ev gece cat diye bi ses bakiyorum bahceye koliyle pislik atmislar ust kattan. Biktim gercekten surekli korkarak uyaniyorum. Polis cagirsam apartmandan yani ben acmayinca giriyolar evlerine. Napabilirim bu konuda? Ekleme olarak soyle bir olay da var. Mesela benim salonum bahceye bakiyor. Bi bakiyorum bahcede bi adam var ve eve bakiyor. Kac kere uyardim ama anlamiyorlar.

iyi bayramlar canım. tıpkı bizim apartmandaki gereksizleri tarif etmişsin tek farkları çöp atmıyorlar ama sofra bezi vs silkelemeleri meşhur. ben bir kaç kez azarladım resmen yeter be kapıcınız mıyız diye. bu sefer de elektrik doğal gaz vs diye zile basıyorlar.açalım diye

Yemin ederim patliycaktim. Gece 2 ya. Bu kiz yalniz yasiyo korkar falan yok yani.

Al eline bir tane tas zili kır.
Sana gelecek olan haberli gelir heralde.

Pencereden bakanlar içinse güneşlik tak.

Pislik attıklarında polis çağır.

Seni öğrenci, tek bulmuşlar ordan çıkartmaya çalışıyorlar bence.

Huzurun için başka eve geç. Aramaya başla yani yoksa rahat vereceklerini sanmam.

Terbiyesizler.

Ya benim gelenim gidenim yok zaten. 24 saat perde kapali da oturamam. Ev ucuz biraz baska eve ciksam kaldiramam bu durumda.

Hiçbir şey fayda etmez. Bir kadın için çok dezavantajlı konumda bulunan bir evde yalnız yaşıyorsun. Senin çok gelen gidenin olur mu? Yani o zil sana ne kadar lazım oluyor? Zilsiz de yaşarım sorun değil diyorsan zili bir şekilde devre dışı bırak. Kapının yanında vardır o zilin hoparlörü yukarıda, bi bak istersen. Yapabiliyorsan çık bir sandalyeye, o zilin hoparlörünün içinde pil varsa pili sök. Ya da kablosunu kes tam çözüm. Böyle yapabilirsen onlar zile bassa da sen duymazsın. Tabi misafirin gelse zile bassan yine duymazsın ama telefonlaşabilirsin onlarla.

Hic gelenim gidenim yok. Sabah kalkip ilk is yapicam. Kablo falan ariycam orda.

Ya benim gelenim gidenim yok zaten. 24 saat perde kapali da oturamam. Ev ucuz biraz baska eve ciksam kaldiramam bu durumda.

Bu durumda

. Evden kısa sürede çıkmak

. Evden çıkmıyorsan yöneticiyi araya koyup komşuları uyarmak.

. Kendiniz bizzat uyarmak

. Polis çağırmak

Diye ilerleyen süreç içine girebilirsiniz.

Gunesligi tüm gün kapatmaniza gerek yok. Akşamları kapatın.
Gündüz evin içine bakan adama çıkıp ne bakıyorsun kardeşim diye cemkirebilirsin heralde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…