Komşum beni rahatsız ediyor

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
1.016
1.805
83
Merhaba arkadaşlar kısaca bhsedeyim üniversite öğrencisiyim evde kalıyorum arkadaşımla ve bize rahatsızlık veren bir adam var her gün kapımızda bir şeyler getiriyor buluşma teklifi ediyor eve gelip oturayım diyor .Bu adamda numaram var evle ilgili bir sorun olduğunda ona söyleniyormuş .Aileme söyleyemiyorum cunku beni direkt bu evden çıkarırlar ve okuldan kendi şehrime geri döndürürler sizce ne yapmalıyım çaresiz kaldım

Erkek arkadaşım var rahatsız oluyorum dedim ama devam ediyor hiç utanma yok ve bana aşırı kafayı taktı bütün gün arayıp duruyor

Polise gideceğini belirt.

Kapına gelirse kapıyı açma, bisey teklif ederse tersle en olmadı polisi ararim de ve ısrar ederse polisi ara..apartmanın içinde bağıra bağıra tersle korksun ve ciddi olduğunu anlasın niye sessiz kalıyorsunuz anlamadım utanacak biri varsa o siz değilsiniz..

Yani aileme bu yüzden söyleyemiyorum cunku benim okul hayatımı da bitirirler farklı sehirdeyim bu olayı duyunca geri göndermezler

Yani aileme bu yüzden söyleyemiyorum cunku benim okul hayatımı da bitirirler farklı sehirdeyim bu olayı duyunca geri göndermezler
Binada başka tanıdıkların öyle abla abi diyebileceğin kişiler varsa onlara söyle.

Adama devam ederse polise gideceğini söyle. Ve hatta git de. Ordan arayıp bi konuşsalar Yusuf Yusuf olacak gibi geliyor bana. Belalı bir tip mi? Kaç yaşında, tarzı falan nasıl ahlaksızca mı yoksa o da öğrenci falan mı?

Hayır demek zor olmamali. Bir gun bunu diyecegim aklima gelmezdi ama bi ittir git demek zor mu? Kimmis oyle pat kapima gelmek aramak? Oyarım gözünü...
İnanın reddetmek dilimde tüy bitti terslesemde yinede kapımda adam takıntılı manyak çıktı .Hep duyardım böyle şeyleri ama keşke yaşamasaydım

30 35 yaşlarında aramızda 10 yıl var en az belalı bir tipe benziyor hani bu silah bıçak taşıyan tiplerden

Ablacım üzgünüm ama o evden taşının. Gerek yok saplantılı tiplere Allah korusun.

Hangi sehirdesin bacim sen nişanlım die birini tanistirsan numaranızı falan degistirin

Kapına geldiğinde birden imdat beni kurtarın diye bağırın tüm binayı başına toplayın daha yanaşmaz bile pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…