- 28 Kasım 2020
- 1.016
- 1.805
- 83
- Konu Sahibi englishmaster
-
Polise gideceğini belirt.Merhaba arkadaşlar kısaca bhsedeyim üniversite öğrencisiyim evde kalıyorum arkadaşımla ve bize rahatsızlık veren bir adam var her gün kapımızda bir şeyler getiriyor buluşma teklifi ediyor eve gelip oturayım diyor .Bu adamda numaram var evle ilgili bir sorun olduğunda ona söyleniyormuş .Aileme söyleyemiyorum cunku beni direkt bu evden çıkarırlar ve okuldan kendi şehrime geri döndürürler sizce ne yapmalıyım çaresiz kaldım
Yani aileme bu yüzden söyleyemiyorum cunku benim okul hayatımı da bitirirler farklı sehirdeyim bu olayı duyunca geri göndermezlerPolis bir şey yapar mi ki evlenmiş boşanmış kadınları bile eski kocalarından korumuyor ciddiye almaz gibime geldi bu durumu .Ama ailem doğulu ve her şeyi aşırı abartan bir aile gelip bu adamı öldürürler bile
Binada başka tanıdıkların öyle abla abi diyebileceğin kişiler varsa onlara söyle.Yani aileme bu yüzden söyleyemiyorum cunku benim okul hayatımı da bitirirler farklı sehirdeyim bu olayı duyunca geri göndermezler
İnanın reddetmek dilimde tüy bitti terslesemde yinede kapımda adam takıntılı manyak çıktı .Hep duyardım böyle şeyleri ama keşke yaşamasaydımHayır demek zor olmamali. Bir gun bunu diyecegim aklima gelmezdi ama bi ittir git demek zor mu? Kimmis oyle pat kapima gelmek aramak? Oyarım gözünü...
30 35 yaşlarında aramızda 10 yıl var en az belalı bir tipe benziyor hani bu silah bıçak taşıyan tiplerdenBinada başka tanıdıkların öyle abla abi diyebileceğin kişiler varsa onlara söyle.
Adama devam ederse polise gideceğini söyle. Ve hatta git de. Ordan arayıp bi konuşsalar Yusuf Yusuf olacak gibi geliyor bana. Belalı bir tip mi? Kaç yaşında, tarzı falan nasıl ahlaksızca mı yoksa o da öğrenci falan mı?
Ablacım üzgünüm ama o evden taşının. Gerek yok saplantılı tiplere Allah korusun.Merhaba arkadaşlar kısaca bhsedeyim üniversite öğrencisiyim evde kalıyorum arkadaşımla ve bize rahatsızlık veren bir adam var her gün kapımızda bir şeyler getiriyor buluşma teklifi ediyor eve gelip oturayım diyor .Bu adamda numaram var evle ilgili bir sorun olduğunda ona söyleniyormuş .Aileme söyleyemiyorum cunku beni direkt bu evden çıkarırlar ve okuldan kendi şehrime geri döndürürler sizce ne yapmalıyım çaresiz kaldım
Of of burayı zor bulmuştuk fiyatı uygum diye ama en mantıklısı bencede çıkmakAblacım üzgünüm ama o evden taşının. Gerek yok saplantılı tiplere Allah korusun.
Siz olsanız ailenize bahseder miydinizAblacım üzgünüm ama o evden taşının. Gerek yok saplantılı tiplere Allah korusun.
Ben istisnasız her şeyi ailemle paylaşıyordum okul zamanlarımda ve tabii ki şimdideSiz olsanız ailenize bahseder miydiniz
Anladığım kadarıyla yalnız yaşıyorsun Allah aşkına korkmuyor musun? Sen okuldayken evine girme ihtimali bile olabilir.30 35 yaşlarında aramızda 10 yıl var en az belalı bir tipe benziyor hani bu silah bıçak taşıyan tiplerden
Kapına geldiğinde birden imdat beni kurtarın diye bağırın tüm binayı başına toplayın daha yanaşmaz bile pislikMerhaba arkadaşlar kısaca bhsedeyim üniversite öğrencisiyim evde kalıyorum arkadaşımla ve bize rahatsızlık veren bir adam var her gün kapımızda bir şeyler getiriyor buluşma teklifi ediyor eve gelip oturayım diyor .Bu adamda numaram var evle ilgili bir sorun olduğunda ona söyleniyormuş .Aileme söyleyemiyorum cunku beni direkt bu evden çıkarırlar ve okuldan kendi şehrime geri döndürürler sizce ne yapmalıyım çaresiz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?