- 1 Ekim 2015
- 274
- 320
- 33
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
Ogrenciyim henuz ve pat diye tasinmak kolay degil daha ucuza ev bulamam mumkunu yok.O evden taşınsan olmaz mi ?
iyi bayramlar canım. tıpkı bizim apartmandaki gereksizleri tarif etmişsin tek farkları çöp atmıyorlar ama sofra bezi vs silkelemeleri meşhur. ben bir kaç kez azarladım resmen yeter be kapıcınız mıyız diye. bu sefer de elektrik doğal gaz vs diye zile basıyorlar.açalım diyeHepinize merhaba oncelikle iyi bayramlar. Gece saat 2 ve komsularim anahtarlari olsa dahi apartman kapisini acmaya usendiklerinde gece 3, 5 farketmeden durmadan zile basiyorlar. Yalniz yasadigim icin korkudan oluyorum kapiyi acamiyorum ve kim oldugunu bilmiyorum. En alt katta oturuyorum. Bahceli ev gece cat diye bi ses bakiyorum bahceye koliyle pislik atmislar ust kattan. Biktim gercekten surekli korkarak uyaniyorum. Polis cagirsam apartmandan yani ben acmayinca giriyolar evlerine. Napabilirim bu konuda? Ekleme olarak soyle bir olay da var. Mesela benim salonum bahceye bakiyor. Bi bakiyorum bahcede bi adam var ve eve bakiyor. Kac kere uyardim ama anlamiyorlar.
Bant falan yapistirdim basmasinlar diye karton koydum baktim ertesi gun sokmusler.Tek yasiyosan zili sök veya sert bir dille uyar onlari. Sen kapici misin sana basiyolar? (Ki ona da basilmaz)
Terbiyesizler.
Yemin ederim patliycaktim. Gece 2 ya. Bu kiz yalniz yasiyo korkar falan yok yani.iyi bayramlar canım. tıpkı bizim apartmandaki gereksizleri tarif etmişsin tek farkları çöp atmıyorlar ama sofra bezi vs silkelemeleri meşhur. ben bir kaç kez azarladım resmen yeter be kapıcınız mıyız diye. bu sefer de elektrik doğal gaz vs diye zile basıyorlar.açalım diye
bende staja giderken gecenin 3ünde 4 ünde basıyorlardı. tam uykuya dalmışız sabah erken kalkıcam yok anacım anlamıyorlar. sözde haziranda çıkartacaktı ev sahibiYemin ederim patliycaktim. Gece 2 ya. Bu kiz yalniz yasiyo korkar falan yok yani.
Ev sahibim almanyada. Hic gormedim kendisini vekalet vermia oyle kiraladim.Afedersiniz ama ben olsam korkudan altıma s*çardım
Ev sahiplerini araya soksan belki daha kalıcı çözüm bulabilirsin
Ailem gelemez malesef.Ailen gelsin bir süre ve zilide sök
Ailem gelemez malesef.
Ya benim gelenim gidenim yok zaten. 24 saat perde kapali da oturamam. Ev ucuz biraz baska eve ciksam kaldiramam bu durumda.Al eline bir tane tas zili kır.
Sana gelecek olan haberli gelir heralde.
Pencereden bakanlar içinse güneşlik tak.
Pislik attıklarında polis çağır.
Seni öğrenci, tek bulmuşlar ordan çıkartmaya çalışıyorlar bence.
Huzurun için başka eve geç. Aramaya başla yani yoksa rahat vereceklerini sanmam.
Terbiyesizler.
Yeni mezunum is ariyorum. Yurtta kalmam da mumkun degil.O zaman yurda çık
Hic gelenim gidenim yok. Sabah kalkip ilk is yapicam. Kablo falan ariycam orda.Hiçbir şey fayda etmez. Bir kadın için çok dezavantajlı konumda bulunan bir evde yalnız yaşıyorsun. Senin çok gelen gidenin olur mu? Yani o zil sana ne kadar lazım oluyor? Zilsiz de yaşarım sorun değil diyorsan zili bir şekilde devre dışı bırak. Kapının yanında vardır o zilin hoparlörü yukarıda, bi bak istersen. Yapabiliyorsan çık bir sandalyeye, o zilin hoparlörünün içinde pil varsa pili sök. Ya da kablosunu kes tam çözüm.Böyle yapabilirsen onlar zile bassa da sen duymazsın. Tabi misafirin gelse zile bassan yine duymazsın ama telefonlaşabilirsin onlarla.
Ya benim gelenim gidenim yok zaten. 24 saat perde kapali da oturamam. Ev ucuz biraz baska eve ciksam kaldiramam bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?