Komşum 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor

Valla isterseniz cami önüne bırakın, beni ilgilendirmez. Bana göre 4 aylık çocuk zorunlu durumlar dışında uzun süreli anneannesi de dahil kimseye emanet edilmez, edilmemeli. Anneniz siz 2 aylıkken ise başlamış, konuda ki gibi 1 hafta kocası ile keyfi olarak yurtdışına çıkmıyor. Elma armut olayı yani...

Kit akıllı hoş bir tabir olmayabilir ama bazı insanlar için cuk oturuyor.

Ben eşi zengin olduğu halde işinden olmamak için 3 aylık işe başlayan biliyorum.

4 aylık çocuğu bırakmak miiiii benim kızım 3 yaşında işim gereği öğlene kadar kreşe bırakıyorum aklım fikrim ruhum hep onda. Ya bu insanlar nasıl anne- babalar. Nasıl güveniyorlar ya kızım 4 aylıkken o kadar borç içinde olmamıza rağmen ücretsiz izne ayrıldım ben. Yazıklar olsun böyle anne babalara. Sen de sakın alma Allah korusun bir şey olur çocuğa senden bilirler

Yanlış bilmiyorsan bebeğin/çocuğun ebeveyninden ayrı geçirebileceği süre yaşı kadarmış.
4 aylık bebeği bırakmak nedir? Bırak arkadaşına insan bir hafta kocamla çılgınlar gibi çiftleşmek istiyorum diye çocğunu annesine bile bırakmaz. Bırakmamalı (zorunlu durumları hariç tutuyorum, hayat bu sonuçta. her şey olabilir). Gerçekten de arkadaşınızın psikolojik sorunları var gibi. Yazık o çocuğa...
Hep diyorum, anne bana olmak için psikolojik yeterlilik şartı alınmalı. Yoksa böyle sırf doğurabildiğini ya da doğurtabildiğini kanıtlamak için çocuk yapanlardan geçilmiyor ortalık ne yazık ki. Tekrarlıyorum, yazık o çocuğa.

Kedi köpek mi bu ya, günde iki kez uğrayıp mamasını versen yeter kanka der gibi çocuk bırakmak istesin? Kaldı ki evcil hayvan da bırakılmıyor öyle bir hafta kimseye. Benim arkadaş hastanede yattı yanında bir hafta ben yanında refakatçi kaldım. Rica ettiklerimiz üçüncü günden sonra köpeği ihmal etmeye başlamıştı halbuki yapacakları tek şey sabah ve akşam uğrayıp hayvanı bahçeye tuvalete çıkarıp önüne de mama ve su koymaktı. Onu bile düzenli yapmadılar ki akşamları fırsat buldukça ben giderdim köpeğe. Böyle saçmalık mı olur ya

Mecburi sağlık sorunları olduğunda 1 hafta bırakılabilir aile bireylerine.Ama keyfi tatil için komşuya 1 haftalığına bırakmak çok normal değil.Aile bireylerinden biri yok mu ki komşuya bırakmak istiyor?

Bir haftacıklık bakıcı bulsun iyi olur allahtan kötü olur sizden bilinir + emanetin de canı burnunda olur hiç bulaşmayın

Arkadaşım tatile giderken bana anahtar bırakmıştı.Balıklarına ve bahçedeki ördeğine her gün yem veriyordum.Balıklar kolay ama ördeğin yemini koyar koymaz kediler yiyordu.Kedilerin kendi maması olduğu halde.Ördek yesin diye uzun süre başında bekliyordum.Bir seferinde de köpeğine bakmıştım.Köpek benimle 1 hafta boyunca gezmişti.
Emanet zor iş.Sorumluluk.Hele 4 aylık bebek için daha büyük sorumluluk.

Yok artık yarım gün bıraksa bile sorunken bir de 1 hafta ve yurtdışı? Görüşmeyi kesin böyleleriyle mi normal değil

Yok artik pes diyorum. Cocuga bise olsa sizden bilir sakin aman ha.boğazına su vs kacar bisey olur .nasil insanlar bunlar. Intg 3 5 video cekecem diye cocugunu bırakan tiplermi nedir bu ya pes diyorum

Mesajı okurken iki defa “hafta mı?” dedim sesli şekilde. 4 aylık bebek bir hafta bırakılır mı ya? Ben büyük kızımı hep anneme bırakıp tatillere gittim. İlk 1,5 yaşındayken 2 geceliğine yunanistana gitmiştik. 2 gece yani ve annem babam ananem kardeşim herkesin olduğu ortam.

Bizim küçük 10 aylıkken bir haftalık tatil planımız vardı. Annem sürükleme çocugu yollarda ben bakarım dedi. Bir hafta çok uzun diye bırakmadım. Yani 4 aylık çocuk 1 hafta bırakılmaz‍🌫

Komşunuz kesinlikle akli melekeleri yerinde bir insan değil.

Konu gerçekse aile sosyal bakanlığını arayın

Deli mi ne?
1 saat ne bileyim 1 akşam yemeğine gideceğiz bak dese belki idare edilir ama 1 hafta nedir yani el kadar bebekle.
Anladığım kadarıyla çocuğunuz yok,tecrübeniz yok. Kadındaki rahatlığa şok oldum.
Kendi ailesinden birilerine bıraksin illaki bırakacaksa ama siz sorumluluk almayın. O nedir öyle sen bakmayacaksan arkadaşın var mı diye sormak falan şaka gibi. Hadi sizi tanıyor güveniyor ama birini getirip bu bakabilir deseniz gözü kapalı bırakacak gibi. Allah akıl fikir versin ne diyim
Tek tavsiyem sakın kabul etmeyin. Alıştırmayın kadını buna. O 1 haftayı es kaza kabul etseniz zırt pırt getirecek çocuğu size sen bak benim işim var diyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…