- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
A sinir oluyorum böyle şeylere
bişey yapıyon tam yap
bayat kurabiye nedir ya
Hepsi mi kurtlu kedi köpek yemez belki ama kuşlar yiyor o kırıntıları çöpe atlan bozuk et kemik parçalarını hayvanlar yemek takımında hijyen içinde yiyrdu pardon.....
İyi de adam da bir tuhafmis yani pastanede günlerce bekletip artık çöpe atilacak ürünleri eve getiriyor demekki. Size de çöpe gidecek ürünler hediye diye geliyor. Zaten kendilerine saygısı yok komşusuna da tokHiçbir zaman bilerek yaptığını düşünmedim kendileri yiyor. Kötü bir niyeti yok biliyorum o iyilik yaptığını düşünüyor.
Ama bayat
Bayat kurabiyeyi getirirken komsun hic mahcup olmuyor ama:)
Acikcasi ben bu tur davranislara cok kiziyorum.
Biliyor sonucta yenmeyecek halde oldugunu
Bu ne nezakettir benim gozumde ne de iyilik.
Dusuncesizlikten baska bisey deil.
Sen de burdaki onerilerden sec begen bir sekilde kibarca cevir
aynen!Ayol şeker sınırındaymışız tatlı yasak de tahlil sonuçlarına bakacak değil ya:)
Keşke tek dert bu olsa...İyi akşamlar herkese. Komşumun eşi pastanede çalışıyor dolayısıyla evlerinde sürekli kuru pasta, kek vs. oluyor. Her hafta muhakkak banada kuru pasta getiriyor tamam sağolsun bizide düşünüyor fakat getirdiği pastalar bayat oluyor yiyemiyoruz. Sanırım eşi satılmayan kalan pastaları getiriyor. Dün yine getirdi eşim getir ben yerim dedi inanamayacaksınız ama kuru pastanın içinden kurtçuk çıktıÇöpe yiyecek atınca kendimi kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım getirme desem kırılır mı?
Aynen katılıyorum cok yerinde bir dusunceBu arada komşunuz bana iyi niyetli gelmedi. pastane isi yapan biri kurtlanacak kadar bayat pastayi nasil anlamaz? resmen size aciyorlar gibi geldi kusura bakmayin. ben olsam bi kek yaparim, 10 gun bekletirim. kuflenince götürür veririm. anlamadiysa tekrar, sesi cikmadiysa yeniden... en sonunda soyleyince de 'a siz böyle seviyorsunuz saniyordum, ne zamandan beri bize verdiklerinizden sonra zevkiniz boyle sanmıştım' derim.
Bir dahaki getirdiğinde alırken "oo kurtlu kurabiye mi en sevdiğim" deyin
ya sen ne alemsinnnnBir dahaki getirdiğinde alırken "oo kurtlu kurabiye mi en sevdiğim" deyin
Bizim de bir komşumuz vardı insan olarak iyide evinde bekletir küflendirir komşulara verirdi bize de yanmış kel getirdi tepsiyle bir hafta balkonda bir hafta göreceği yere koydum annem yapma ayıp dedi ama bir hafta sonra tepkisini de yarım yanlış yıkadım aaa yanık çıkmamış dedim.Bir daha bize kokmuş yanmış bişey vermedi başka komşulara verirdiİyi akşamlar herkese. Komşumun eşi pastanede çalışıyor dolayısıyla evlerinde sürekli kuru pasta, kek vs. oluyor. Her hafta muhakkak banada kuru pasta getiriyor tamam sağolsun bizide düşünüyor fakat getirdiği pastalar bayat oluyor yiyemiyoruz. Sanırım eşi satılmayan kalan pastaları getiriyor. Dün yine getirdi eşim getir ben yerim dedi inanamayacaksınız ama kuru pastanın içinden kurtçuk çıktıÇöpe yiyecek atınca kendimi kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım getirme desem kırılır mı?
DİYETTTT :))))))İyi akşamlar herkese. Komşumun eşi pastanede çalışıyor dolayısıyla evlerinde sürekli kuru pasta, kek vs. oluyor. Her hafta muhakkak banada kuru pasta getiriyor tamam sağolsun bizide düşünüyor fakat getirdiği pastalar bayat oluyor yiyemiyoruz. Sanırım eşi satılmayan kalan pastaları getiriyor. Dün yine getirdi eşim getir ben yerim dedi inanamayacaksınız ama kuru pastanın içinden kurtçuk çıktıÇöpe yiyecek atınca kendimi kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım getirme desem kırılır mı?
İyi akşamlar herkese. Komşumun eşi pastanede çalışıyor dolayısıyla evlerinde sürekli kuru pasta, kek vs. oluyor. Her hafta muhakkak banada kuru pasta getiriyor tamam sağolsun bizide düşünüyor fakat getirdiği pastalar bayat oluyor yiyemiyoruz. Sanırım eşi satılmayan kalan pastaları getiriyor. Dün yine getirdi eşim getir ben yerim dedi inanamayacaksınız ama kuru pastanın içinden kurtçuk çıktıÇöpe yiyecek atınca kendimi kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım getirme desem kırılır mı?
biz diyete basladik. gecen pastadan da kurt cikti siz de dikkat edin diyebilirsinizİyi akşamlar herkese. Komşumun eşi pastanede çalışıyor dolayısıyla evlerinde sürekli kuru pasta, kek vs. oluyor. Her hafta muhakkak banada kuru pasta getiriyor tamam sağolsun bizide düşünüyor fakat getirdiği pastalar bayat oluyor yiyemiyoruz. Sanırım eşi satılmayan kalan pastaları getiriyor. Dün yine getirdi eşim getir ben yerim dedi inanamayacaksınız ama kuru pastanın içinden kurtçuk çıktıÇöpe yiyecek atınca kendimi kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım getirme desem kırılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?