- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
Kapiyi caldilar acmadim diyorsunuz konusmalari normal ne bekliyordunuz ki... kapıyı acmazsaniz soguk oldugunuzu da düşünürler zaten konusmadan iletisim de kurulmaz bunu neden dert ettiniz onu da anlamis degilim...yeni evliyiz. 1.5 ay oldu. bina komsularimdan ev gormeye falan gelen olmadu gecen iki kisi asure getirdi. bende cekindim hic birine gidemedim calismaya ama hepsi birbiriyle samimi. ben sinava calistigim icin gece bazen sabahliyorum esimde polis gececiydi dun sabahladim sabah uyuyorduk baya zil calmis sonda esim yetismis ama acmamis pijamaylayim diye kapida konusurlarken duymus onlar hic kapiyi acmiyo demis biiri gecen asure getirdim acmadilar demis digeri de onlar calisiyo falan demis. evet esim evde olmadiginda ben oturdugum odanin kapisini bile kitliyorum aileme de soyluyorum esim evde yok gelcekseniz haber verin diye ve acmiyorum kapiyi ben evdeyken bir kere hirsiz girmisti o yuzden korkuyorum gecen aksam caldilar kapiyi ve ben acmadim. sizce onlara karsi soguk gorusmek istemeyen imajimi uyandirdik da onlar kapiyi acmiyo diyolar
Evde oldugunuz ve duydugunuz, dahası kapıda onların olduğunu duydugunuz halde kapıyı acmamışsınız alenen görüşmek istemiyoruz demişsiniz. Dedikodu değil yaptıkları fikir beyan etmişler sadece.yeni evliyiz. 1.5 ay oldu. bina komsularimdan ev gormeye falan gelen olmadu gecen iki kisi asure getirdi. bende cekindim hic birine gidemedim calismaya ama hepsi birbiriyle samimi. ben sinava calistigim icin gece bazen sabahliyorum esimde polis gececiydi dun sabahladim sabah uyuyorduk baya zil calmis sonda esim yetismis ama acmamis pijamaylayim diye kapida konusurlarken duymus onlar hic kapiyi acmiyo demis biiri gecen asure getirdim acmadilar demis digeri de onlar calisiyo falan demis. evet esim evde olmadiginda ben oturdugum odanin kapisini bile kitliyorum aileme de soyluyorum esim evde yok gelcekseniz haber verin diye ve acmiyorum kapiyi ben evdeyken bir kere hirsiz girmisti o yuzden korkuyorum gecen aksam caldilar kapiyi ve ben acmadim. sizce onlara karsi soguk gorusmek istemeyen imajimi uyandirdik da onlar kapiyi acmiyo diyolar
delikten bakardiniz komsuya acardiniz. elindr asureyle soyguna gelecek halleri mi var
bana komsuluk etmek guzel birsey gibi geliyor. tabi guvenilcek insanlarla karsilastirsin allah ama bnce komsularinizi bir tanimayi deneyin, nihayetinde basiniza bise gelse en yakininizda onlar var. soguk olmayin derim.
yoo, ne varki bunda. Takmayin kafaya.yeni evliyiz. 1.5 ay oldu. bina komsularimdan ev gormeye falan gelen olmadu gecen iki kisi asure getirdi. bende cekindim hic birine gidemedim calismaya ama hepsi birbiriyle samimi. ben sinava calistigim icin gece bazen sabahliyorum esimde polis gececiydi dun sabahladim sabah uyuyorduk baya zil calmis sonda esim yetismis ama acmamis pijamaylayim diye kapida konusurlarken duymus onlar hic kapiyi acmiyo demis biiri gecen asure getirdim acmadilar demis digeri de onlar calisiyo falan demis. evet esim evde olmadiginda ben oturdugum odanin kapisini bile kitliyorum aileme de soyluyorum esim evde yok gelcekseniz haber verin diye ve acmiyorum kapiyi ben evdeyken bir kere hirsiz girmisti o yuzden korkuyorum gecen aksam caldilar kapiyi ve ben acmadim. sizce onlara karsi soguk gorusmek istemeyen imajimi uyandirdik da onlar kapiyi acmiyo diyolar
E saat 22.30'da hırsız kapıyı çalıp gelecek değil yasaat 22:30 da asure getirecekleri hic aklima gelmemisti :)
elinde aşureyle eve gelen hırsız . .
fazla abartıyosunuz gibi geldi bana birkere hırsız girdi diye kapılar kitlenip oturulmaz.
diger arkadaslara da yazdim size de yazayim saat 22:30 du o gun asure gtirceklerini tahmis edemedim :))
diger arkadaslara da yazdim size de yazayim saat 22:30 du o gun asure gtirceklerini tahmis edemedim :))
Hee hırsızda herkesin oturup tv syrettiği bir saatte girer zaten. Kim olabilir ki açmıyorsunuz. Bari bahaneleriniz biraz mantıklı olsun. Çok mu zor kim o diye sormak tanımadığınız açıklama yapamayan biriyse zaten açmazsınız. 22.30 da hırsız girmesini ilk defa duyuyorum hem de ışığı yanan eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?