• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum kabusum oldu!

allah yardımcın olsun canım
ne yapıp edip bu kadından kurtulman lazım

Allah yardımcın olsun maalesef bu tarz insanlar hiçbirşeyden anlamıyorlar..Allahıım en kısa zamanda komşudan yana size huzur ve mutluluk versin..

Laftan, sözden anlamıyor ki? Kafa göz dalcam en sonunda o olcak :47:

Laftan, sözden anlamıyor ki? Kafa göz dalcam en sonunda o olcak :47:

anlamıyorlar gerçekten anlamıyorlar... birgün kapıyı çalıyorlarda çalıyorlar bende açmadım kapıyı..dakikalrca çalıp gittiler( iki komşum) sonra eşim geldi kapıyı çaldı açtım hemen koştura koştura gelip neden açmadın kapıyı 2 dakika önce sesini duymuştuk ne o bizdenmi kaçıyorsun dediler bende hastayım yatıyorum dedim..neyse hadi affedildin yarın sana gelicez şimdiden haber verelimde sonradan habersiz geldiniz iişim var diye kızma dediler cevabı bile dinlemeden yada duymazlıktan gelerek birbirleriyle konuşarak gittiler..bende eertesi sabah annemlere gidip msj yazdım annemlere acil gitmem gerekti dedim ne zaman gelirsin diye msj yazmışlar yaa çıldıracaktım ..

neden yaa neden evden kaçmak huzursuzca evimizde oturmak zorundayız ki anlayın ya anlayın huzur verin... çok merak ediyorum burada bahsettğimiz gibi komşu varmıdır bunları okuyan okyunca neler hissediyordur yada üzerine alınıyormudur çok merak ediyorum...

o son kalan mantidan kurtulun hatta gidip kendiniz verin
yerim yok diyin artik kabul etmeyecegim lutfen getirme diyin
olmazsa
elinde bir seylerle geldiginde ve elinize tutusturmayi basardigi an
bir notla kapisina geri birakin
ciddi ciddi siniri asti hele cop olayindan sonra
benim bildigim bir kac gunden fazla yardimlasma olmaz bu kadar
o'da samimiyet varsa yada insanlik namina kabul edilir
bu kadin cokmu caresiz insanin aciyasida gelmiyor artik

Ne kadar cürretkar bir kadınmıs insan utanır, sıkılır yahu? Hic tanımadıgı bir insanın evine elinde tepsiyle gidilir mi?
Sanki kırk yıllık tanıyormus gibi.. Hadi bir olur, iki olur ama bu komsu rutine baglamıs durumda.
Baskasına yük oldugunun, rahatsızlık verdiginin nasıl farkında olmaz ki gercekten aklım almıyor.
Normal bir semtte yasıyorum 10 küsür yıldır da aynı yerdeyiz valla yan apartmanda oturanları dogru düzgün tanımam karsı komsumuzla, günaydın, iyi aksamlar' dan öteye gecmeyiz. Oturmaya gitme, gelme falan da yoktur. Eskisi gibi komsuluk yok diye hayıflanıyorlar birde böyle seyler duyunca, görünce iyiki de yok demekten kendimi alamıyorum..

Son düzenleme:
Ay vallahi ben burda ifrit oldum.ne kadar seviyesiz bir insanmis bu kadin.yani laubalilik son safhada.ama ben en cok o hirsizlik olayindan cok kötü oldum simdi.acaba varmi onda biseyler.Aman Allah göstermesin.ama siz bu konunun üzerinde durun.vallahi ben cok iskillendim.dikkatli olun

ben olsam bir güzel terslerim...ne münasebet ona göremi davranıcam keyfe bak...başına ne geldiği beni ilgilendirmez herkesin bir düzeni var bu ne rahatlık ...hadi 1-2 yapmışsın insanlık için ama bukadarı fazla ben çekemem şahsen ne düşüneceği umrumda da olmaz ..böyle giderse iyice yüzsüzlüğü ele alır bu kadın dur demek lazım :20:

Sinirden gülüyorum artık ipeğim. Üst kat komşuu bi türlü evde bulup konuşamadım.

Karşıdaki kendini aştı. Gece 23,30 da kapıyı calıyor. Çekinmiyor utanmıyor. Ben çöpü zamanında cıkardığım halde geldiğimde kapımın önünde cöp buluyorum. Sordum "evet ben koyuyorum" dedi. Kendi kapınıza koyun, almıyorlar mı ordan dedim. Yok ondan değil, sen de cöp vardı ikisi de orda dursun istedim. Nasıl ya ben cöpümü cıkardım alınmıştı dedim. Beni yalancı cıkarıyor.

Bütün konuşmalarımızı yazamıyorum sinirden ama beni cıldırtmak üzere az kaldı.

belki o karşı komşu sanıp seni acmıyor kızcagız

Çok enteresanmış bu komşu.

Bilgi edindiniz mi hakkında?

Bilgi edinecek kadar kimseyi tanımıyorum apartmanda. Sadece yöneticiyi tanıyoruz. Ben samimi olmak istemediğim icin onlara bile gitmiyorum ki cok sevimli bir karı koca.

Ne kadar cürretkar bir kadınmıs insan utanır, sıkılır yahu? Hic tanımadıgı bir insanın evine elinde tepsiyle gidilir mi?
Sanki kırk yıllık tanıyormus gibi.. Hadi bir olur, iki olur ama bu komsu rutine baglamıs durumda.
Baskasına yük oldugunun, rahatsızlık verdiginin nasıl farkında olmaz ki gercekten aklım almıyor.
Normal bir semtte yasıyorum 10 küsür yıldır da aynı yerdeyiz valla yan apartmanda oturanları dogru düzgün tanımam karsı komsumuzla, günaydın, iyi aksamlar' dan öteye gecmeyiz. Oturmaya gitme, gelme falan da yoktur. Eskisi gibi komsuluk yok diye hayıflanıyorlar birde böyle seyler duyunca, görünce iyiki de yok demekten kendimi alamıyorum..

Ben de hayretle izliyorum kadını smuwiLa. Salak mı, zeki mi çözemedim henüz. Kapıyı calıp elime cay tabagını tutuşturuyor(daha önce salca vermişim), tabak kırık, sürekli calmış zilimi de acan olmamış.. Salak mısın nesin tabi ki evde değilim, calısıyorum :S Kapıyı çat diye kapatıyorum ardından oralı olmuyor. Ben ne zaman tüküreceğim bu kadının ağzına diye ayağa kalksam, eşim lütfen bişey söyleme deyip susturuyor beni. Ondandır bu kadar yüzgöz olması.

Kimseye güvenemiyorsun ki samimi olasın bu devirde :S

Ay vallahi ben burda ifrit oldum.ne kadar seviyesiz bir insanmis bu kadin.yani laubalilik son safhada.ama ben en cok o hirsizlik olayindan cok kötü oldum simdi.acaba varmi onda biseyler.Aman Allah göstermesin.ama siz bu konunun üzerinde durun.vallahi ben cok iskillendim.dikkatli olun

Ben de işkillendim arkadaşlar ama evine hırsız giren kızı hic göremediğim icin soramadım. Eşim de nedendir bilmiyorum karışmamam konusunda sürekli uyarıyor beni. Dikkat et bu insanların sağı solu belli olmaz deyip duruyor :S

ben olsam bir güzel terslerim...ne münasebet ona göremi davranıcam keyfe bak...başına ne geldiği beni ilgilendirmez herkesin bir düzeni var bu ne rahatlık ...hadi 1-2 yapmışsın insanlık için ama bukadarı fazla ben çekemem şahsen ne düşüneceği umrumda da olmaz ..böyle giderse iyice yüzsüzlüğü ele alır bu kadın dur demek lazım :20:

Terslemekten, kötü bakmaktan, kapı acmamaktan anlamıyor kadın ya. Ben hayatımda bu kadar yüzsüzlük görmedim. Cidden hayretle izliyorum kadını.

Mesela bugün olanı anlatayım; Odamın pencerelerinden biri Apartman kapısını görüyor. Odayı toplarken kapı caldı, pencereden baktım kim diye. Bi tane cocuk, kuryeydi herhalde, yanında da benim deli komşu sigara iciyor. Konuşmaları duyuyorum. Cocuk 6 numaraya paket getirmiş kadına anlatıyor. Zile basmış acmamışlar kapıyı. Benim deli komşu 4 e bas 4 e diyor. 4 bnm kapı numaram. Ölür müsün öldürür müsün. Actım pencereyi neden benm zilime basıyorsunuz dedim, paket var dedi cocuk, kime dedim, falancaya dedi, benm zilime neden basıyorsunuz, kapıcı mı yazıyor numarada dedim, arkadaki deli de dinliyo mal mal.

Ne laftan anlıyor ne sözden. Taktı kadın bana kafayı :S

Son düzenleme:
Allah size sabır versin ben burada gülerek okudum fakat sizin ne çektiğinizi tahmin etmek zor değil...

komşunuz tam bir arsız suratına tükürseniz Yarabbi şükür cinsinden... davranışlarınızdan rahatsızlığınızı anlamamış olması mümkün değil. en iyisi siz ona buzdolabını apartmana koyalım iki kapının ortasına... git gel size zahmet oluyor deyin:37:

Allah size sabır versin ben burada gülerek okudum fakat sizin ne çektiğinizi tahmin etmek zor değil...

komşunuz tam bir arsız suratına tükürseniz Yarabbi şükür cinsinden... davranışlarınızdan rahatsızlığınızı anlamamış olması mümkün değil. en iyisi siz ona buzdolabını apartmana koyalım iki kapının ortasına... git gel size zahmet oluyor deyin:37:

Hani yüzünün astarı yırtılmış derler ya o cinsten işte :) En iyisi ben celik kapıyı kaldırayım, perde takayım, rahat rahat girip cıksın :D

konu sahibi arkadaşım, üzülme stres yapma
o tür komşudan her apartmanda vardır bi tane:27:
kabus gibi
eğlenceli tarafından yaklaşmaya çalış
o seninle evcilik oynuyosa sende onunla evcilik oyna:52:
beni müthiş eğlendirir o tip insanlar:52::52::52:

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşım, üzülme stres yapma
o tür komşudan her apartmanda vardır bi tane:27:
kabus gibi
eğlenceli tarafından yaklaşmaya çalış
o seninle evcilik oynuyosa sende onunla evcilik oyna:52:
beni müthiş eğlendirir o tip insanlar:52::52::52:

Oynıycam ben onla az kaldı :4::4:

Hayretle her satırını okudum yazdıklarınızın. Size inanamıyorum ne kadar iyi niyetlisiniz :53: Karşı komşunuzun normal olmadığını bile bile ona anlayış göstermeye devam ediyorsunuz. Bu kadın başınıza bir iş açar yakında, bana kalırsa kurtulun bir an önce ondan. Size akıl vermek haddim değil ama size yapılanda akıl işi değil.
Dolabınızda şu anda neyi varsa alın, kapısını çalın dolapta yerim kalmadı alın bunları deyin. Almak için elini uzatmazsa kapının eşiğine bırakın. eğer birkaç gün sonra yine birşey getirirse hiç elinizi uzatmayın karşısında hiç kendinizi kasmadan ''yerim yok başkasına bırak ayrıca eşimde kızıyor arada kalıyorum bir daha getirme bana'' deyin olsun bitsin. Bu ne ya yüzsüz yüzsüz gecenin bi vakti sabahın körü demeden kapıya gelmeler filan. Bu kadar zamandır kendinizi böyle gereksiz bir insan yüzünden hırpalamışsınız yazık değilmi psikolojinize tersleyin gitsin....

Ne geliyorsa başımıza şu kibarlığımızdan fazla düşünceli olmamızdan geliyor :19:

komşunuz daha ilk gün size yemekleri verdiğinde, siz konuşmaya izin vermeden hemde, yapacağınız şey gidip yemekleri tekrar kapısının önüne koymak ve ''bunları buzdolabıma koyamam, kendi eşyalarıma bile zor yer var çünkü buzdolabında'' deyip kabul etmemekti. belli ki nerde duracağını bilmeyen, özel hayata saygı nedir bilmeyen bir komşunuz var. madem öyle ve işler bu noktaya gelmiş siz yine yemekleri verdiğinde bunları söyleyin, ısrar ederse de hayır deyin ve soğuk durup konuşmasına izin vermeden kapıyı kapatın. öyle ya madem o sizin konuşmanıza izin vermden kendi aklınca yemekleri size veriyor, siz de onun davrandığı gibi davranın ona. ne az ne fazla. ne kadar saygı gösterdiyse siz de onu gösterin...

ne gerek var, bu kadar düşünceli olmaya insanlara acımaya. yok küçük kızı var falan. siz çok iyi niyetlisiniz ona şüphem yok, yalnız maalesef bu zamanda insanların bir çoğu adaptan yoksun bu yüzden sınırları ve nerde durmaları gerektiğini biz bildirmeliyiz...

ha son olarak böyle insanlarla içli dışlı olmayı bırak muhattap bile olmayın...tehlikeli olur böyle tipler, dikkat edin...

:46::46::46:yazdıklarınızın her kelimesine katılıyorum kesinlikle doğru..ay bu gibi tipler filmlerde olur sanırdım ama gerçek hayattan alınıyomuş burada anladım..inanmıyorum yaa..ne insanlar var çeşit resmen..hem güldüm hem kudurdum..dayımların da böyle arıza bir karşı komşusu vardı ama yengem yaşayarak zamanla onla başetmesini öğrenmişti sonra da deli komşu taşındı da rahat nefes aldılar..gerçi mesajınızın tarihine dikkat etmedim ama umarım bir hal çare bulmuşsunuzdur..vallahi zaman kötü lütfen kendinize dikkat edin..karşı komşunuzun manyak ve psikopat olmadığını kimse garanti edemez,Allah korusun canınıza,malınıza kast bile edebilirler..abarttığımı düşünmeyin lütfen valla neler oluyo okuyoruz izliyoruz mazallah..öyle herkese kapı mapı açmamak lazım..dinimizde komşuluk hakkı çok önemli ama insanlar ve ahir zaman çok kötü,kollamak lazım .....:52:

üç yıldır aynı aprtmanda oturuyorum. hiç kimseyle samimi olmadım ve çok rahatım . allah sizi de kurtarsın tez zaman da ...

komşuluk dedim de aklıma geldii anlatayım da okuyun,benim çocukluğumda yeşilyurt'ta ufak, sevimli,güzel ve samimi komşuluk ilişkilerinin olduğu,huzurlu bir apartmanda yaşıyorduk.karşı komşumuz da trakya göçmeni iki genç kızı olan orta yaşlı terbiyeli insanlardı ama gelgelelim ailenin babası amca arızaydı biraz..kızı evleniyodu bi gün,düğünün yapılacağı otel eve 5 dk mesafedeydi,amca meğer kızını evermek istemiyomuş düğün esnasında eve gelmiş tabi tüm komşular düğünde olduğumuz için apartman boştu,bu amcam cinnet geçirip evin tüm eşyalarını pencereden aşağı patır patır atmış,düğün rezil rüsva olmuştu..ben o zamanlar 11 yaşlarındaydım..bir ara bunların telefonu bozulmuş yaklaşık 1 sene bizim telefona abone oldular.misal gece biz uyurken zırr telefon çalardı arayan komşumuzun bir ahpabı,annem çağırırdı x teyzeyi,annem gider yatardı,teyze gelirdi gecelikle konuşur konuşur,işi bitince kapıyı çeker giderdi...komik dimi? şimdi hangimiz böyle bişeye müsamağa gösterebiliriz?ama o zamanlar insanlar başkaymış,20 sene öncesinden bahsediyorum bu arada..sonra biz oradan taşındık tüm komşular arkamızdan gözyaşı döktü,uzun zaman da irtibatı kesmedik..geçenlerde bir avmde karşılaştık sarıldık,öpüştük..böyle komşuluklar da var ama artık insan insana öyle hemen güvenemiyor malesef.gerçi ben de çekingen biriyimdir ama kapımı çalan komşuma çok güleryüzlü ve misafirperver davranırım aksi davranamam asla.şimdiki evime taşınalı bir yıl oldu önceki evimde kiracı olarak 10 yıl oturdum demekki ben de anama çekmişim,taşınırken üst ve karşı komşum çok üzüldüler..tabi benim gibi komşuyu nerde bulacaklar,sesi çıkmaz,rahatsız etmez,bişey lazım olduğunda fazla fazla veren,kek pasta pişirince komşuya da veren,güleryüzlü hoşsohbet..ayy ne çok övdüm kendimi hehehehe:52:siz en iyisi benim karşı daireme gelin boş kimse oturmuyo:1::1::1:

Bir dahaki sefere geldiginde ben olsam getirip biraktigi yiyecekler icin..." Dun cok actik bizdede oek birsey kalmamis kusura bakma esim ben yaptim sanmis yemis neyse kusura bakmazsin artik sizde disardan soyleyiverin bundan sonra esim nerden bilsin size mi ait bize mi " derdim.Eger birsey derse yemekleri yemediginizi biraktigi yiyecekleri alip goturmesini soylersiniz,kendisine ders vermeye calistiginizi anlatirsiniz. Bunun disinda soylede birsey soylenebilir. Kadina benim adimi biliyor musun diye sorun.... adinizi bilmedigini belirtmistiniz onceki yazilarinizda, adini bile bilmedigin birinin evine zirt port gelip neden yemek birakiyorsiun benim sana yardim etmeye ne mecburiyetim var git kendine buzdolabi al diyebilirsin. Bunun disinda kirik tabagi sana geri getirdiginde ben olsam yere atar aaaaa.... bu tabak kirikmis sende korsun sanirim utanmiyormusun kirik tabagi getirmeye bir daha seni gormiyim kapimi calarken denilebilir.Yemekleri israrla eline tutusturuyorsa ve oylece kalalayorsan , bir 5 dakika bekleyip yemekleri kapinin onune dizip bir not birakip kapisini calip kacabilirsin, Nottada sunlari yazarsin.... yemeklerini kabul etmiyorum hepsini buraya biraktim basina caresine bak bana bir kez bbile sormadin veya rica bile etmedin kolay gelsin artik bir cozum bulursun artik....

yani cok cozum yolu var.... copude biraktiysa ikisi yanyana dursun dediyse ben o copu alir gider yapisinin onune birakir hayir arkadasim cop senin copun yeri burasi bir daha kapinin onune koyma koyarsa bir dahaki sefere coplero kapina yayarim haberin olsun der kacarsin.... iyikin bana dusmemis o kadin vah ki vahhh yani olcaklari dusunemiyorum

Back
X