Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Laftan, sözden anlamıyor ki? Kafa göz dalcam en sonunda o olcak![]()
Sinirden gülüyorum artık ipeğim. Üst kat komşuu bi türlü evde bulup konuşamadım.
Karşıdaki kendini aştı. Gece 23,30 da kapıyı calıyor. Çekinmiyor utanmıyor. Ben çöpü zamanında cıkardığım halde geldiğimde kapımın önünde cöp buluyorum. Sordum "evet ben koyuyorum" dedi. Kendi kapınıza koyun, almıyorlar mı ordan dedim. Yok ondan değil, sen de cöp vardı ikisi de orda dursun istedim. Nasıl ya ben cöpümü cıkardım alınmıştı dedim. Beni yalancı cıkarıyor.
Bütün konuşmalarımızı yazamıyorum sinirden ama beni cıldırtmak üzere az kaldı.
Çok enteresanmış bu komşu.
Bilgi edindiniz mi hakkında?
Ne kadar cürretkar bir kadınmıs insan utanır, sıkılır yahu? Hic tanımadıgı bir insanın evine elinde tepsiyle gidilir mi?
Sanki kırk yıllık tanıyormus gibi.. Hadi bir olur, iki olur ama bu komsu rutine baglamıs durumda.
Baskasına yük oldugunun, rahatsızlık verdiginin nasıl farkında olmaz ki gercekten aklım almıyor.
Normal bir semtte yasıyorum 10 küsür yıldır da aynı yerdeyiz valla yan apartmanda oturanları dogru düzgün tanımam karsı komsumuzla, günaydın, iyi aksamlar' dan öteye gecmeyiz. Oturmaya gitme, gelme falan da yoktur. Eskisi gibi komsuluk yok diye hayıflanıyorlar birde böyle seyler duyunca, görünce iyiki de yok demekten kendimi alamıyorum..
Ay vallahi ben burda ifrit oldum.ne kadar seviyesiz bir insanmis bu kadin.yani laubalilik son safhada.ama ben en cok o hirsizlik olayindan cok kötü oldum simdi.acaba varmi onda biseyler.Aman Allah göstermesin.ama siz bu konunun üzerinde durun.vallahi ben cok iskillendim.dikkatli olun
ben olsam bir güzel terslerim...ne münasebet ona göremi davranıcam keyfe bak...başına ne geldiği beni ilgilendirmez herkesin bir düzeni var bu ne rahatlık ...hadi 1-2 yapmışsın insanlık için ama bukadarı fazla ben çekemem şahsen ne düşüneceği umrumda da olmaz ..böyle giderse iyice yüzsüzlüğü ele alır bu kadın dur demek lazım![]()
Allah size sabır versin ben burada gülerek okudum fakat sizin ne çektiğinizi tahmin etmek zor değil...
komşunuz tam bir arsız suratına tükürseniz Yarabbi şükür cinsinden... davranışlarınızdan rahatsızlığınızı anlamamış olması mümkün değil. en iyisi siz ona buzdolabını apartmana koyalım iki kapının ortasına... git gel size zahmet oluyor deyin![]()
konu sahibi arkadaşım, üzülme stres yapma
o tür komşudan her apartmanda vardır bi tane
kabus gibi
eğlenceli tarafından yaklaşmaya çalış
o seninle evcilik oynuyosa sende onunla evcilik oyna
beni müthiş eğlendirir o tip insanlar![]()
Ne geliyorsa başımıza şu kibarlığımızdan fazla düşünceli olmamızdan geliyor
komşunuz daha ilk gün size yemekleri verdiğinde, siz konuşmaya izin vermeden hemde, yapacağınız şey gidip yemekleri tekrar kapısının önüne koymak ve ''bunları buzdolabıma koyamam, kendi eşyalarıma bile zor yer var çünkü buzdolabında'' deyip kabul etmemekti. belli ki nerde duracağını bilmeyen, özel hayata saygı nedir bilmeyen bir komşunuz var. madem öyle ve işler bu noktaya gelmiş siz yine yemekleri verdiğinde bunları söyleyin, ısrar ederse de hayır deyin ve soğuk durup konuşmasına izin vermeden kapıyı kapatın. öyle ya madem o sizin konuşmanıza izin vermden kendi aklınca yemekleri size veriyor, siz de onun davrandığı gibi davranın ona. ne az ne fazla. ne kadar saygı gösterdiyse siz de onu gösterin...
ne gerek var, bu kadar düşünceli olmaya insanlara acımaya. yok küçük kızı var falan. siz çok iyi niyetlisiniz ona şüphem yok, yalnız maalesef bu zamanda insanların bir çoğu adaptan yoksun bu yüzden sınırları ve nerde durmaları gerektiğini biz bildirmeliyiz...
ha son olarak böyle insanlarla içli dışlı olmayı bırak muhattap bile olmayın...tehlikeli olur böyle tipler, dikkat edin...