Komsum cocugunumu dovuyor??

Ayy ben çok tedirgin oldum inşallah yaniliyosunuzdur . Lütfen acele ziyaretlerine gidin seslerden rahatsız olduk demeyin çaktırmadan gözlemleyin hatta çocuğu size oyuna davet edin bi bakın yarası beresi varmi

1 saat boyunca çocuk ağlar arkadaşım hatta 3 saat boyunca da ağlar aynı benim çpcuğum gibi ! 20 aylık bana bazen cinnet geçirtiyor ben bile gecenin 3ün de çığlık çığlığa bagırıyorum bazen sus die.Apartmandakiler beni de cocugumu dövüyor sanabilirler.Sansınlar.çektiğim sıkıntıyı bir ben birde Allah bilir.Çok seviorm onu ama doğduğundan beri burnumdan getirdi şu ağlamasıyla artık.Çocuğun huyu öyledir.Her ağlayan dayak yicek diye bişey yok çok taklmayın bence siz çocugun aglamasına

Oturmaya gidin bence kadının hareketlerini gözlemlemiş olursunz çocuğada bakarsınız huysuz mu diye

Çocuk hasta mı diye kapıya gidiyorlar, abi bi okuyuver diyor, ben şüpheli buldum. Komşuya öyle dendiğini de duymadım yani samimiyet yoksa, evladına kendin oku, bence aklına ilk o geldi onu söyledi.
Evet bundan dolayi bende cok supelendim hani suclu psikolojisi aklina ilk geleni panikle soylersinya oyle geldi. Bide kadin cocuguyla ilgilenmiyoda olabilir. Cocuk evde agliyo bagriyo belki ihtiyaclarini karsilamiyo bakimsiz birakiyoda olabilur. Bugun yine oldu sesler bi tuhaf gumburtu koptu biseyler devrildi cocuk cigluklarida geliyo herkes firladi apartmanda komsunun biri ne oldu dedi kadin bisey yok abi cocuk sinirlendide deyip iceri girdi. Cocugun bide kucuk 15 yaslarinda bi abisi var o cocugu disari cikardi camdan baktim bu yagmurda sogukta ustunde ince bi badi vardi. Bilemiyorum kadini gozlemliyorur emin olmadan bisey yapilmaz tabi bisey varsada ortaya cikar cunku herkesin gozu kadinin ustunde herkes benim gibi supeleniyo.

gercekten boyle bisey de olabilir ya cocuklar degisik degisik huylari oluyo belkide sizin cocugunuz gibi onunkide insallah oyle biseydir simdilik sadece gozlemliyorum. Benim tuhafima giden bi kısım var. Cocuk hasta diyo ama cocuk her gun oyle yapiyo benim cocugum oyle yapsa soran kisiye anlatirdim huysuzluk yapiyo napsam fayda etmiyo derddim bu hasta bilmemne deyip gecistirdi. Ama belkide dert anlatmak istemedi oan sonucta gozumle sahit olmadim.

Ayyy ne tuhaf insanlar var. Bu nasi bi kadin boyle insan jendi cocuguna bu laflari nasil soyler anlamiyorum. Yazik cocuga buyuyunce ezik olacak yada cok hircin olacak annesi olacak kadin yuzunden.

Ha bide çocuk ağlarken kadının hiç mi sesi gelmiyor? Ne bileyim sakinleştirmeye çalışır normal bir anne
Hic sesi gelmiyo bi kere gece kadindan cok az hı hıı diye sesler geliyodu oyle garip insanlar varki cis yapti diye cocugunun cinsel organini yakan falan acaba oyle bisey mi yapiyo diye geldi benim aklima o yuzden kadinin sesinin gelmemeside garip benim cocuk aglayinca ben sakinlessin diye konusurum mesale sus kizim aaa bak burda ne varmus falan diye biseyler derim.

Tabiki boyle biseyde olabilir ben emin degilim zaten sadece supelerimi anlatiyorum ama gozumle gormedim elle tutulur net biseyim yok belki oyle biseydir kadinda o yuzden sessiz laliyodur yada cocuk cok sinirli huysuzda olabilir benim cocugum 1 yasinda ve ettafimda hic cocuk olmadigi icin cocuk davranislarindan anlamiyorum ama burda anlatiyolar benim cocugumda boyleydi falan diye simdi bunlari okuyunca fikir edindim.

Hatta been cocuk boyke agladiginda gidip sorucam ne varki sucu yoksa zaten memnun olmasi lazim bu bizim vatandaslik gorevimiz. Diycem cocuk hastami ya yardima ihtiyacin varmi gibisinden yada balkonuna camasirimi atip kapisini calicam camasir dustu diye bu isin pesini birakmiycam. Daha oncede orda baskalari oturuyodu o adamda karisini doverdi hep bir yasinda cocukta aglama krizlerine girerdi korkudan cok uzulurdum bende hep aglardim. Hatta bi kere yeni dogum yapmistim kavgaya bi basladi komsular ben hemen agladim annemde sinirlendi polisi cagirrcam diye tehdit etti sustular ama tabi sonra yine hep kavga ettiler. Bide bu aralar o kadar cok cocuklara iskence olaylari varki insan etkileniyo iste bende bugun dusundum benim cocugumda bazen okadar delirtirki beni hiper aktif hic iki saniye durmaz yeter artik diye sinirden aglarim bazen ben agladikca oda guler:)) ama komsular bendende supelenmismidirki ya simdi alistim artik yaptiklarina normal geliyo bana:)

anne yapmami diye ciglikmi atiyooo gece gece aklima kotu seyler geliyo esiniz esiyle konussun sizin kiz cok agliyor ya hastami falan diye normal sohbete girsin ben yakin komsu olacam 50 defa ogrenmistim ve icabina bakmistim
Apartmanimizda hic komsuluk iliskisi yok malesef kimse birbirine gidip gelmiyo bende yalniz girmeye cekinirim tanimadigim insanin evine girerememde evimede davet edemem huyum oyle duydugum olaylardanda cok etkilendigim icin galiba korkarim boyle seylerden ama kapidan konusurum bi bahaneyle cocugu severim kucagima alirim falan anlarim bi sekilde zaten karsidaki komsu adamda taktu kafayi en ufak ses ciksa adam kapilarinda bitiyo hemen supelendi oda.

Çaya gidin hoşgeldine yada tanışmaya evinde daha iyi gözlemlersiniz çocuğuda annesinde gelişmeleri yazın lütfen.

Bizim de yan komşunun kızı ciyak ciyak kıçını yırtar şımarıklığından
Evim girişte duyyorum kapı önünde hadi eve diyo bidk gelcem bişey yapıyom yaa tamam gelcem ya üf gibi inat hareketler istediği olmayınca ağlar
Kız çocukları böyle ben sanmam dövmez ya canı kanı

Annesı hasta cocuga ıgne ılac falan verıyorsa cocuk aglamaya baslamıs olabilir, yada zorla yatagına sokmaya calışıyorsa ''Anne yapma'' diyebilir.

Ve gecenın bır yarısı kapıda beliren bir adam ve sorguya cekıyorsa kadın afallamıs olması da normallesebilir..

Bunlar iyi ihtimaller ; Tabiki durum tam tersi de olabilir. Emin olmanız gerek mutlaka..

Gece 2.30 da, dediginiz gibi, incecik yazlık kıyafetlerle ise ben şüphelenirim.

Sonuçta kötü bişey olursa, vicdan azabı duyacaksın, varsayımlar yerine birilerine söylemen gerekir.

sosyal hizmetlere haber verinki kadın bir daha böyle pislikler yapmasın. devletin elinde çocuklar en azından güvenle yetişiyo

Bizimde eski oturduğumuz yerde alt katımızda vardı. Sorunlulardı. O çocuk sürekli ağlardı. Eşi gece çalışıyordu onunda bazen gündüz. Ama o çocuk hep ağlardı. Kadın çocuğa çok bağırırdı. Seni kapıya atarım yeter artık sus daha neler neler. Adam kadına bağırırdı çok kötülerdi ya sonunda gitmişlerdi

Neler var ya eminolun devir knı canı denecek devir değil

Ayyy ne tuhaf insanlar var. Bu nasi bi kadin boyle insan jendi cocuguna bu laflari nasil soyler anlamiyorum. Yazik cocuga buyuyunce ezik olacak yada cok hircin olacak annesi olacak kadin yuzunden.
Evet daha neler neler söyluyordu buraya yazamadım
Haftalarca napıcagımı sasırdım evde
Korktum kadından bir de acıkcası
Kendi cocuguna boyle davranan benim şikayet ettiğiimi bilse bana neler yapar diye
Artık biraz azaldı sesi sanırım birileri geldi eve kurumdan
Ama yıne bi tuhaf kadın

ya çok mu şüpheci yaklaşacağım bilmiyorum ama bu çocuk kaçırılmış felan olmasın... malum son zamanlarda ülkemizde sürekli yavrular kayboluyor.

hastayken hastaneye götürülmemesinin sebebi de bu olabilir mi?
yeni taşınmışlar, sürekli ağlayan bir çocuk ne bileyim valla şüphelendim ben...
siz çocuğun bu kadına anne dediğini felan duydunuz mu?

arkadaşım ne olur bu işi bırakmayın elinizden geldiğince araştırın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…