- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
- Konu Sahibi acembuselik
-
Çalıyorlar canım,önce zili çalıyorlar sonra soyuyorlar.Hangi hırsız zile basarki kapıya gelen kişi bellidir
Çalıyorlar canım,önce zili çalıyorlar sonra soyuyorlar.
Eski oturduğumuz yerde hırsızlar hep erken vakit giriyorlardı eve,akşam üzerini giriyorlardı genelde 18.30 dan sonrasını bizimde başımıza geldi 2 saat içinde evimize hırsız girdi talan etti gitti hemde çok erken bir vakit,komşumuzun birisinin evine yine akşam 8 civarı girdiler,ışığını açık bırakmış kadın hırsızlarda zili çalmış ses gelmeyince girmişler,yine bir komşumuzun kızı evdeyken girdi oda 8-9 civarı ve üstelik kız banyodaymış kız korkudan banyodan çıkamamış,şimdi oturduğumuz yerde de bir komşumuzun evine girdiler hem de gündüz vakti.
Ben ögrencıyken bunu yasadım oglen uyuyordum kapı caldı caldı acmadım zaten hıc acmam...Sonra adamın bırı evde yokum dıye kapıyı zorlamıs zorlamıs karsı komsum ogrencı kızlardı kız da ıcerden kapıyı tıklatınca kacmıs adam...Uff korkudan ölmustum valla...
Hırsızların ne zaman girip girmeyeceği konusunda ihtisas mı yaptınız siz . Sanki çok absürd birşeymiş gibi inanmamazlık yapmanız çok tuhaf .Hırsız bu gündüz de girer gece de girer evde kimse yokken de girer varken de girer siz uyurken de girer uyanıkken de girer.Adı üstünde hırsız bu sizden izin alıpda mı girecek ?Hee hırsızda herkesin oturup tv syrettiği bir saatte girer zaten. Kim olabilir ki açmıyorsunuz. Bari bahaneleriniz biraz mantıklı olsun. Çok mu zor kim o diye sormak tanımadığınız açıklama yapamayan biriyse zaten açmazsınız. 22.30 da hırsız girmesini ilk defa duyuyorum hem de ışığı yanan eve.
kapıyı çaldığımda evde olduğu halde kapısını açmayan komşumun gözümde şu an insani hiçbir değeri yok..ve ben o gün hastaydım yardım istemek için kapısını çalmıştım.bende polis eşiyim kocam evde yoktu.kısa ve net nokta.yeni evliyiz. 1.5 ay oldu. bina komsularimdan ev gormeye falan gelen olmadu gecen iki kisi asure getirdi. bende cekindim hic birine gidemedim calismaya ama hepsi birbiriyle samimi. ben sinava calistigim icin gece bazen sabahliyorum esimde polis gececiydi dun sabahladim sabah uyuyorduk baya zil calmis sonda esim yetismis ama acmamis pijamaylayim diye kapida konusurlarken duymus onlar hic kapiyi acmiyo demis biiri gecen asure getirdim acmadilar demis digeri de onlar calisiyo falan demis. evet esim evde olmadiginda ben oturdugum odanin kapisini bile kitliyorum aileme de soyluyorum esim evde yok gelcekseniz haber verin diye ve acmiyorum kapiyi ben evdeyken bir kere hirsiz girmisti o yuzden korkuyorum gecen aksam caldilar kapiyi ve ben acmadim. sizce onlara karsi soguk gorusmek istemeyen imajimi uyandirdik da onlar kapiyi acmiyo diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?