Komşum bayat pasta getiriyor

Bu arada komşunuz bana iyi niyetli gelmedi. pastane isi yapan biri kurtlanacak kadar bayat pastayi nasil anlamaz? resmen size aciyorlar gibi geldi kusura bakmayin. ben olsam bi kek yaparim, 10 gun bekletirim. kuflenince götürür veririm. anlamadiysa tekrar, sesi cikmadiysa yeniden... en sonunda soyleyince de 'a siz böyle seviyorsunuz saniyordum, ne zamandan beri bize verdiklerinizden sonra zevkiniz boyle sanmıştım' derim.

Hepsi mi kurtlu kedi köpek yemez belki ama kuşlar yiyor o kırıntıları çöpe atlan bozuk et kemik parçalarını hayvanlar yemek takımında hijyen içinde yiyrdu pardon.....

Kuflu bozulmuş yiyecekler buna ek olarak tatlılar her hayvan için zararlı. Kuşlar zaten ekmek kırıntısı falan yiyor. Hayvan ancak çöpten bulduğu için yiyor. Göz göre göre hayvana kötülük yapmanın alemi de yok.

Hiçbir zaman bilerek yaptığını düşünmedim kendileri yiyor. Kötü bir niyeti yok biliyorum o iyilik yaptığını düşünüyor.
İyi de adam da bir tuhafmis yani pastanede günlerce bekletip artık çöpe atilacak ürünleri eve getiriyor demekki. Size de çöpe gidecek ürünler hediye diye geliyor. Zaten kendilerine saygısı yok komşusuna da tok

Aynen katılıyorum. Bayat pasta getirmek nedir ya, iyilik mi oluyor şimdi bu? Bu, kendimizin giymeye tenezzül etmediğimiz, ağzı burnu kaymış, yırtılmış şeyleri iyilik(!) adı altında -aslında hakaret eder gibi- ihtiyaç sahiplerine vermek gibi bir şey. Komşunuz da iyilik yapıyorum diyerek bayat pasta getiriyor, hakaret eder gibi. Onun mahcup olması lazım, sizin değil.

Ben olsam açık açık söylerdim, bunun karşı tarafı mahcup etmekle alakası yok, hani bir kereye mahsus olsa fark etmemiştir dersiniz söylemezsiniz ama sürekli sürekli her getirdiği pasta bayatsa komşu da bayat olduğunu bile bile getiriyordur. Açık açık söyleyin de biraz mahcup olsun, kendisinin yemeye tenezzül etmediği şeyi başkasına götürmesin, cidden çok ayıp ya.

Son düzenleme:
Keşke tek dert bu olsa...

Aynen katılıyorum cok yerinde bir dusunce

Gayet kırıcı bi şekilde reddet. Sana kurt yediriyor en nihayetinde

o bayat getirmeye utanmiyor siz hayir demeye mi utaniyorsunuz??? kibarca ona deyinki biz kuru pasta yemiyoruz kaliyor cöpe gidiyor yazik baskasina verin bari diyin

Ahaha ne tuhaf bende yemek.yaparim en güzel yerini veririm komsuma mutlaka tadında bakarım lezzetli değilse vermem oda aynı şekilde o ne öyle kurtlu bayat falan açık bi dille uyarın getirmesin

Bizim de bir komşumuz vardı insan olarak iyide evinde bekletir küflendirir komşulara verirdi bize de yanmış kel getirdi tepsiyle bir hafta balkonda bir hafta göreceği yere koydum annem yapma ayıp dedi ama bir hafta sonra tepkisini de yarım yanlış yıkadım aaa yanık çıkmamış dedim.Bir daha bize kokmuş yanmış bişey vermedi başka komşulara verirdi
Sende çağır onu Kurtluyu önüne koy a pastalarını yiyelim diye

Bugün güzel bir kek yaptım aldım gittim o da Kahve yaptı. Kekimi çok beğendi tarifini istedi böylece konuyu açtım. Önce dışardan yiyecek yemediğimizi dokunduğunu söyledim. Konu konuyu açtı sözü geçen gün getirdiği pastadan kurt çıktığını onlarında yerken dikkatli olmasını söyledim şaşırdı kaldı. Ciddimisin kurt olduğundan eminmisin dedi eminim dedim. Ay canım hiç farkında değilim öyle birsey olduğunu farketseydim getirmezdim inan dedi. Şuan çok şaşırdım ve kendime kızdım üzüldüm dedi. Bende üzülme canım sizde yerken dikkat edin dedim. Bundan sonra bir daha getireceğini sanmıyorum.

DİYETTTT :))))))
kafayı kullan tatlım çok teşekkür ederim geçenlerde bir kan tatlili yaptırdım açlık şekerim çok düşük çıktı, DM ye de yatkınlık varmış (diabetes mellitus) DM riski yüksek çıktı biz dikkat etmez zorundayız, eşim yerse benim de canım istiyor tutamıyorum kendimi, sen en iyisi getirme bize yardımcı ol, de çık ,işin içinden

Bizim sokaklarda bayat ekmek koyabilecegimiz kutular var belediyenin koyduğu öyle biseyler varsa oraya bırakabilirsin yada hayvanlara ver kışın aç kalıyorlar kiyamam

biz diyete basladik. gecen pastadan da kurt cikti siz de dikkat edin diyebilirsiniz

Bence utandırmayın insanları.İyilik yapmak için getiriyorlar besbelli.Eminim size veriyorlarsa kendileri de yiyordur.Getirince hemen atın ama söylemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…