Ayy ben çok tedirgin oldum inşallah yaniliyosunuzdur . Lütfen acele ziyaretlerine gidin seslerden rahatsız olduk demeyin çaktırmadan gözlemleyin hatta çocuğu size oyuna davet edin bi bakın yarası beresi varmiEvet demi karsi komsumda boyle dusunuyor normal sesler degil. Bide agliyosa hastaysa biz evimize girdik cocuk sustu nasil sustu bi anda bi garip bisey seslerinide kaydettim cok garip ses suan kesildi ses ama bidaha olursa kapisinin onunden dinliycem. Ha bide gorumcemle dinlemistik o gece cocuk anne anneeee diye ciglik atiyodu aglarken sonrada anne yapma anne deyip daha cok agliyodu. Ya neler oluyo etramizizda neler insan korkuyo iste bide cocuk olunca isin icinde biraz daha dinleyim ben bu evi ona gore karar vericem
Merhaba kizlar. Alt kata yeni birisi tasindi hic tanimiyoruz. Esi geceleri evde yok calisiyomus. Iki hafta falan oldu bunlar tasindiginda beri 3 yaslarinda bi kizlari var o cocuk mutemadiyen agliyo ama normal degil ciglik cigliga. Gunduzleri anladik hadide gecen gece 02.30 da cocuk felaket cigliklar ayiyodu herkes korktu ben apatmana ciktim biraz dinledim. Karsi komsuda cikti kapilarini caldi artik. Kadin cok telasle bi anda daha soru sorulmadan cocuk hastada bi okuyuver abi dedi hani panikle insan sacmalarya hali oyleydi adamda hastaysa doktora goturelim niye bu kadar agliyoki dedi hasta iste dedi adamda ustelemedi ve garip tarafi biz evlerimize girer girmez cocuk sustu ne yaptida susturdu once neden susturamamisti buradi bana cok garip geldi kapi acildigindada cocuk aglayarak bize biseyler anlatmaya calisiyodu ama anlamadik konusmasini ayaklarinda corap yok kiyafetleri ince yazlik gibiydi kadinin halkeri bi tuhafti. Ve cocuk boyle kendini yirtarken kadinin cit sesi gelmiyo sizin cocugunuz aglasa sakinlestormek icin biseyler konusursunuz dimi zaten 1 saat boyunca cocuk aglarmi bisey yapmasan hep boyle hep ne yapmaliyim bilmiyorum esim sosyal hizmetlere haber verelim diyo ama ya oyle degilse kadinin ne duruma dusururum diyede cekiniyorum ne yapmaliyim. Sizce
Evet bundan dolayi bende cok supelendim hani suclu psikolojisi aklina ilk geleni panikle soylersinya oyle geldi. Bide kadin cocuguyla ilgilenmiyoda olabilir. Cocuk evde agliyo bagriyo belki ihtiyaclarini karsilamiyo bakimsiz birakiyoda olabilur. Bugun yine oldu sesler bi tuhaf gumburtu koptu biseyler devrildi cocuk cigluklarida geliyo herkes firladi apartmanda komsunun biri ne oldu dedi kadin bisey yok abi cocuk sinirlendide deyip iceri girdi. Cocugun bide kucuk 15 yaslarinda bi abisi var o cocugu disari cikardi camdan baktim bu yagmurda sogukta ustunde ince bi badi vardi. Bilemiyorum kadini gozlemliyorur emin olmadan bisey yapilmaz tabi bisey varsada ortaya cikar cunku herkesin gozu kadinin ustunde herkes benim gibi supeleniyo.Çocuk hasta mı diye kapıya gidiyorlar, abi bi okuyuver diyor, ben şüpheli buldum. Komşuya öyle dendiğini de duymadım yani samimiyet yoksa, evladına kendin oku, bence aklına ilk o geldi onu söyledi.
gercekten boyle bisey de olabilir ya cocuklar degisik degisik huylari oluyo belkide sizin cocugunuz gibi onunkide insallah oyle biseydir simdilik sadece gozlemliyorum. Benim tuhafima giden bi kısım var. Cocuk hasta diyo ama cocuk her gun oyle yapiyo benim cocugum oyle yapsa soran kisiye anlatirdim huysuzluk yapiyo napsam fayda etmiyo derddim bu hasta bilmemne deyip gecistirdi. Ama belkide dert anlatmak istemedi oan sonucta gozumle sahit olmadim.arkadaşım sakın ama sakın emin olmadan arama kimseyi
benim oğlum da 2 yaş civarı ağlama krizleri geçiriyordu
gündüzleri bir şey için tutturup ağlardı, mesela bir oyuncağını yerinden mi oynattım, ben onu öyle koymuştum diye :))) sonra düzletsem de istememz, ne yapsam olmazdı, yarım saat bazen fazla ağlardı :)))
geceleri de hep 2-3 gibi uyanır 1 saate yakın ağlardı avaz avaz
tek kelime konuşamazdık
doktor da karışmayın demişti, yumuşak bir sesle seslenebilirsiniz demişti
neredeyse gözlerini bile açmazdı ağlarken
o öyle ağlarken, bir gece sırtını sevmek isterdim "anne yapma, yapma anne" diye ağlardı, bir gece tv açayım derdim "anne yapmaaaa" diye bağırırdı, ben de oturup onunla ağlardım
ah derdim duyan oluyorsa ne düşünüyorlar kim bilir
2-3 ay sonra yeni bir apartmana taşındık
alt komşum şüphelenmiş, bir kere ima etti, "bir dönemmiş, doktor öyle söyledi" dedim ama inanmadı biliyorum
bir kere de eve geldi
neden geldi anladım tabi
sonra 1-2 kez, kendi gözleriyle şahit olunca anladı durumu :))
sonra da itiraf etti şüphe etmiştim diye :))))
o gece nöbetleri 4-5 ay kadar sürmüştü
gündüz ağlama krizleri daha uzun sürdü :)))
tabi her durum bir değil
dikkatli olmakta fayda var
Ayyy ne tuhaf insanlar var. Bu nasi bi kadin boyle insan jendi cocuguna bu laflari nasil soyler anlamiyorum. Yazik cocuga buyuyunce ezik olacak yada cok hircin olacak annesi olacak kadin yuzunden.Benim alt katım da böyle ve kadın sürekli hakarwt ediyor asagılıyor cocugu
Artık psikolojım bozuldu
İki kre şikayet ettik sosyal hizmetlere sesleri biraz azaldı ama tam kesilmedi
Cocuga sürekli gerizekalsın sen eziksin
Kreste de arkadaslarına mal mak bakıyorsun di ni diyor
Ya cocuk daha 3 yasında((
Kadını boğası geliyor ama elden de birsey gelmiyor
Hic sesi gelmiyo bi kere gece kadindan cok az hı hıı diye sesler geliyodu oyle garip insanlar varki cis yapti diye cocugunun cinsel organini yakan falan acaba oyle bisey mi yapiyo diye geldi benim aklima o yuzden kadinin sesinin gelmemeside garip benim cocuk aglayinca ben sakinlessin diye konusurum mesale sus kizim aaa bak burda ne varmus falan diye biseyler derim.Ha bide çocuk ağlarken kadının hiç mi sesi gelmiyor? Ne bileyim sakinleştirmeye çalışır normal bir anne
Tabiki boyle biseyde olabilir ben emin degilim zaten sadece supelerimi anlatiyorum ama gozumle gormedim elle tutulur net biseyim yok belki oyle biseydir kadinda o yuzden sessiz laliyodur yada cocuk cok sinirli huysuzda olabilir benim cocugum 1 yasinda ve ettafimda hic cocuk olmadigi icin cocuk davranislarindan anlamiyorum ama burda anlatiyolar benim cocugumda boyleydi falan diye simdi bunlari okuyunca fikir edindim.valla dayanağı nereden çıkardınız anlamadım, umarım öyle bir şey yoktur.
benim konum var burada 2 yaş sendromu ile alakalı, isterseniz bir bakın.
o dönem bazı geceler, uyanıp saatlerce ağladığı oluyordu, hatta komşularım da aynen sizin gibi telaş edip kontrol mü etsek diye düşünmüşler, hasta falan mı gibisinden.
ama yapılabilecek hiç bir şey yok,
bir de gece terörü denen bir şey var, o durumda da doktorlar çocuğun kendisine zarar vermesini engelleyin, onun dışında hiç müdahele etmeyin diyorlar, onu da yaşadık 2 kez, bizi duymuyor ve görmüyordu zaten. biz de sadece sakinleşmesini beklemiştik.
Hatta been cocuk boyke agladiginda gidip sorucam ne varki sucu yoksa zaten memnun olmasi lazim bu bizim vatandaslik gorevimiz. Diycem cocuk hastami ya yardima ihtiyacin varmi gibisinden yada balkonuna camasirimi atip kapisini calicam camasir dustu diye bu isin pesini birakmiycam. Daha oncede orda baskalari oturuyodu o adamda karisini doverdi hep bir yasinda cocukta aglama krizlerine girerdi korkudan cok uzulurdum bende hep aglardim. Hatta bi kere yeni dogum yapmistim kavgaya bi basladi komsular ben hemen agladim annemde sinirlendi polisi cagirrcam diye tehdit etti sustular ama tabi sonra yine hep kavga ettiler. Bide bu aralar o kadar cok cocuklara iskence olaylari varki insan etkileniyo iste bende bugun dusundum benim cocugumda bazen okadar delirtirki beni hiper aktif hic iki saniye durmaz yeter artik diye sinirden aglarim bazen ben agladikca oda guler:)) ama komsular bendende supelenmismidirki ya simdi alistim artik yaptiklarina normal geliyo bana:)Bir kac gun takipte kalin gerekirse gizlice dinleyin kapilarini falan baktiniz surekli devam ediyor haber verin derim, artik neler neler duyuyoruz Allah korusunu yani basinizda felaket oluyorda fark etmiyorsaniz cok kotu olur. Ama biraz gozlemleyin gerekirse karsi komsu ve apartmandan guvendiginiz bir iki kisiyede bu gorevi verin herkes gozlem yapsin.
Evine hosgeldin oturmasina gidip cocugu gozlemleyebilirsiniz mesela annesi yokken konusmaya falan calisin.
Bende sizi hafiye yaptim ama baska care yok
Apartmanimizda hic komsuluk iliskisi yok malesef kimse birbirine gidip gelmiyo bende yalniz girmeye cekinirim tanimadigim insanin evine girerememde evimede davet edemem huyum oyle duydugum olaylardanda cok etkilendigim icin galiba korkarim boyle seylerden ama kapidan konusurum bi bahaneyle cocugu severim kucagima alirim falan anlarim bi sekilde zaten karsidaki komsu adamda taktu kafayi en ufak ses ciksa adam kapilarinda bitiyo hemen supelendi oda.anne yapmami diye ciglikmi atiyooo gece gece aklima kotu seyler geliyo esiniz esiyle konussun sizin kiz cok agliyor ya hastami falan diye normal sohbete girsin ben yakin komsu olacam 50 defa ogrenmistim ve icabina bakmistim
Çaya gidin hoşgeldine yada tanışmaya evinde daha iyi gözlemlersiniz çocuğuda annesinde gelişmeleri yazın lütfen.Merhaba kizlar. Alt kata yeni birisi tasindi hic tanimiyoruz. Esi geceleri evde yok calisiyomus. Iki hafta falan oldu bunlar tasindiginda beri 3 yaslarinda bi kizlari var o cocuk mutemadiyen agliyo ama normal degil ciglik cigliga. Gunduzleri anladik hadide gecen gece 02.30 da cocuk felaket cigliklar ayiyodu herkes korktu ben apatmana ciktim biraz dinledim. Karsi komsuda cikti kapilarini caldi artik. Kadin cok telasle bi anda daha soru sorulmadan cocuk hastada bi okuyuver abi dedi hani panikle insan sacmalarya hali oyleydi adamda hastaysa doktora goturelim niye bu kadar agliyoki dedi hasta iste dedi adamda ustelemedi ve garip tarafi biz evlerimize girer girmez cocuk sustu ne yaptida susturdu once neden susturamamisti buradi bana cok garip geldi kapi acildigindada cocuk aglayarak bize biseyler anlatmaya calisiyodu ama anlamadik konusmasini ayaklarinda corap yok kiyafetleri ince yazlik gibiydi kadinin halkeri bi tuhafti. Ve cocuk boyle kendini yirtarken kadinin cit sesi gelmiyo sizin cocugunuz aglasa sakinlestormek icin biseyler konusursunuz dimi zaten 1 saat boyunca cocuk aglarmi bisey yapmasan hep boyle hep ne yapmaliyim bilmiyorum esim sosyal hizmetlere haber verelim diyo ama ya oyle degilse kadinin ne duruma dusururum diyede cekiniyorum ne yapmaliyim. Sizce
sosyal hizmetlere haber verinki kadın bir daha böyle pislikler yapmasın. devletin elinde çocuklar en azından güvenle yetişiyoMerhaba kizlar. Alt kata yeni birisi tasindi hic tanimiyoruz. Esi geceleri evde yok calisiyomus. Iki hafta falan oldu bunlar tasindiginda beri 3 yaslarinda bi kizlari var o cocuk mutemadiyen agliyo ama normal degil ciglik cigliga. Gunduzleri anladik hadide gecen gece 02.30 da cocuk felaket cigliklar ayiyodu herkes korktu ben apatmana ciktim biraz dinledim. Karsi komsuda cikti kapilarini caldi artik. Kadin cok telasle bi anda daha soru sorulmadan cocuk hastada bi okuyuver abi dedi hani panikle insan sacmalarya hali oyleydi adamda hastaysa doktora goturelim niye bu kadar agliyoki dedi hasta iste dedi adamda ustelemedi ve garip tarafi biz evlerimize girer girmez cocuk sustu ne yaptida susturdu once neden susturamamisti buradi bana cok garip geldi kapi acildigindada cocuk aglayarak bize biseyler anlatmaya calisiyodu ama anlamadik konusmasini ayaklarinda corap yok kiyafetleri ince yazlik gibiydi kadinin halkeri bi tuhafti. Ve cocuk boyle kendini yirtarken kadinin cit sesi gelmiyo sizin cocugunuz aglasa sakinlestormek icin biseyler konusursunuz dimi zaten 1 saat boyunca cocuk aglarmi bisey yapmasan hep boyle hep ne yapmaliyim bilmiyorum esim sosyal hizmetlere haber verelim diyo ama ya oyle degilse kadinin ne duruma dusururum diyede cekiniyorum ne yapmaliyim. Sizce
Bizimde eski oturduğumuz yerde alt katımızda vardı. Sorunlulardı. O çocuk sürekli ağlardı. Eşi gece çalışıyordu onunda bazen gündüz. Ama o çocuk hep ağlardı. Kadın çocuğa çok bağırırdı. Seni kapıya atarım yeter artık sus daha neler neler. Adam kadına bağırırdı çok kötülerdi ya sonunda gitmişlerdiMerhaba kizlar. Alt kata yeni birisi tasindi hic tanimiyoruz. Esi geceleri evde yok calisiyomus. Iki hafta falan oldu bunlar tasindiginda beri 3 yaslarinda bi kizlari var o cocuk mutemadiyen agliyo ama normal degil ciglik cigliga. Gunduzleri anladik hadide gecen gece 02.30 da cocuk felaket cigliklar ayiyodu herkes korktu ben apatmana ciktim biraz dinledim. Karsi komsuda cikti kapilarini caldi artik. Kadin cok telasle bi anda daha soru sorulmadan cocuk hastada bi okuyuver abi dedi hani panikle insan sacmalarya hali oyleydi adamda hastaysa doktora goturelim niye bu kadar agliyoki dedi hasta iste dedi adamda ustelemedi ve garip tarafi biz evlerimize girer girmez cocuk sustu ne yaptida susturdu once neden susturamamisti buradi bana cok garip geldi kapi acildigindada cocuk aglayarak bize biseyler anlatmaya calisiyodu ama anlamadik konusmasini ayaklarinda corap yok kiyafetleri ince yazlik gibiydi kadinin halkeri bi tuhafti. Ve cocuk boyle kendini yirtarken kadinin cit sesi gelmiyo sizin cocugunuz aglasa sakinlestormek icin biseyler konusursunuz dimi zaten 1 saat boyunca cocuk aglarmi bisey yapmasan hep boyle hep ne yapmaliyim bilmiyorum esim sosyal hizmetlere haber verelim diyo ama ya oyle degilse kadinin ne duruma dusururum diyede cekiniyorum ne yapmaliyim. Sizce
Neler var ya eminolun devir knı canı denecek devir değilBizim de yan komşunun kızı ciyak ciyak kıçını yırtar şımarıklığından
Evim girişte duyyorum kapı önünde hadi eve diyo bidk gelcem bişey yapıyom yaa tamam gelcem ya üf gibi inat hareketler istediği olmayınca ağlar
Kız çocukları böyle ben sanmam dövmez ya canı kanı
Ayyy ne tuhaf insanlar var. Bu nasi bi kadin boyle insan jendi cocuguna bu laflari nasil soyler anlamiyorum. Yazik cocuga buyuyunce ezik olacak yada cok hircin olacak annesi olacak kadin yuzunden.
Evet daha neler neler söyluyordu buraya yazamadımAyyy ne tuhaf insanlar var. Bu nasi bi kadin boyle insan jendi cocuguna bu laflari nasil soyler anlamiyorum. Yazik cocuga buyuyunce ezik olacak yada cok hircin olacak annesi olacak kadin yuzunden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?