Komsum cocugunumu dovuyor??

Polisi arasaydiniz?!
Uzerinden ne kadar zaman gecti bilmiyorum ama.keske aileye ulasabilseniz.ozmn belki hastane kayitlarina kameraya felan bakarlardi.

içim acıdı ya okurken eğer gerçekten canını yakıyorsa o bebeğin Allah merhamet etsin. 15 yaşında abisi var bide bebeğin dediniz.. demek ki kadın çok genç değil.yani ağlayan çocuğa hiç tanımadığı adama okuyuverin demeyecek kadar olgundur. hem nereden biliyor o adamın dua bildiğini vs..

Uzerinden ne kadar zaman gecti bilmiyorum ama.keske aileye ulasabilseniz.ozmn belki hastane kayitlarina kameraya felan bakarlardi.
3 4 sene geçti aradan ailenin ıstanbul da koybolmuştu haber yayınlandığı zamanda ailesi istan buldaydi haberlerde duymuştum ailesinin o acilarini hiç unutmam resmen yıkilmışlardi çok ulaşmaya çalıştım ama ulasamadim
11 12 yaşındadır sımdi ailesini bulabildimi hiç bilmiyorum ne yapti ailesi hiç daha haber alamadim hala da düşündükçe bişey yapamamak ulaşamamak beni çok üzdu halada üzüluyorum aklıma geldikçe

Ben google yazdim cocugun ismini cikti.evet 11 yasinda cocukmus.hatta babaya felan telf acmis birhaftasonra kurtar beni diye ama telf sinyali veren eve gitmis polisler bisey bulamamis.2.5 sene olmus.ailenin adi soyadi yaziyor herseyi.

Yanlis okudum galiba cocuk kayboldugunda 11 yasindaymis.

Ben google yazdim cocugun ismini cikti.evet 11 yasinda cocukmus.hatta babaya felan telf acmis birhaftasonra kurtar beni diye ama telf sinyali veren eve gitmis polisler bisey bulamamis.2.5 sene olmus.ailenin adi soyadi yaziyor herseyi.
Aaa gerçektenmi sen ne yazdında ciktıki bana da söylesene belki aileyle görüşme imkanım olur

183ü arayın, şikayetinizi dile getirin ve incelenmesini, ilgilenenmelerini isteyin lütfen.

komşusunu bi bahaneyle ziyaret edin çocuk şiddet görüyorsa belli eder bi şekilde benim oglumda çok ve yırtına yırtına aglar ve kolay kolay susmaz bir anda susması dikkatimi çekti

polise neden gitmedniz? hastane üzerinden adrese ulaşır çocuğu bulurlardı, mutlaka oraya getiren insanlar bir adres ya da isimle kayıt yaptırmıştır, ödemelerden bile bulunurdu izleri.

o konuda haklısınız
yani bizimki gibi olsa, o bir hastalık değil, hasta demez sanki
ben de 2 yaş sendromu doktor öyle dedi, geçici bir dönem gibi anlatmıştım
acaba kadına da böyle söylendi de hastalık mı sandı?
veya acaba hasta ve ilaç kullanıyor da ilaçlar mı etkiliyor ?
benim arkadaşımın oğlu grip ilacı kullanmak zorunda kalınca deliriyor tam anlamıyla
24 saatin 15 saati ağlıyor belki
siz yine de, insanlık için gözlemleyebildiğiniz kadar gözlemleyin
Allah korusun...

Allah Allah niye sadece kanalı aradınız?
polisi neden aramadınız?
savcılığa vs neden gitmediniz?
hiç anlayamadım

polise neden gitmedniz? hastane üzerinden adrese ulaşır çocuğu bulurlardı, mutlaka oraya getiren insanlar bir adres ya da isimle kayıt yaptırmıştır, ödemelerden bile bulunurdu izleri.

değil mi ama?
tüylerim diken diken oldu...

Belki düşündüğünüz gibi değildir ki.inşallah değildir bazı. Çocuklar mizmiz olabiliyor benim oğlumda sakindir ama.inatcidir dediği şey olmadan ağlamayı kesmez bide.küser 2yasinda kime cektiyse =))ama eğer düşündüğünüz gibi birseyse elleri kırılsın

Bir gün komşular bizim evi de basarsa hiç şaşırmam. Benim oğlum ana okuluna başladı malum sık hastalanıyor. Burnunu açmazsam kulak ağrısı yapıyor.bende yatmadanönce bazen de gece tıkanınca serum fizyolojik damlatmak için baya savaş veriyorum. O sırada gecenin sessizliğinde. Imdaaat yardım edin yardım edinnn diye çığlık atıyor. Odası da arka tatafta boşlukta muhtemelen ses baya yankı yapıyor zaten gerçekten biri bişey yapıyor gibi feryat ediyor ve birde bakıyorum arka binadanışıklar yanıyor camlar açılıyor. Bende tamam sus damlatmıyorum diyorum susuyor hemen. Ama biri kapıma gelse hesap sormaya hiç kızmam aksine memnun olurum çevremde duyarlı insanlar var diye. Bence şikayet edin. Ortalık manyak kaynıyor.

Bazı çocuklarda yapısı itibariyle çok aglayabiliyor bizim apartmanda böyle bir çocuk vardı gece sabaha kadar ağlardi ki 2 yaş civarındaydı annesiyle babası ayrılmış çocuk annesi ve dedesiyle kalıyordu bende gordukce soruyordum çok ağlıyordu ne oldu diye bazen inadı tutuyor birşey için saatlerce ağlıyor diyordu annesi bir kere yine sorduğumda Dr dan geliyorum Dr gece terörü dedi dedi yanı ama çocuk gerçekten çok zor bir çocuktu çığlık çığlığa sabaha kadar ağlıyordu

Bence gozlemleyin bir süre emin olmak gerekir eğer şiddet varsa onun alt ya da üst katında oturan belki duyabilir birşey soyledilermi hiç duyduklarina dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…