- 22 Aralık 2021
- 2.315
- 3.169
- 83
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Doğru olan bu kadar küçük bir bebeğin sorumluluğunu almamanızHaklısınız kızlar.Kabul etmeyeceğim sadece şu sıralar çok duygusal olduğum için vicdansızlık mı yapıyorum diye düşündüm bir an
Valla isterseniz cami önüne bırakın, beni ilgilendirmez. Bana göre 4 aylık çocuk zorunlu durumlar dışında uzun süreli anneannesi de dahil kimseye emanet edilmez, edilmemeli. Anneniz siz 2 aylıkken ise başlamış, konuda ki gibi 1 hafta kocası ile keyfi olarak yurtdışına çıkmıyor. Elma armut olayı yani...siz bırakmayın ben anneme bırakırım 1 hafta. Ben 2 aylıkken annem çalışmaya başladı bazen 1 hafta gitmek zorunda kalıyordu işi
için , biz böyle büyüdük ben anne dışında bırakırım demedim anneme bırakırım dedimyani şimdi kıt akıllı diye hakaret hoş mu? Ne alaka
Ben eşi zengin olduğu halde işinden olmamak için 3 aylık işe başlayan biliyorum.Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
bana biraz kriminal bir iş olabilir gibi geldiOha, öz annesi olduğuna emin misin? 1 2 saatlik bisey sandim ben de. Deli olabilir, 10 metreden fazla yaklasma
4 aylık çocuğu bırakmak miiiiiMerhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Bir haftacıklık bakıcı bulsun iyi olur allahtan kötü olur sizden bilinir + emanetin de canı burnunda olur hiç bulaşmayınMerhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Arkadaşım tatile giderken bana anahtar bırakmıştı.Balıklarına ve bahçedeki ördeğine her gün yem veriyordum.Balıklar kolay ama ördeğin yemini koyar koymaz kediler yiyordu.Kedi köpek mi bu ya, günde iki kez uğrayıp mamasını versen yeter kanka der gibi çocuk bırakmak istesin? Kaldı ki evcil hayvan da bırakılmıyor öyle bir hafta kimseye. Benim arkadaş hastanede yattı yanında bir hafta ben yanında refakatçi kaldım. Rica ettiklerimiz üçüncü günden sonra köpeği ihmal etmeye başlamıştı halbuki yapacakları tek şey sabah ve akşam uğrayıp hayvanı bahçeye tuvalete çıkarıp önüne de mama ve su koymaktı. Onu bile düzenli yapmadılar ki akşamları fırsat buldukça ben giderdim köpeğe. Böyle saçmalık mı olur ya
Mesajı okurken iki defa “hafta mı?” dedim sesli şekilde. 4 aylık bebek bir hafta bırakılır mı ya? Ben büyük kızımı hep anneme bırakıp tatillere gittim. İlk 1,5 yaşındayken 2 geceliğine yunanistana gitmiştik. 2 gece yani ve annem babam ananem kardeşim herkesin olduğu ortam.Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Konu gerçekse aile sosyal bakanlığını arayınMerhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Deli mi ne?Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?