- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Ben kendi yeğenimi bile kabul edemiyorum 10 aylık oldu . Onlar Markete alışveriş yapmaya gidip gelene kadar bile stresi yetiyor. Alışsın sana bırakıp biraz gezelim diyorlar onu bile gözüm kesmiyor. Sorumluluk alamam hele ki 1 hafta hele ki kardeşimin değil arkadaşımın çocuğu kesinlikle teklif dahi edilemez . Zorda ölüm kalım olmadıkça bakamam emanet 4 aylık bebeği. Kimseyi de önermem ne olur ne olmaz aksi bir durumda sen buldun derler flnMerhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar
Anne baba olunca baş başa vakit geçirmeye hakkı olmuyor mu insanların? Bebeğin anneannesi ya da babaannesi kabul ettikten sonra ne gibi bir sakınca olabilir?Ortada hastalık veya zaruri bir durum yok. Çocuğu aileleri de dahil, kimseye bırakmasınlar.
Tabi ki başbaşa zaman geçirmek hakları ama 1 hafta herhangi birine bebeği bırakıp yurtdışına romantizm yaşamaya gitmek bence korkunç.Anne baba olunca baş başa vakit geçirmeye hakkı olmuyor mu insanların? Bebeğin anneannesi ya da babaannesi kabul ettikten sonra ne gibi bir sakınca olabilir?
Evet bebek çok küçük ama daha büyük olsa,sütten kesilmiş olsa ben bunda bir sorun görmüyorum açıkcası.Tabi ki başbaşa zaman geçirmek hakları ama 1 hafta herhangi birine bebeği bırakıp yurtdışına romantizm yaşamaya gitmek bence korkunç.
4 aylik bir bebegin hastalik vs disinda bir hafta birakilmasi dogru degilMerhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
Çocuk daha büyük olsa ve anneanne/babaanne bakicak dense zaten kimse tepki vermez. Benim annemde is nedeniyle uzakta olduğumda oğluma baktı. Buradaki kadın 4 aylık bebeği komşusuna ya da herhangi birine bırakıp gitmeyi düşünmüş.Evet bebek çok küçük ama daha büyük olsa,sütten kesilmiş olsa ben bunda bir sorun görmüyorum açıkcası.
Hiç inandırıcı bı soru bu bence bı hafta kimse bebeğini bırakmaz o işte bı yanlışlık vardırMerhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
Keşke ilk yazdığım mesajları okuyup ona göre yazsanız. Benim ağzımdan komşuya bıraksın gitsin ne olacak diye bir şey çıkmadı. Daha ilk mesajımda belirttim zaten aileleri yok mu neden komşuya bırakıyorlar diye. Beni alıntıladığınız mesajda başka bir üyeyle konuşurken de aynı şeyi yazdım hatta. Evet konunun içeriğinide biliyorum bu arada.Çocuk daha büyük olsa ve anneanne/babaanne bakicak dense zaten kimse tepki vermez. Benim annemde is nedeniyle uzakta olduğumda oğluma baktı. Buradaki kadın 4 aylık bebeği komşusuna ya da herhangi birine bırakıp gitmeyi düşünmüş.
Okuduğunuzu anlama sıkıntınız mı var acaba? Dediğinize katıldığımı belirtmek istemiştim ama neyse.Keşke ilk yazdığım mesajları okuyup ona göre yazsanız. Benim ağzımdan komşuya bıraksın gitsin ne olacak diye bir şey çıkmadı. Daha ilk mesajımda belirttim zaten aileleri yok mu neden komşuya bırakıyorlar diye. Beni alıntıladığınız mesajda başka bir üyeyle konuşurken de aynı şeyi yazdım hatta. Evet konunun içeriğinide biliyorum bu arada.
Öncelikle bir sakin olun. Gece gece insanın asabını bozmayın. Okuduğunu anlamakta sıkıntısı olan sizsiniz bence. Zaten içeriğini bildiğim ve neden komşuya bırakıyorlar ki aileleri yok mu diye sorduğum mesajımı alıntılayıp benim lafımı bana satıyorsunuz. Böyle bakınca hiçte bana katıldığınız anlamı çıkmıyor. Anlama sıkıntısının yanında üslup sıkıntısı olduğu da bariz bu arada. Daha fazla rahatsız etmezseniz çok sevinirim.Okuduğunuzu anlama sıkıntınız mı var acaba? Dediğinize katıldığımı belirtmek istemiştim ama neyse.
Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Anne baba olunca baş başa vakit geçirmeye hakkı olmuyor mu insanların? Bebeğin anneannesi ya da babaannesi kabul ettikten sonra ne gibi bir sakınca olabilir?
Anne baba olunca baş başa vakit geçirmeye hakkı olmuyor mu insanların? Bebeğin anneannesi ya da babaannesi kabul ettikten sonra ne gibi bir sakınca olabilir?
Ben o mesajımda bu konu özelinde değil genel olarak bir yorumda bulunmuştum.Bebeğin yaşı ve ayrı geçirilecek süre normal mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?