komşularımı hatalarından döndürebilirmiyim.

@suzi0713
hatta aklıma geldi şimdi ben üniversitedeyken bir arkadaşım erkek arkadaşını aldatmış oda telde konuşmalarını yakalamış telefonda ve benim üzerime atmıştı ben erkek arkadaşıma yakalanmamak için onun telefonunda konuşuyormuşum..

onun sevgilisi benimkine söylemişti hiç yoktan başıma iş açılmıştı.. allahtan aldattığı kişi konuşmaların tamamını ve resim gönderdide ben rahatlamıştım

Yanlış bilgilendirme olmasın. Benzer bir durum yaşadık. Üst katımizdaki kadının evinde kavga gürültü eksik olmuyordu. Hatta bir gün doğal gaz sayacıni tamire görevli geldi. Adam yarım saat çalıştı. O sirada bunlarin ev yine yikiliyor tabi. Bu rada cocuklar buyuk. 14-15 yas arasi. Dediki bunlar hep böyle mi? Evet dedik. Adam niye sosyal hizmetleri aramasını deyince dank etti. Biz hep polisi arayıp şikayet ediyorduk. Onlarda gelip bakıyordu ölen yaralanan yok gidiyorlardı.

Neyse sosyal hizmetleri aradık. Bir görevli 2-3 gün sonra aradı bizi durumu anlattık. Gelmis bir kac kere evde yoklarmis. Komsularla konusmus sanirim. Bize telini bıraktı, kavga olunca arayın dedi. Kadının ve çocukların yine kavga ettigi bir gece aradık. Yarım saat sonra geldi. Aileyle görüştü falan. Sonra ne oldu bilmiyorum. Ama sesleri kesildi.

Görüsmemek için bahane bulmana gerek yok.Cagirdiklari zaman gitme uzak dur .Bu tür insanlar bulaşıcı hastalık gibi senin onların yanında görünmen bile evliliğini bozabilir.Ben öğrenir ogrenmez uzaklaştım .Ne dusundugu umrumda bile olmadi.Benim için hiç düşünmeden hayatımdan çıkaracağım kişiliksiz insanlar cunki.

yavaş yavaş uzaklaşmak istiyorum. ama ben gitmezsem onlar bana geliyorlar.

Direk kesin görüşmeyi
Yarın öbür gün yedikleri naneler üzerinize kalır
İşler sarpa sarınca içinden çıkamazsınız
Koskoca insanlar elbet biliyorlar yaptıklarının ne olduğunu
Bu saatten sonra sizin düzelteceğiniz bir durum değil

Bir de ne cesaret yani adamlar evlerinin yerini öğreniyor ,düşünsene yarın bir gün eve gelse kocası varken... böyle böyle işleniyor aile cinayetleri ,olan da çocukları oluyor

canim esinle konuş ben simdi ögrendim burdan tasinalim de ne bileyim ama esine mutlaka soyle
eşim biliyor konuştum ama bu mahalleden taşınmak için kredinin bitmesi gerek evimizin 1 yıllık kredisi kaldı ondan sonra burayı kiraya verip kendim kiraya çıkmayı düşünüyorum

eşim biliyor konuştum ama bu mahalleden taşınmak için kredinin bitmesi gerek evimizin 1 yıllık kredisi kaldı ondan sonra burayı kiraya verip kendim kiraya çıkmayı düşünüyorum
çok zor bu zaman zarfinda oendinize mahalle disinda aktivite yapacak yerler bulsaniz annenize falan gitseniz onlara ayiracak zamani azaltsaniz bir bahaneyle

Bir de ne cesaret yani adamlar evlerinin yerini öğreniyor ,düşünsene yarın bir gün eve gelse kocası varken... böyle böyle işleniyor aile cinayetleri ,olan da çocukları oluyor
kocalarinin haberi olma ihtimalini neden kimse dusunmuyor ki ? belkide haberleri vardir

çok zor bu zaman zarfinda oendinize mahalle disinda aktivite yapacak yerler bulsaniz annenize falan gitseniz onlara ayiracak zamani azaltsaniz bir bahaneyle
canım ben zaten çalışıyorum memurum onlarla hafta sonları görüşüyordum bazende akşamları balkonda çay falan içiyorduk. artık işim var çamaşırım var bulaşığım var ütüm var gibi sebeplerle gitmemeyi düşünüyorum.

kocalarinin haberi olma ihtimalini neden kimse dusunmuyor ki ? belkide haberleri vardir
eşimle konuştuğumuzda bunu eşimde söyledi bir erkek zamanla farkeder hisseder dedi bence eşleri biliyorlar bilmemezlikten geliyorlar dedi. ama ben ihtimal veremiyorum. hangi erkek bu kadar geniş olabilir.

Böyle insanlar bana ne iyilik yaptiysalar bile görüşmem konuşmam. Tüm iyilikleri de benim için bitmiş olur. Hatta terslerim evime almam selam bile almam.

Onlarla hicbirsekilde görüşmeyin konuşmayin yoksa sizide öyle sanırlar . Esınizin başı belaya bile girebilir.
Bu iyi dediğin insanlar evlatlarını dahi düşünmeden hareket ediyolar çocuklarına zarar gelebilir Allah korusun . Böyleleriné gözleri dönmüs ve başka bilmem ne denir.
Terbiyesizler eşleri kötüyse ayrilsinlar böyle b..k yemesinler. Ben bile tiksindim Allah ıslah etsin ..

@suzi0713 geçen gün konu açmıştım, hatırlarsın belki. Komşu iyi ama... diye...
Acaba biz miyiz demiştin. Anlattıklarından yola çıkarak diyorum ki kesinlikle biz değiliz :)

içinde bulunduğun durumdan kurtulmanın tek yolu onlardan uzaklaşman. İnan iftira ile başedemezsin.
Suçsuz olsan bile Allah korusun hep milletin kafasında bir ''acaba?'' kalır...

Sizin bir komşu daha vardı samimi olduğunuz kızına davranış şekliyle ilgili konu açmıştınız
O ne oldu?
Bunlarda başka komşular mı?
Başka bir konuda yoğun çalışma temponuz kendi bakımınıza ayıramadığınız vakitten şikayet etmiştiniz.
Bu 3 komşunuzla yediğin içtiğiniz nasıl ayrı gitmiyor?
Siz bana inandırıcı gelmiyorsunuz kusura bakmayın.
Konular hep kurgu gibi.
Sonuç hiç yok.

üstelik görüştükleri erkekler evli. 4 -5 ay görüşüyorlarmış hatta adam eve bile geliyormuş. cinsel anlamda birşey yaşamıyoruz diye yemin ediyorlar sadece kahve içip sohbet ediyorlarmış.

Tabiysi ki cinsellik yoktur, adamlar onca yolu bir kahve iki sohbet ve hanımların gül yüzleri için geliyordur.
Bu tiplerin yeminine güvenilir mi? Kaldı ki benim gözlemlediğim, kimler sürekli yemin edip duruyorsa, en çok yalanı da onlar söylüyor.

alışveriş yaptıkları esnaflarla bile arayı bulmuşlar.

"Kazan yanına varma, kara bulaşır" mantığı ile bakarlar; yanlarında bulunmanız, o kişilerle arkadaş olarak anılmanız, adınızı lekeler.

Yol verin, koyun mesafenizi gitsin çok mu lazım?
Böyle insanların kendilerine hayrı yok ki size olsun; ancak bela getirirler.

O daha da feci...bunlar zaten karı koca bu derece genişşş komşularsa konu sahibi arkasına bakmadan kaçsın bence. Hem siteden hem mahalleden

7 yaşında kızı olan çocuğu hep evde bilmiyorum o çocuğun gözleri önünde yapacak kadar alçalabilirlermi
yani çocugu evdeyken o adamı bir şekilde eve alan onu neden yapamasın? çok çirkin Allah kimseyi böyle şaşırtmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…