- 19 Mayıs 2016
- 970
- 1.982
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
Ucuza ev ancak bu kadar oluyor demek ki
İki kuruş fazla olsun ama nezih yerden olsun bunu düşünemiyorsunuz
Öğrenci yim param yok diye hemen ağlama faslı
Kapı çalınınca tepki gösterin bir daha çalıyorlar mı yada evden içerden iptal edin kesin kablosu nu
Zili evin icinden sök tatlim.
Kapini pencereni mutlaka kapat.
Hatta pencere icin alarmlar var onlardan al ucuz bişey. Onlardan tak pencerelerine
Kapiyi da icerden kitle
Nezih bir yer zaten ev kucuk diye ucuz.Ucuza ev ancak bu kadar oluyor demek ki
İki kuruş fazla olsun ama nezih yerden olsun bunu düşünemiyorsunuz
Öğrenci yim param yok diye hemen ağlama faslı
Kapı çalınınca tepki gösterin bir daha çalıyorlar mı yada evden içerden iptal edin kesin kablosu nu
Elit bi yerde yasiyorum. Bunu yapan insanlar rutbeli asker falan.Ev arkadaşı vs bul istersen, öyle çık daha güvenli bir yere çık. Pat diye bir gece de olmadı herhalde bu olaylar. Bu çünkü önlem alıp cozebilecegin bir konu değil bence. Tek kalıyorsun güvenliği daha iyi olan bir yere geçen lazım. Daha guvenli bir yerde yasasan geceleri insanların apartmana girip çıkmaları zile basmalari vs seni bu kadar rahatsız etmez.
Bu arada anlamadım gece gelip senin ziline basmiyorlar değil mi? Eger öyle birşey varsa polis çağır tutanak tuttur sonrada mahkemeye ver. Polis hemen gelemez belki o yüzden önceden git karakol ile görüş bence.
Ana kapiyi acmiyorum cunku kapinin onunde mi biri var apartmanda mi anlayamiyorum korkuyorum. O kadae uzagim ki inaanlara girip cikan kim apartmanda mi oturuyor bilmiyorum. Komsularim asker polis falanmis duyduguma gore. Ama kim nedir bilemiyorum.Peki ana kapıyı açıyor musun? Oturanları tanı ve gündüz tek tek uyar .hatalarını ailelerinin yanında öğrensinler.sofra çırpan su dökenler içinde böyle uyarın
Elit bi yerde yasiyorum. Bunu yapan insanlar rutbeli asker falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?