- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Iadei ziyaret yapmadiysaniz eger gidip gelme olmaz ki. Siz gideceksiniz ki onlarda gelecek.
eltinin bir parmağı var gibi
ilk zamanlar kötülese de o insanlardan bazıları acaba neden bu kadar kötülüyor diye merak edip iletişime geçe de bilir.Nereden anladınız? Ben de öyle dusunuyorum aslında. çünkü arkadaşları beni gorunce selam dahi vermez. Sanırım buraya gelmeden, kötü bir pr çalışması yapılmış hakkımda : )))))
Bende kimseye size gelicem veya musaitmisiniz diyemem. Birgun denk geldiginiz birini kahveye cagirirsiniz. Geldiginde komsunuza soylersiniz. Cat kapi gidemediginizi cekindiginizi. Toplandiginizda benide cagirirmisiniz dersiniz. Ben aynen boyle yaptim. Simdi kendileri cagiriyorlar :))Muhakkak öyledir ama gitmem icin davet edilmem lazim. Ben geldim diyip gidemem ki : ) ben onlara su gün musaitiz gelin dedim, onlar bana hiçbir sey demedi. : )
komşuluk ilişkisi sevmem, çat diye kapımı çalıp hadi bir kahve içelim denmesine tahammül edemem, evde olduğum sürece bişeylerle meşgul ya da dinleniyor oluyorum çünkü.
4 yıl evde oturdum, kimseyle komşuluk yapmadım.
annem kapiyi calan herkese iceri gel diye israr eder... ev toplu daginikmi hic bakmaz ... annem sizin gibi olsaydi ne vardi
benim annem de öyledir ama evi hep topludur onun :)
ben bazen işten öğlen çıkıp geliyorum, çantamı bir kenara atıyorum, rahat bişeyler giyip kanepeye yayılıyorum, battaniyeyi çekiyorum, çekirdek çitliyorum döke saça, çay içiyorum bardağı sehpada duruyor, meyve tabağı içinde kabuklar falan, hatta ayaklarım sıcaklanıyor çorabımı yere atıyorum
o anda kimseyi kabul etmek istemem açıkcası
Bu yasam tarzinizla alakali ama,
Kendim icin soylemem gerekirse evde yalnizken her an biri gelecek modda oturmayi sevmiyorum, netten dizi aciyorum battaniyemi cekip yatiyorum, uyukluyorum, ustum musait olmuyor, mutfakta yiyip ictiklerimi oylece tezgaha birakmis oluyorum, kizim da evdeyse her yer oyuncak dolu oluyor o modda biri kapiyi calsa uyuz olurum mesela, yuzumde yastik izi gozumu ovalayarak kapi acicam falan hic gerek yok.
Komsuluk yapabilmek icin bu konularda cok rahat ya da cok duzenli olmak lazim sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?