komşularımı hatalarından döndürebilirmiyim.

Bence kesinlikle bu sebeple ilişkiyi kesiyorum demeyin. Aize iftira atabilirler.
Bahane uydurun.

İŞTE bazen büyülerimize kulak asmalıyız ama illa yaşayarak öğreneceğiz

sizin yerinizde olsam direk ilişkimi keserdimmmmm

bıkere bu komşularınız gayet cahıl tıptekı olduğu bellı
çünkü sığındıkları bahaneler bunun acık göstergesi
karakter sahıbı kadınlar Aslan gıbı gıdıp boşanır eğer kocalarından memnun degılseler
zaten karakteriz erkeklerde yapıyo bu ahlaksızlıgı
nıce boşanan kadın boşandıkları halde namusuyla yaşarken evlı olanları anlamıyorum

Yazık valla, erkekler ilgisiz şiddet var üstelik, kadınlar sadakatsizlikte zirvede. Cinsel bir şey yaşasa ne yaşamasa ne... Sanmıyorum ki konuşarak anlasinlar yanlışlarını. Ben olsam kesinlikle iletişimi keserim. Arkadaşlarınızın bu durumu size de evliliğinize de zarar verebilir.

Arkana bile bakma yakinda sende bize katilsana demeleri yakindir.bi kereden bisey olmaz derler iturucaz sadece derler.tasin ve kurtul.

Irtibatı direk kes bence. Beraber alisverise falan gittiginizde yanındakilerin ne mal olduğunu bilenler sana da o gozle bakarlar senin de onlar gibi birileriyle flort ettigini dusunurler.
Birde durup dururken size niye anlattilar boyle biseyi. Belki de sizi yanlarinda görüp beğenen birisi falan vardır da iste onu da bana ayarla falan muhabbeti olduysa size anlatmış olabilirler. Bu duruma sicak mi bakiyorsun yoksa kesinlikle karsi mi cikiyorsun diye nabiz yokluyor olabilirler. Direk irtibatı kesmezsen başın cok ağrır. Ayrica nerden biliyorsun cinsellik olmadığını elin adamini evine niye cagirsin eger bisey yasamiyorsa niye o riske girsin. Ki cinsellik olmasi da sart değil madem evlilikleri kotu gidiyor bosansin ne halt ediyorsa o zaman etsin.

birinin kızı 7 yaşında. olur olmaz herkezi evine alma dedim ya adam çocuğuna bir kötülük yaparsa dedim. iyice tanımadan evime davet etmem dedi
Ne cesaret tövbe estagfirullah..
Rabbim dogru yoldan ayirmasin..
Sasirtmasin..
Cok itici pislik durum..
Sizin yerinizde olsam tasinirim..
Sizinde adiniz kotuye cikar..
Kurunun yaninda yaşda yanar..
Adamlar sizede dadanir..
Carsida onlarin yaninda gorurlerse.

Bekarken sevgilisiyle birlikte olmasıyla evli olunca kocasını aldatması farklı şeyler. Buna bi açıklık getirelim önce.
Hepsi ayni canim..
Cinsellik girince hepside zina oluyor..
Bekarlara hersey serbest diye bir kaide mi var??
Hepside bana gore mide bulandirici seyler..
Madem herkes onune gelenle beraber olacaksa evlilik diye birsey niye var???
Bosuna mi evleniyor herkes??

Konuştuğumjz konu biraz daha faeklıydı. Ortada aldatmayla ilgili bir sıkıntı var. Bulandırmayın kütfen. Konuştuk ve kapandı. Bekar insanlarla alakalı konular kendilerini ilgilendirir. Evliyse yapmayacak bir şey.

Haklısın bu ne gerçekten. Başlarına bela alacaklar. Çoluk çocuk sahibi kadınlar İnterneten tanıştığın adam eve davet edilir mi? Eminim adam da eve çay içmeye geliyordur. Sen bunlarla arana gerçekten hiç çekinmeden koy mesafe. Sen bile komşularının bu huyunu ne kadar zaman sonra öğrenmişsin. Bunların evine gelen adamlarda allah bilir ne huylar vardır. Biri musallat olur o zaman anlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…