Ne güzel cvplar yazıyorsunuz ya :)Diyete girdik artık böyle şeyler yemiyoruz şimdiye kadar getirdikleriniz için teşekkür ederiz deyin.
Evet tatlı olandan çıktı malesef.kuru pastada kurtcuğun ne işi olur yaa..Fena oldum en büyük fobim yiyeceklerdeki kurtçuklar..tatlı mıydı tuzlu mu peki kurt çıkan?..
Kendimi bildim bileli kilo almaya çalışıyorum o da bunu biliyor :)canım kilo aldık diyiver sende ....
o halde kuşlara verın atmayın yazık....Kendimi bildim bileli kilo almaya çalışıyorum o da bunu biliyor :)
o getiren komşuda da çıkmıştır kurt hem de kaç kere.bence kurttan bahsetmeyin mahcup olmasın, iyi niyetle getiriyor sonuçta. "sağlık durumumuz elvermiyor yiyemiyoruz" ya da "yenmeden kalıyor ziyan oluyor getirmeyin" diyebilirsiniz.
Teşekkür ederim :))Ne güzel cvplar yazıyorsunuz ya :)
Eşimde bende zayıf olduğumdan inandırıcı olmaz :)
İyi akşamlar herkese. Komşumun eşi pastanede çalışıyor dolayısıyla evlerinde sürekli kuru pasta, kek vs. oluyor. Her hafta muhakkak banada kuru pasta getiriyor tamam sağolsun bizide düşünüyor fakat getirdiği pastalar bayat oluyor yiyemiyoruz. Sanırım eşi satılmayan kalan pastaları getiriyor. Dün yine getirdi eşim getir ben yerim dedi inanamayacaksınız ama kuru pastanın içinden kurtçuk çıktıÇöpe yiyecek atınca kendimi kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım getirme desem kırılır mı?
Lutfen bozuk urunleri hayvanlara vermeyin. siz nasil hastalaniyorsaniz onlarinda midesi bozuluyor hatta zehirleniyorlar. ustelik onlarin ne gidecek bir acili ne de saglik guvenceleri var. yaziktir. yapmayin nolur. kac hayvan kollarimda öldü gida zehirlenmesinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?