Komşum 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor

Ben kendi yeğenimi bile kabul edemiyorum 10 aylık oldu . Onlar Markete alışveriş yapmaya gidip gelene kadar bile stresi yetiyor. Alışsın sana bırakıp biraz gezelim diyorlar onu bile gözüm kesmiyor. Sorumluluk alamam hele ki 1 hafta hele ki kardeşimin değil arkadaşımın çocuğu kesinlikle teklif dahi edilemez . Zorda ölüm kalım olmadıkça bakamam emanet 4 aylık bebeği. Kimseyi de önermem ne olur ne olmaz aksi bir durumda sen buldun derler fln

Milletteki rahatlığa şok oluyorum. Yanlış anlama konu sahibi lafım sana değil ama ortalık çok kötü. Her türlü insan var. Üstelik bakıma muhtaç küçücük çocuk nasıl komşuya bırakılıp gidilebilinir ki? Kabul etme sakın.

Anne baba olunca baş başa vakit geçirmeye hakkı olmuyor mu insanların? Bebeğin anneannesi ya da babaannesi kabul ettikten sonra ne gibi bir sakınca olabilir?
Tabi ki başbaşa zaman geçirmek hakları ama 1 hafta herhangi birine bebeği bırakıp yurtdışına romantizm yaşamaya gitmek bence korkunç.

Tabi ki başbaşa zaman geçirmek hakları ama 1 hafta herhangi birine bebeği bırakıp yurtdışına romantizm yaşamaya gitmek bence korkunç.
Evet bebek çok küçük ama daha büyük olsa,sütten kesilmiş olsa ben bunda bir sorun görmüyorum açıkcası.

4 aylik bir bebegin hastalik vs disinda bir hafta birakilmasi dogru degil

Evet bebek çok küçük ama daha büyük olsa,sütten kesilmiş olsa ben bunda bir sorun görmüyorum açıkcası.
Çocuk daha büyük olsa ve anneanne/babaanne bakicak dense zaten kimse tepki vermez. Benim annemde is nedeniyle uzakta olduğumda oğluma baktı. Buradaki kadın 4 aylık bebeği komşusuna ya da herhangi birine bırakıp gitmeyi düşünmüş.

Hiç inandırıcı bı soru bu bence bı hafta kimse bebeğini bırakmaz o işte bı yanlışlık vardır

Kızım minikti henüz konusamiyordu hamile kalmıştım şiddetli ağrı,yoğun kanamayla hastaneye gitmek zorunda kaldık
Gerçekten çok güvendiğim komşuma emanet ettim ama içim içimi yiyerek doktor acil kürtaja alması gerektiğini söyledi
Gurbetteyiz aile yok yakında memlekete 4 saatlik yol eşime dedim hadi çıkalım atladik arabaya bebegimi aldim hazırladım annemlere emanet edip öyle girdim ameliyathaneye
O perişan halimle bırakamadım ben

Son düzenleme:
Keşke ilk yazdığım mesajları okuyup ona göre yazsanız. Benim ağzımdan komşuya bıraksın gitsin ne olacak diye bir şey çıkmadı. Daha ilk mesajımda belirttim zaten aileleri yok mu neden komşuya bırakıyorlar diye. Beni alıntıladığınız mesajda başka bir üyeyle konuşurken de aynı şeyi yazdım hatta. Evet konunun içeriğinide biliyorum bu arada.

Bebeğe çok acıdım muhtemelen hayatı boyunca annesiyle bağ kuramayacak sevgisiz büyüyecek. Kadın resmen evliliğini kurtarmak için bebek sahibi olmuş hala koca peşinde koşacağım derken el kadar bebesini umursamıyor. Kocası da normal değil sen nereye geliyorsun demiyor oda normal karşılıyor çocuğu 1 hafta bırakmayı. Valla düşündükçe bebeğe daha da üzüldüm bu anne babayla işi zor

Okuduğunuzu anlama sıkıntınız mı var acaba? Dediğinize katıldığımı belirtmek istemiştim ama neyse.

Yani siz hiç bebek baktınız mı? Benim kucağıma bebek vermişlerdi, ben de oyuncak bebek gibi koltuğa oturtmuştum, sonra annem geldi omurgası zarar görür dedi örneğin. Hemen yatırdı bebeği. Öyle çok da şirin görünüyordu halbuki, yani bence kabul etmeyin. İnsan yavrusu çok beceriksiz zayıf bir canlı, örneğin keçiler doğunca hemen yürüyor...

Okuduğunuzu anlama sıkıntınız mı var acaba? Dediğinize katıldığımı belirtmek istemiştim ama neyse.
Öncelikle bir sakin olun. Gece gece insanın asabını bozmayın. Okuduğunu anlamakta sıkıntısı olan sizsiniz bence. Zaten içeriğini bildiğim ve neden komşuya bırakıyorlar ki aileleri yok mu diye sorduğum mesajımı alıntılayıp benim lafımı bana satıyorsunuz. Böyle bakınca hiçte bana katıldığınız anlamı çıkmıyor. Anlama sıkıntısının yanında üslup sıkıntısı olduğu da bariz bu arada. Daha fazla rahatsız etmezseniz çok sevinirim.

Anne baba olunca baş başa vakit geçirmeye hakkı olmuyor mu insanların? Bebeğin anneannesi ya da babaannesi kabul ettikten sonra ne gibi bir sakınca olabilir?

Bebeğin yaşı ve ayrı geçirilecek süre normal mi sizce ?

4 aylik bebek gece emer, surekli aglar tam zamanlı bakım istiyor. Hem akıl bebekte kalir, cogu anne icin boyle olur yani hemde bakan kişiye de yazık. Cunku bu donemler bir annenin artik insanliktan ciktigi donemler. Ne duş alabilie ne yemek yiyebilir ne uyuyabilir ne ev isi yapabilir... Biraz buyuk olsa bence sorun yok ama henuz cok kucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…