Komşum beni rahatsız ediyor

Bence de ailenle paylasmalisin. Dediğin gibi ipsiz sapsiz silahlı biriysede hiç bulaşmayın taşının. Böylelerinin korkusu olmaz. Baban abin arkadaşın gibi biri gelip önüm gözünü korkutmaya çalışırsa belki saldırır ne yapacağı belli olmaz.

Polisi işe katarsanız adamın tipinin belalı olduğunu söylediğiniz için diyorum. İfade alıp bırakacak mecbur ve aynı binada yine ikiniz kalıcaksınız. Eğer polis görünce geri çekilecek biri ise işe yarar ama bazı dengesizler için ise iyice hırs meselesine dönebiliyor özellikle yalnız olduğunuzu biliyorlarsa. Bu konuda siz daha iyi bilirsiniz ama bu şekilde devam ettikçe de daha kötüye gidecek çok seçenek yok bir şey yapmak zorundasınız:ya polis ya aile birilerini sokun araya ya da en kestirme hızlı çözüm olarak taşının ya da yurda yerleşin

Neden KYK yurtlarını vs tercih etmiyorsunuz ki? Hem de kurtulmak için binbir tane çözüm bulunabilir. Başka yer bulun bir an önce ve takip edilmediğinizden emin olunca taşının gidin başınıza birşey gelmesini mi bekliyorsunuz?

Yok artık manyak dolu ortalık. Polis cagircam birdaha kesinlikle rahatsız etmeyin diyin. Suratinizda asik olsun, karşılaşınca günaydın ,merhaba v.s demeyin. Gayet ciddi bı tavriniz olsun

İnanın reddetmek dilimde tüy bitti terslesemde yinede kapımda adam takıntılı manyak çıktı .Hep duyardım böyle şeyleri ama keşke yaşamasaydım
Benim de şişe de böyle bi mantar vardı en son baktım durmayacak bi yumruk attım o günden sonra uzak durmaya başladı.

Kız annesi olarak yazıyorum sana ailene söyle. Benimde 12 yaşında bi kızım var ve yüzüne baktığım an canını birşeyin sıkmış olduuğunu anlayabiliyorum. Yada telefonda sesinden anlayabiliyorum. Kızıma ilk öğrettiğim şeyde bu hayatta benden iyi yada kötü hiç birşey saklamaması. Çünkü ona benden başka kimse yardım edemez. Allah korusun başınıza bir şey gelebilir. Lütfen ailene söyle

Bu adamın olduğu binada durursanız can sağlığınız bile yok.

Başka ev bulmaya bakın bir an önce.

Lutfen durumu ailenizle paylasın o sahısın neler yapabilecegini bilmiyorsunuz bıcaklı tiplere benzetmişsiniz zaten daha ne olsun.. Evin anahtarını değiştirdiniz mi girdiginizde? Buyuk ihtimal evin anahtarı da onda olabilir sizin haberiniz yokken eve girebilir Allah muhafaza..
Durumu ciddiye alırsanız iyi olur. Fazla zaman kaybetmeden baska bir ev bulun ya da kyk cıkın özel yurt vs. Ailenizden de cekinmeyin onlar en dogru sekilde yonlendirecektir.

Tacize asla göz yummayin.Gidin şikayet edin.Basiniz beladan kurtulmaz.

Şikayet ederek bir sonuca varabileceginizi sanmıyorum. En mantıklısı evden çıkmanız. Can güvenliği her şeyden önemli.

En mantıklısı evden cıkman ev arkadasın gelmyosa bölüşmüyosa başk ev arkadaslı yer bulmaya calıs. Polise gitmen adamı daha cok bela edebılır. Ailene hiç mi söyleyemezsın mesela sn azından annene anlatsan böyle böyle ama babaama başka bahane suncam desen senle ortak iiş yapmaz mı. Taşınırkende o evde kesın yokken tasının eşya kanyonunu falan takıp eder manyak adam. Ay allahım ne zor ya. Ama bazı arkadaslar demiiş ya erkek arkadasınız varsa okulsa çağırın . Hatta bence bıraz sizde kalsa bıle iyi olur belli bir süre cıkma ıhtımalın yok ve ailene söyleyemıceksen yanı

Konuyu ailene anlatmalısın. Burası Türkiye. Saplantılı bir manyaktan bahsediyoruz. Ailen her şeyi bilirse seni koruyabilir. Ama mutlaka polise git ve o evden taşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…