Komşum beni rahatsız ediyor

Beklediğiniz kargo insan vs yoksa kapıyı kimseye açmayın ayrıca bu malla konuşacak bir durumda olursanız erkek arkadaşım gelecek birazdan kendisi asabi biri sizi görmese iiyi olur falan diyin eğer dozu arttırırsa şikayet edin reşitsiniz ailenizin haberi olmaz korkmayın

Sana zarar vereceğine dair bir şey söylerse üzerine düşüyor polisler bana çok yardımcı oldular gittiğimde ama sadece yakınlık kurmaya calisiyor diye önlem alırlar mı bilmem.

Bizim toplumun kadına acligindan bu biliyor musunuz geçen de bir kadin boşanacak diye okulda öğretmen bir arkadasi salça olmuştu. Kadın görmeye görsünler iğreniyorum erkeklerden ya

Videosunu çekin mutlaka. Kanıtlarınız olsun elinizde. Bence sosyal medyada ifşa etmekle tehdit edin.

Tacizlerini kayit altina al polise ben kimsenin duymasini istemiyorum dersen zaten ozel hayatin gizliligi kapsaminda ailen duymaz. Mutlaka polise git

Of of burayı zor bulmuştuk fiyatı uygum diye ama en mantıklısı bencede çıkmak
Niye fiyatının uygun olduğu belli oldu.
Bence ev sahibinizle görüşün. Çıkın evden. Taşınmaya da bölümünüzden erkek arkadaşlarınızı çağırın ki taşkınlık yapmasın.

Ay evet ya hâlâ korkmadan oturuyor. Ben olsam çoktan terketmiştim o evi. Yurt daha güvenli bencede. Hem ailesine de evde yemek bulaşık çamaşır temizlik falan derken derslerime çalışamıyorum derse bişey de demezler.

Yoktan, hayırdan anlamayan bu manyağın Bir gün eve girip size zarar verme ihtimali çok yüksek görünüyor. Bir an önce oradan taşımanız lazım. Gidin yurt müdürü ile konuşun çok çaresiz olduğunuzu belirtin gerçekten yardımcı oluyorlar.

Erkek arkadaşım var rahatsız oluyorum dedim ama devam ediyor hiç utanma yok ve bana aşırı kafayı taktı bütün gün arayıp duruyor
bloke et ayrica bunun esi vs yokmu tehdit et polise bildirecegim vs mutlaka adama cevap yazma ararsada yüzüne kapat hatta tükür

Ne yobaz aileler var ya.sanki ömür boyu onlarla yaşayacaksınız.

Yapılı iri yarı bir erkek arkadaşınızı ayarlayıp adamla bi şekilde yüzleştirin, adamı sert bir mizaçlı şöyle bir süzsün ve kuzenim yakınlara taşındı vb. diyerek yalan söyleyin.

Bi erkek arkadaşınıza birkaç gün size gelmesini rica edin birkaç gün görürse korkar kapıya kadar bıraksın en azından sizi

Ben bu işi ciddiye alın derim.Korkutmak istemem ama bir çok genç kız böyle takıntılı adamların elinde can verdi.İcinizde bulunduğunuz durumu hafife almayın şartları zorlayıp yurda çıkın ,evinizi değiştirin,aileye , polise haber verin.Hic bir şey canınızdan kıymetli değil.

Ya başka bir eve taşının ya da yurda geri dönün. Yurt kampüsteyse kesinlikle yurda dönün. Yazdığınıza göre peşinizi bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…