- Konu Sahibi englishmaster
-
Adamın takıntılı olduğunu düşünüyorsanız taşının bence.Ortalık manyak doluİnanın reddetmek dilimde tüy bitti terslesemde yinede kapımda adam takıntılı manyak çıktı .Hep duyardım böyle şeyleri ama keşke yaşamasaydım
Yok artık manyak dolu ortalık. Polis cagircam birdaha kesinlikle rahatsız etmeyin diyin. Suratinizda asik olsun, karşılaşınca günaydın ,merhaba v.s demeyin. Gayet ciddi bı tavriniz olsunMerhaba arkadaşlar kısaca bhsedeyim üniversite öğrencisiyim evde kalıyorum arkadaşımla ve bize rahatsızlık veren bir adam var her gün kapımızda bir şeyler getiriyor buluşma teklifi ediyor eve gelip oturayım diyor .Bu adamda numaram var evle ilgili bir sorun olduğunda ona söyleniyormuş .Aileme söyleyemiyorum cunku beni direkt bu evden çıkarırlar ve okuldan kendi şehrime geri döndürürler sizce ne yapmalıyım çaresiz kaldım
Benim de şişe de böyle bi mantar vardı en son baktım durmayacak bi yumruk attım o günden sonra uzak durmaya başladı.İnanın reddetmek dilimde tüy bitti terslesemde yinede kapımda adam takıntılı manyak çıktı .Hep duyardım böyle şeyleri ama keşke yaşamasaydım
Kız annesi olarak yazıyorum sana ailene söyle. Benimde 12 yaşında bi kızım var ve yüzüne baktığım an canını birşeyin sıkmış olduuğunu anlayabiliyorum. Yada telefonda sesinden anlayabiliyorum. Kızıma ilk öğrettiğim şeyde bu hayatta benden iyi yada kötü hiç birşey saklamaması. Çünkü ona benden başka kimse yardım edemez. Allah korusun başınıza bir şey gelebilir. Lütfen ailene söyleMerhaba arkadaşlar kısaca bhsedeyim üniversite öğrencisiyim evde kalıyorum arkadaşımla ve bize rahatsızlık veren bir adam var her gün kapımızda bir şeyler getiriyor buluşma teklifi ediyor eve gelip oturayım diyor .Bu adamda numaram var evle ilgili bir sorun olduğunda ona söyleniyormuş .Aileme söyleyemiyorum cunku beni direkt bu evden çıkarırlar ve okuldan kendi şehrime geri döndürürler sizce ne yapmalıyım çaresiz kaldım
Tacize asla göz yummayin.Gidin şikayet edin.Basiniz beladan kurtulmaz.Merhaba arkadaşlar kısaca bhsedeyim üniversite öğrencisiyim evde kalıyorum arkadaşımla ve bize rahatsızlık veren bir adam var her gün kapımızda bir şeyler getiriyor buluşma teklifi ediyor eve gelip oturayım diyor .Bu adamda numaram var evle ilgili bir sorun olduğunda ona söyleniyormuş .Aileme söyleyemiyorum cunku beni direkt bu evden çıkarırlar ve okuldan kendi şehrime geri döndürürler sizce ne yapmalıyım çaresiz kaldım
O evden çıkmaya bakın..Bugün yine aynısını yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?