- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Elbette zorunda degilsiniz. Ben de hic sevmem komsu. İnsanlar kantarin topuzunu kaciriyor cunku yuz verince astarini istiyorlarSorum şu, acaba ben de eltim gibi komşu arkadaş edinmek zorunda mıyım
Elbette zorunda degilsiniz. Ben de hic sevmem komsu. İnsanlar kantarin topuzunu kaciriyor cunku yuz verince astarini istiyorlar
sonra laf çoğalıyor,dedikodu başlıyor. benim gözlemlediğim bu. merhaba deyin,güleryüz gösterin,çocuğunuzu parkta oynatırken karşılaşırsanız vs sohbet edin ama gidip gelme olayı bence manasız.
Bu bir ihtiyaç meselesidir eğer ihtiyaç duyuyorsanız problem yok
Ama ben insan canlılığın severim insanları muhabbeti komşuluğu
Neden olmasın
Akraba dediğimiz yapı birbirine benzer aileler yapılar olduğu için komşuluk daha ilginç olur demesi benden:)))Cok değil, iyi anlaştığım bir komsum olsaydı bana yeterdi. Ben de eşim de misafiri çok severiz. Gelip gidenlerim oluyor mutlaka ama hep akrabalar. : )
Akraba dediğimiz yapı birbirine benzer aileler yapılar olduğu için komşuluk daha ilginç olur demesi benden:)))
çalışıyor musun veya çalışmaya başlayacak mısın?
Bebeğim iki yaşına gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum. Çalışsaydım, bunları dert etmezdim, komşuya ihtiyaç duymazdım belki de. : )
komşuluk ilişkisi sevmem, çat diye kapımı çalıp hadi bir kahve içelim denmesine tahammül edemem, evde olduğum sürece bişeylerle meşgul ya da dinleniyor oluyorum çünkü.
4 yıl evde oturdum, kimseyle komşuluk yapmadım.
Iadei ziyaret yapmadiysaniz eger gidip gelme olmaz ki. Siz gideceksiniz ki onlarda gelecek.Hanımlar, önce kendimden bahsedeyim size. Evleneli üç sene oluyor. Çevremden uzak bir yere gelin geldim. Burada hiç arkadaşım, komşum vb yok. Oturduğum sitede eltim de var. Eltimle uzagiz birbirimize. Pek gelip gitmeyiz. O yaklaşık on senedir bu sitede ve komşuları var. Komşuları benim yaşlarda. Eltimle mesafeli olduğum icin onun arkadaşlarıyla da görüşmüyorum. (Onlardan da bir adım gelmedi zaten) Onların disinda ki komşular da, bana gore yaşlı zaten. Yani yalnızım.
esim, bebeğim ve ben birbirimize arkadaş olduk : ) hafta sonları gezeriz, alışverişler yapar, oyunlar oynariz. Birbirimize yetiyoruz yani.
Sorum şu, acaba ben de eltim gibi komşu arkadaş edinmek zorunda mıyım? Burada kafa dengim kimse yok. Sitede herkesin gidip geldiği komşuları var. Bir ben böyleyim anladığım kadariyla. Anormal bir durum mu bu?
İlk geldiğimde, hosgeldine geldi birkaç komşu. En güzel sekilde ağırladım. Gayet guler yuzlu ve hos sohbettim. Sonra ne gelen oldu, ne giden ne de davet eden.
eltinin bir parmağı var gibiHanımlar, önce kendimden bahsedeyim size. Evleneli üç sene oluyor. Çevremden uzak bir yere gelin geldim. Burada hiç arkadaşım, komşum vb yok. Oturduğum sitede eltim de var. Eltimle uzagiz birbirimize. Pek gelip gitmeyiz. O yaklaşık on senedir bu sitede ve komşuları var. Komşuları benim yaşlarda. Eltimle mesafeli olduğum icin onun arkadaşlarıyla da görüşmüyorum. (Onlardan da bir adım gelmedi zaten) Onların disinda ki komşular da, bana gore yaşlı zaten. Yani yalnızım.
esim, bebeğim ve ben birbirimize arkadaş olduk : ) hafta sonları gezeriz, alışverişler yapar, oyunlar oynariz. Birbirimize yetiyoruz yani.
Sorum şu, acaba ben de eltim gibi komşu arkadaş edinmek zorunda mıyım? Burada kafa dengim kimse yok. Sitede herkesin gidip geldiği komşuları var. Bir ben böyleyim anladığım kadariyla. Anormal bir durum mu bu?
İlk geldiğimde, hosgeldine geldi birkaç komşu. En güzel sekilde ağırladım. Gayet guler yuzlu ve hos sohbettim. Sonra ne gelen oldu, ne giden ne de davet eden.
Bebeğimden arta kalan zamanlarda birkaç hobim var, onlarla oyalanıyorum ama ne bileyim, eltim, kayınvalidem ona geldiğinde komşularını da cagiriyor mesela. Belki de bu yüzden komşumun olmayışından bahsetti geçen gün. Komşuya ihtiyacım yok, bebegimle zor ilgileniyorum, kimseyi çekemem desem de özeniyorum galiba. : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?