- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
Haklısınız sizde@holavida Arkadaşın demek istedigini anlamadiniz bence, herkeste anlayamaz ya zaten. Hassas.
Evet çöplerden besleniyorlar ama bu bizim kurtlu seyler vermemizi gerektirmiyor. Yazıktır. Ayriyetten cikolata, seker gibi şeyler onlara zararlı. Cope gidecegine hayvanlar yesin diye dusunen cok vicdanli arkadaslar, önümüz kış bir torba mama alıp sizde doyurun hayvanları madem. Yararınız yoksa zararınızda olmasın.
İyi akşamlar herkese. Komşumun eşi pastanede çalışıyor dolayısıyla evlerinde sürekli kuru pasta, kek vs. oluyor. Her hafta muhakkak banada kuru pasta getiriyor tamam sağolsun bizide düşünüyor fakat getirdiği pastalar bayat oluyor yiyemiyoruz. Sanırım eşi satılmayan kalan pastaları getiriyor. Dün yine getirdi eşim getir ben yerim dedi inanamayacaksınız ama kuru pastanın içinden kurtçuk çıktıÇöpe yiyecek atınca kendimi kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım getirme desem kırılır mı?
Onlar yemıyodur zaten yıyemedıklerını getırmıstır.Bence açık açık söyleyin. Onlar da yemesin. Sağlık bu, bu konuda ayıp olmaz.
söyle tabi ki canım ya.Günaydın herkese. Evet karar verdim bir daha getirdiğinde kırmadan incitmeden söyleyeceğim. Dışardan yiyecek yemiyoruz dokunuyor diyeceğim ayrıca kurt çıktığını da söyleyeceğim kendileri de dikkat etsin.
=hahaha evet bu guzel bi fikirDiyete girdik artık böyle şeyler yemiyoruz şimdiye kadar getirdikleriniz için teşekkür ederiz deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?