- 1 Haziran 2010
- 5.025
- 2.167
- 698
- 36
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
alcan o mesaji kocasina gosterecen.gerci bolelerinin kocalarida bi tuhaf oluyo.karisinin agzina bakan tipler oluyo geneldeBi de bu komsu olacak.kadinin yazdigi mesaj da eşinin evde olmadigini belirtmeside cok ilginc. Eşinize diyorki elektirik gitti eşimde evde yoook!! Bu nasil mesaj ya hersekilde yanlis anlasilabir kotu bir niyetlede kocasinin evde olmadigini belirtiyor olabilir
Uuuuuuuu cok tehlikeli hareketler.. eski filmlerde goruyoz:) mesela musluk bozuk diyo kadin herifi eve attiktan sonra anlarsiniz gerisini:) bana hiiiiic iyi niyetli gelmedi kadin, kocana sahip cikX bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
Bazen düşünüyorum; biz mi çok agresifiz yoksa buradaki üyeler mi evliya gibi sabırlıYüzsüze bak ya, oha !
Resmen eşiyle iletişime geçmeye çalışıyor.
Ben saçını başını yolmuştum, konu sahibi bir mesaja çekiniyor.
Ahsjsksndn “asansörü kim tutuyor? Bırakır mısınız”Apartman whatsapiinda ne muhabbet donuyor? Az ses yapin, oha cus yavas osur falan miay cok pardonnn
Aynen başka bir konuda "kınalı yapıncak" demişti bir üye o aklıma geliyor.Bazen düşünüyorum; biz mi çok agresifiz yoksa buradaki üyeler mi evliya gibi sabırlı
Kesinlikle düşün canımmerhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?