komşularımı hatalarından döndürebilirmiyim.

Size tavsiyem hatalarından Azda olsa dönmelerini istiyorsanız onlara açıkça asla bu tarz insanlarla görüşecek yapıda olmadığınızı ve sadece bu durumdan dolayı gorusmeyeceginizi beyan edin.biraz uttansinlar.utandirin..Hicbisey yokmuş gibi devvvam etmeyin.Yüz çevirin.biraz uzulsunler.kabuledilir birsey değil.

Uzak durun, sizin onlarla arkadaşlık ettiğinizi gören esnaf vs sizi de onlar gibi sanır, sonra saçma muhabbetlere girmesinler rahatsız olursunuz durduk yere

Derhal arkadaşlıgımı keserim .onları tanıyan kişiler yani erkekler sizide oyle sana bilir taşının gidin o mahalleden. Öyle insanların yardımıda lazım degil.

Ben en çok çocuklara üzüldüm
eminim görmüşlerdir yaşanılanları
ne biçim anneler var hiç mi düşünmez çocuğu taciz eder vs. diye resmen ahlaksızlık
ben olsam oradan taşındıktan sonra bir gün o evde fuhuş yapılıyor diye şikayet ederdim.
kendi düşünmeyeni ben niye düşüneyim

çocuklarınızı da o eve yaklaştırmayın bence
nolur nolmaz

Ben olsam hatadan döndürmeye falan uğraşmam. Anlayacak kapasitede olduklarını sanmam, eve erkek alacak kadae gözleri dönmüşse herşey beklenir. Yavaşça değil duyduğum an hızla uzaklaşırdım. Bu tip bir hayat tarzı herşeyi barındırabilir mazallah. Kısacası uzak dur. İlişkini kes.

Iki kafadar bulmuşlar birbirlerini siz birsey yapamazsiniz.Görüsme derim.Çok çirkin şeyler bunlar kafa dagitiyorlarmismis ne yaptiklari belli.Allah akil fikir versin tövbe yarabbim.

Kes, at..
pişmanlık duygusuyla paylaşsalar bunu söylemezdim, ama yakında sizin de adınızı çıkarabilirler.

Bana arkadasini söyle , sana KİM oldugunu söyliyim.
Size soyliyim bu isin sonu b.k
Ondan sonra muge anlida izliyoruz esi yakalamis da oldurmus de kizina tecavuz etmisler de vs vs allah muhafaza ...arkadaslignizi kesin ama öncesinde yaptiklrinjn hicbir hakli yani olmadigni dayak ilgisizlik vs ile bu cirkefi mesrulastirmaya calismamalarini söyleyin ha su da bir gercek ar damari çatladi mi bi daha normale dönmesi zordur bi de kimse bi fincan kahve icmek icin o riski goze almaz hani cinsellik yok demisler ya emin olun var.

Aklima benim isyerimde bekar ama rahat fikirlerini ulu orta anlatan arkadasla gorunup gorunmemek geldi.Ama iyi bir insan oldugu icin beraber gorunmekten kacmayi ayip karsiliyordum.Acaba ben de onla gorunmemeli miyim dusundum simdi?Allahtan farkli yerde simdi.
Ama bu olay tam rezillik.Gercekligine inanamadim ben ya.ESlerinden nasil cekinmezler?Etraf duyacak diye nasil korkmazlar?Eve almak nedir cocuklari var mi bunlarin?

Benim teyzemin eşi esnaf. Ve biliyormusun esnaflardan asla bişey kaçmıyor. Sürekli insanlarla birlikte olmaktan kurdu olmuşlar ve gerçekten onlarla birlikte gezeni öyle görüyorlar kadın olsun erkek olsun.

Eğer gerçeği söyleyip uzaklaşırsan, oda öyleydi kocasından korkusundan kendini temize çıkarmaya çalışıyor diyeceklerdir.

Ayrıca olayın en önemli noktası; bu kadınlar asla pişmanlık duymuyor vicdanen gayet rahatlar. Gerekirse evi taşıyın kaçın o ortamdan.

Ayyy bu nasil bi ahlaksizlik yazik yazik.. lanet olsun bu sosyal medyayi bu sekilde igrenclik icin kullanan kadinada erkegede lanet olsun... cok sinirlerim bozuldu.. cekirge bir sicrar iki sicrar misali bi gun mutlaka boka basacaklar.. siz akilli olun onlardan uzak durun.. kurunun yaninda yas olmayin... esiniz ve cevreniz duydugunda size bile guvenleri sarsila bilir kendinizi onlardan kurtarin...

Benim bir tanıdığım kadın 50 yaşlarında vardı çocugu odada bilgisayarla oynuyordu onlar oda da fingirdiyordu, kadın evli adam evli tatiller filan. Kadının 6 çocuğu var. 2 'si bi adamdan,2'si bi adamdan 1 tane başka adamdan 1 tanesi başka adamdan. Hiçte utanmıyordu valla çocuklar bilmiyor tabi. Bu kadınlar zatwn kendini belli ediyor ve kendi gibi insanlarla arkadaş oluyorlar. Bizim mahallede vardı. Benim micazımdan dolayı yaklaşmadılar bile.abimin eşide öyle kadınlarla arkadaş hep sohbetleri cinsellik. Basit konular. O kadar adamla yatıp kalkıyorlar ama kocaları gerçekten duymuyor. Bir laf varya.
Erkek aldatsa ilk karısı öğrenir, kadın aldatsa en son kocası öğrenir. Hiç bir açıklama yapmayın. Görüşmek istemiyorum diyip bitirin.

Canım bence acilen oradan taşınmalısın. Birşey değil esnaflada dümenleri varmış, esnaflar sen onların arkadaşısın diye seni de o kadınlar gibi biliyorlardır. Aman yarabbim Allah akıl versin bu insanlara

Bir arkadasim var ismi ece olsun. Bu ecenin de benim de tanidigim ama arkadasim olmayan bir arkadasi var ayse olsun

Ayse nisanli. Ama memleketin en zengin adamiyla gezip tozuyor icmeye gidiyor. Aysenin ablasi evleniyor adam ayseye dugunde giysin diye 13 bin liralik elbise aliyor yil 2009. Ayse bir gun eceyi de cagriyor. Ece o adami bilmeden gidiyor. Bisey de diyemiyor. birlikte resimler vs cekiliyor ayse cekiyor. Ama baskalari da var tabii sadece ece ve adam degil.

1 sene sonra ayse bu adamla yemek yerken nisanlisina yakalaniyor. Ayse sucu eceye atiyor. O beni yemege cagirdi gelmedi kendisi kaldim bu adamla aman be diye.

Sonra aysenin nisanlisi eceye catiyor. Senin 50 yasinda adamla ne isin var boy boy fotograflarin var. Kendin ne mal oldugun belli benim nisanlimi da surukledin. O...uluk yaptigin yetmedi simdi de pazarlamaya mi basladin baskalarini diye. Orasi da kucuk bir ilce. Ne oldu? Ayse evlendi 2 kizi oldu. Mutlu mesut...
EEcenin adi cikti kacti geldi istanbulda hayat mucadelesi.. kit kanaat kendine yetmeye calisiyor.

Kisacasi basiniza is alirsiniz. Uzak durun. Onlar iyi olur siz kotu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…