Komsum iyiniyetli mi

ben anlamıyorum apartmanda oturuyorsunuz diye illa whatsapp denen şey mi olmalı?
ben de kaç senedir oturuyorum ev sahibim hariç kimseyle muhattaplığım yok
ha konuya dönersek gayet normal düşünüyorsunuz ne demek yani size söylemek gerekirken
neden özel mesaj

Apartman whatsupp grubu nedir yahu?? Ay Allahım okul grubu veli grubu zümre grubu yeğenler kuzenler dedeler nineler okul arkadaşları whatsupp grupları yanında bir de apartman whatsupp grubunu düşünemiyorum ne gerek var teallam

Bence o eşinize yazınca ya kendiniz cvp yazın ya da direkt telefon edip ne münasebet tarzı konuşun.

Komşu masumdur diyemiyorum, trendtopikteki iki konudan geldim buraya aralarında birşey olabilir diye düşünebilirim bile...

Bi de bu komsu olacak.kadinin yazdigi mesaj da eşinin evde olmadigini belirtmeside cok ilginc. Eşinize diyorki elektirik gitti eşimde evde yoook!! Bu nasil mesaj ya hersekilde yanlis anlasilabir kotu bir niyetlede kocasinin evde olmadigini belirtiyor olabilir

ayyy allahim sirfintiya bak yaa.resmen kasjniyo.tut o kariya bi ayar cek.ne bu ortalik boyle.insanlar kebdilerini boylemi avutuyo.bu toplum nereye gidiyo

alcan o mesaji kocasina gosterecen.gerci bolelerinin kocalarida bi tuhaf oluyo.karisinin agzina bakan tipler oluyo genelde

X bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
Uuuuuuuu cok tehlikeli hareketler.. eski filmlerde goruyoz:) mesela musluk bozuk diyo kadin herifi eve attiktan sonra anlarsiniz gerisini:) bana hiiiiic iyi niyetli gelmedi kadin, kocana sahip cik

Ben de sormuştum ama cevabını alamadım. Eşiniz tesisatçı mı? Yani çok anlamsız kadının kocaniza yazması.

Karıyla selam sabahı kes, eşim lüzumsuz arayan yakın akraba dışındaki tiplerden hiç hoşlanmaz, hatta ben de hoşlanmam bir daha saçma sorunların için bizi rahatsız etme de. Embesil veya yollu değilse anlar.

Anormal bir durum..Eşiniz cevap vermesin..Ya ben eşimin oğlan kardeşini bile aramam eşini ararım birşey diyeceksem bile ne garip ınsanlar var..

Apartman watsapı nedir yahu ?
Bende bir hafta önce geçtim evime komşu geldi numara istedi geri çevirdim .
Ayıkla pirincin taşını şimdi

Uçmussunuz yaa. Ne münasebet eşime biri mesaj yazacakta vs 7 yildir karşı komşum bir kere esimle konusmadilar bir kere bile. Ben de onun esi gelirse hemen evime donerim bakmam bile

Samimi olmadan numara vermek pek benlik bı durum degıl.. Hadı verdınız neden eşler var kı o grupta.. Sadece bayanların olması daha mantıklı degıl mı? Değişik geldi bana.. Gruptan çıkın esınızde numara değiştirsin samimiyeti kesın bu nedir.. Esimin akrabaları bıle benı arar sıze gelecez dıye vs. Dıye yanı bayanlar kaldıkı komsum esımı arıcak olamaz

Kesinlikle düşün canım
Düşünmekten deli olacağım trend konular arasında ilk başta yer alıyor onu oku ve kesinlikle mesafe koy canım
Psikolojim alt üst oldu şuanda inan ki
Komşuna da dersin eşim kızıyo böyle şeyleri sevmiyo falan yada direk eşinden engeli bas kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…