- 1 Mart 2007
- 6.164
- 12.738
- 773
- 38
- Konu Sahibi englishmaster
-
Beklediğiniz kargo insan vs yoksa kapıyı kimseye açmayın ayrıca bu malla konuşacak bir durumda olursanız erkek arkadaşım gelecek birazdan kendisi asabi biri sizi görmese iiyi olur falan diyin eğer dozu arttırırsa şikayet edin reşitsiniz ailenizin haberi olmaz korkmayınMerhaba arkadaşlar kısaca bhsedeyim üniversite öğrencisiyim evde kalıyorum arkadaşımla ve bize rahatsızlık veren bir adam var her gün kapımızda bir şeyler getiriyor buluşma teklifi ediyor eve gelip oturayım diyor .Bu adamda numaram var evle ilgili bir sorun olduğunda ona söyleniyormuş .Aileme söyleyemiyorum cunku beni direkt bu evden çıkarırlar ve okuldan kendi şehrime geri döndürürler sizce ne yapmalıyım çaresiz kaldım
Sana zarar vereceğine dair bir şey söylerse üzerine düşüyor polisler bana çok yardımcı oldular gittiğimde ama sadece yakınlık kurmaya calisiyor diye önlem alırlar mı bilmem.Polis bir şey yapar mi ki evlenmiş boşanmış kadınları bile eski kocalarından korumuyor ciddiye almaz gibime geldi bu durumu .Ama ailem doğulu ve her şeyi aşırı abartan bir aile gelip bu adamı öldürürler bile
Polise şikayet et gerçi şimdi polise gidiyorsun bu sefer onlar salça oluyor.Erkek arkadaşım var rahatsız oluyorum dedim ama devam ediyor hiç utanma yok ve bana aşırı kafayı taktı bütün gün arayıp duruyor
Niye fiyatının uygun olduğu belli oldu.Of of burayı zor bulmuştuk fiyatı uygum diye ama en mantıklısı bencede çıkmak
Ay evet ya hâlâ korkmadan oturuyor. Ben olsam çoktan terketmiştim o evi. Yurt daha güvenli bencede. Hem ailesine de evde yemek bulaşık çamaşır temizlik falan derken derslerime çalışamıyorum derse bişey de demezler.Yurda çıkmak gibi bir alternatifini de var. Canınız tehlikelerden hâlâ o evde oturmayı mi düşünüyorsunuz. Ya aile, ya polis, ya da yurt. Yaşadığınız yer küçük bir yerse yeni tasindiginiz evinizi de bulabilir.
Bu işin şakası olmaz adam takıntılı diyorsunuz ailenize mutlaka söyleyin lütten ama lütfen sonuç ne olursa olsun hiç bir şey gizlemeyin bunu bir anne olarak söylüyorum.Siz olsanız ailenize bahseder miydiniz
bloke et ayrica bunun esi vs yokmu tehdit et polise bildirecegim vs mutlaka adama cevap yazma ararsada yüzüne kapat hatta tükürErkek arkadaşım var rahatsız oluyorum dedim ama devam ediyor hiç utanma yok ve bana aşırı kafayı taktı bütün gün arayıp duruyor
Ne yobaz aileler var ya.sanki ömür boyu onlarla yaşayacaksınız.Merhaba arkadaşlar kısaca bhsedeyim üniversite öğrencisiyim evde kalıyorum arkadaşımla ve bize rahatsızlık veren bir adam var her gün kapımızda bir şeyler getiriyor buluşma teklifi ediyor eve gelip oturayım diyor .Bu adamda numaram var evle ilgili bir sorun olduğunda ona söyleniyormuş .Aileme söyleyemiyorum cunku beni direkt bu evden çıkarırlar ve okuldan kendi şehrime geri döndürürler sizce ne yapmalıyım çaresiz kaldım
Yapılı iri yarı bir erkek arkadaşınızı ayarlayıp adamla bi şekilde yüzleştirin, adamı sert bir mizaçlı şöyle bir süzsün ve kuzenim yakınlara taşındı vb. diyerek yalan söyleyin.Polis bir şey yapar mi ki evlenmiş boşanmış kadınları bile eski kocalarından korumuyor ciddiye almaz gibime geldi bu durumu .Ama ailem doğulu ve her şeyi aşırı abartan bir aile gelip bu adamı öldürürler bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?