- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi willedwoman
-
bi başka konumdada yine biri sormuştu onada yazmıştım. sosyal hizmetlerden eşim bi tanıdık buldu sordu oda bi görüntü falan alırsanız. ilgilenirler yoksa ilgilenmezler demiş. ve öylece kaldı malesef bişey yapamadım. bi kere sosyal hizmetleri aradık gelen giden olmadı.
yavaş yavaş uzaklaşmak istiyorum. ama ben gitmezsem onlar bana geliyorlar.
Haklısın bu ne gerçekten. Başlarına bela alacaklar. Çoluk çocuk sahibi kadınlar İnterneten tanıştığın adam eve davet edilir mi? Eminim adam da eve çay içmeye geliyordur. Sen bunlarla arana gerçekten hiç çekinmeden koy mesafe. Sen bile komşularının bu huyunu ne kadar zaman sonra öğrenmişsin. Bunların evine gelen adamlarda allah bilir ne huylar vardır. Biri musallat olur o zaman anlarlar.
canim esinle konuş ben simdi ögrendim burdan tasinalim de ne bileyim ama esine mutlaka soyle
ben onları birden öfkelendirmek istemediğim için aniden kesmeyim düşünüyorum. iftiradan korkuyorum.
eşim biliyor konuştum ama bu mahalleden taşınmak için kredinin bitmesi gerek evimizin 1 yıllık kredisi kaldı ondan sonra burayı kiraya verip kendim kiraya çıkmayı düşünüyorumcanim esinle konuş ben simdi ögrendim burdan tasinalim de ne bileyim ama esine mutlaka soyle
çok zor bu zaman zarfinda oendinize mahalle disinda aktivite yapacak yerler bulsaniz annenize falan gitseniz onlara ayiracak zamani azaltsaniz bir bahaneyleeşim biliyor konuştum ama bu mahalleden taşınmak için kredinin bitmesi gerek evimizin 1 yıllık kredisi kaldı ondan sonra burayı kiraya verip kendim kiraya çıkmayı düşünüyorum
kocalarinin haberi olma ihtimalini neden kimse dusunmuyor ki ? belkide haberleri vardirBir de ne cesaret yani adamlar evlerinin yerini öğreniyor ,düşünsene yarın bir gün eve gelse kocası varken... böyle böyle işleniyor aile cinayetleri ,olan da çocukları oluyor
canım ben zaten çalışıyorum memurum onlarla hafta sonları görüşüyordum bazende akşamları balkonda çay falan içiyorduk. artık işim var çamaşırım var bulaşığım var ütüm var gibi sebeplerle gitmemeyi düşünüyorum.çok zor bu zaman zarfinda oendinize mahalle disinda aktivite yapacak yerler bulsaniz annenize falan gitseniz onlara ayiracak zamani azaltsaniz bir bahaneyle
en guzelicanım ben zaten çalışıyorum memurum onlarla hafta sonları görüşüyordum bazende akşamları balkonda çay falan içiyorduk. artık işim var çamaşırım var bulaşığım var ütüm var gibi sebeplerle gitmemeyi düşünüyorum.
eşimle konuştuğumuzda bunu eşimde söyledi bir erkek zamanla farkeder hisseder dedi bence eşleri biliyorlar bilmemezlikten geliyorlar dedi. ama ben ihtimal veremiyorum. hangi erkek bu kadar geniş olabilir.kocalarinin haberi olma ihtimalini neden kimse dusunmuyor ki ? belkide haberleri vardir
üstelik görüştükleri erkekler evli. 4 -5 ay görüşüyorlarmış hatta adam eve bile geliyormuş. cinsel anlamda birşey yaşamıyoruz diye yemin ediyorlar sadece kahve içip sohbet ediyorlarmış.
alışveriş yaptıkları esnaflarla bile arayı bulmuşlar.
kocalarinin haberi olma ihtimalini neden kimse dusunmuyor ki ? belkide haberleri vardir
yani çocugu evdeyken o adamı bir şekilde eve alan onu neden yapamasın? çok çirkin Allah kimseyi böyle şaşırtmasın...7 yaşında kızı olan çocuğu hep evde bilmiyorum o çocuğun gözleri önünde yapacak kadar alçalabilirlermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?