Komşularım ve sigara

Bizde evde içiyoruz sadece mutfakta veya balkonda bana gelip biri söylese muhtemelen anlayışlı karşılarım ama balkon denen bı şey var dese hiç hoş karşılamam söyleme tarzınızda önemli konuşun ama kelimeleri seçerek bence

Nasıl yani komşu kendi evinde sigara içince sizin eve duman nasıl geliyor bende iciyorum kışın mutfakta komşum gelip içme dese taşın derim yani ne alaka

Nasıl yani komşu kendi evinde sigara içince sizin eve duman nasıl geliyor bende iciyorum kışın mutfakta komşum gelip içme dese taşın derim yani ne alaka
Onların mutfağı benim yatak odasına bakıyor ışıklıkta yani.. direkt eve giriyo duman.

Bizde evde içiyoruz sadece mutfakta veya balkonda bana gelip biri söylese muhtemelen anlayışlı karşılarım ama balkon denen bı şey var dese hiç hoş karşılamam söyleme tarzınızda önemli konuşun ama kelimeleri seçerek bence
Yok balkon var diye burda soran arkadaşa söyledim.. tabikide doğru bişekilde söyleyeceğim.

Sigara konusu karışık ama imkanınız varsa başka eve taşının. Güneş görmeyen, yeterli havalandırılmayan bir odayı Hele ki çocuklarınıza vermeyin.
Sigara içilmese bile kızartma kokusu, balık kokusu vs gelecek size zaten, sağlıklı değil.

Gidip düzgün bir uslüpla kendini ifade edip sıkıntını paylaşırsan bir çözüm bulabilirler bence.

Biraz bekleyin belki onlar da havalar ısındığı için balkona çıkmayı tercih ederler.
Esasen kimseden sizin ya da çocuğunuzun konforu/rahatsızlığı vs için evindeki hareket alanlarını düzenlemek zorunda değil. Yaparlarsa ne âlâ ama bu ısrar edilecek, tekrar tekrar rica edilecek bir durum değil.
Sağlığınız ve evladınız söz konusuysa bunları en çok sizin düşünmeniz ve fırsatını bulduğunuz ilk anda ev değiştirmeniz gerek.

Balkonda icsinler balkon kapisini da icerken kapasinlar.

Ya da size geldiklerinde icmesinler bir zahmet

Evin tüm pencerelerini açın. O odanın da kapısının önüne ve içeri hava gelecek şekilde vantilatör koyun. İçerisi havalanır.

Ben olsam bir kere soylerdim uygun bir dille eger ama soylemenize ragmen hala icmeye devam ederlersede sesimi cikaramazdim cunku evet herkezin kendi evi karisamayiz

Umarım anlayışlılardır komşuların canım ama sert tepki alabilirsin yüzüne demezler ama arkadan söylerler muhtemelen keşke sigara diye bşy icat olmasaymış bende çok rahatsız oluyorum kokusundan filan diğer camları açınca kapıyı açık bırakırsın hava gelir orayada en iyisi arada içmedikleri zamanlarda da camı açarsın iyice cereyan yapar

Ben olsam bi yadırgardım ne alaka evimde sigara içemeyecek miyim diye
Sonuçta arada bi boşluk var dumanın uçup gidebileceğini düşünüyorum ben heralde baca gibi sürekli tüttürüyorlar başka bi açıklaması olamaz :O

Sigara elbette önemli bir konu ama ben ışıklığa bakan odayı çocuk odası yapıcak olmanıza takıldım daha çok.Çocuk odası güneş alan bir oda olsa daha iyi olmaz mı?

Nedense sigara genelde mutfakta içiliyor, evinde bunu tercih ediyorlarsa size karşı kayıtsız kalacaklardır

Tasının madem öyle yemek kokusundan rahatsız olmuyormusun biri gelip söylese sana ne derim

Ozgurluklerin sınırı baskalarinin hakkini ihlal ettigi noktaya kadardir bence..kimse kimsenin evinin icine karisamaz,evet ama komsuluk hakki ne olacak o_O ya da mesela konu sahibi yatak odasinda ciplak gezse mutfaktan bunu goren komsusu rahatsiz olup burda konu acmaz miydi acabao_O

En guzeli konusup orta yolu bulmak, eviniz musaitse baska bir odayi yapin yatak odaniz olarak, mutfaga bakan odayi da en az kullandiginiz oda yapin..tasinmak cok cazip bir fikir degil bence.

Back
X