Komşum bayat pasta getiriyor

bence kurttan bahsetmeyin mahcup olmasın, iyi niyetle getiriyor sonuçta. "sağlık durumumuz elvermiyor yiyemiyoruz" ya da "yenmeden kalıyor ziyan oluyor getirmeyin" diyebilirsiniz.

Besin zehirlenmesi çok ciddi sorunlar doğurur

Kurtlu pastadan arkadaşınızın haberi olmalı

Yanlışlıkla onlar da yiyip zehirlenebilir.

Hem de kurttan neden komşu mahçup olsun.pastanenin sorunu bu

Ben bilemedim. O getirirken utanmıyor ama biz kurt çıktı bayat getirdiğini pasta demeye utaniyrz.bence direk soyle olanı.

bence kurttan bahsetmeyin mahcup olmasın, iyi niyetle getiriyor sonuçta. "sağlık durumumuz elvermiyor yiyemiyoruz" ya da "yenmeden kalıyor ziyan oluyor getirmeyin" diyebilirsiniz.
o getiren komşuda da çıkmıştır kurt hem de kaç kere.
haberi vardır bence.olmaması mümkün değil:))

Eşimde bende zayıf olduğumdan inandırıcı olmaz :)

Kolestrolumuz yüksek çıktı. Esimin sekeri yuksek cikti ve Glutensiz beslenmeye başladık vs gibi bişeyler söyleyebilirsin. Bu arada bunun yerine getiriyorsun ama yenmiyor geçen gün içinden kurtçuk çıktı de bence. Kırılsın isterse kırılmasın diye yalan mı söyleyeceksin. Millete de satmasinlar böyle şeyleri.

Bu arada evde yenmeyenleri getirmediklerinden emin misin. Belki eşi taze getiriyordur sürekli evde bekletip bekletip yenmeyince atacağıma komşuya vereyim diyordur belki. Siz yiyemiyorsaniz onlar nasıl yiyor ki anlamadım.

Kurtçuk çıkıyosa çok çok bayattır yani o kadar bayat pasta verilir mi
Bence bi şekilde göster ona pastaların bayat olduğunu

Lutfen bozuk urunleri hayvanlara vermeyin. siz nasil hastalaniyorsaniz onlarinda midesi bozuluyor hatta zehirleniyorlar. ustelik onlarin ne gidecek bir acili ne de saglik guvenceleri var. yaziktir. yapmayin nolur. kac hayvan kollarimda öldü gida zehirlenmesinden.

bız yemıyoruz pasta kalıyor atılıyor de

ya bahaneye ne gerek var. kırılcak bir şey yok bunda bayat şeyleri kendileri de yemesinler. yazık. açıkça bayat şeyler midemize dokunuyor de.

Kesin evde de 2 3 gun bekliyordur. Dur komsuyaa vereyim ikram olsun diye getiriyordur. Yoksa yenmeyecek seyi bilmezler mi

Sizdende ses seda cikmayinca bunlar yiyir diye size getirir durur. Ben olsam tatli dille getirdikleriniz bayat biz yiyemiyoruz tesk derdim. Valla saf yerine koyani papucunu ters giydirmek lazim.

Kurtcuk mu
Allahtan "cuk" eklenmis bide sirf kurt olaydi nolcadi.
Acikca soyle yaaa bu ne. Böö.. icim bulandi ha.

Bunu dikkate alın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…