KOMŞUM KOCASINI ALDATIYOR

Bide kadin olacaklar. Vah ki ne vah boylelerine o zaman kocasi onu hamileyken aldatsaydi ahh haklisin kocacim bende cok kilo aldim sinirliyimde aldat hep beni aferinmi diycekti. Allah ıslah etsin

Aynı bunlarda öyle. Dünyanın civisi çıktı. Erkekler daha saf bu zamanda maalsef. Bir insanda vicdan yoksa korkacaksın.

Ee çok sevdigimiz dizi ve tv programlarında aldatan ve araya giren kadınlar haklı ve masum gosterilirse asıl asıl eş kötü ve aradan çekilmesi gereken kişi olarak gosterilirse maalesef böyle oluyor. Dikkat edin birkaç örnek veriyim. Aşkı Memnu da adnan in aradan çekilmesini isterdik izlerken. Muhteşem yüzyıl da hürremi sevdik mahinurdan nefret ettik. Paramparça da Nurgül saf iyi kadın kalbi güzel kadın. Ama Dilara kötü ve fesat. Bunlar sadece birkaç örnek. Yasak aşk sahnelerinde çalınan duygusal müzikler ama eşler de çalınan kötülük müzikleri. . Bunlar bizim algimiza yavaş yavaş yerleştirildi. Dizilerin hepsinde aşk için anne baba çocuk eş herkes aradan çekilmeli algısı yapıldı bizlerde izlerken keyifle onaylayarak izliyoruz. Oyüzden olağan doğal bir hal aldı. Çevremizde görünce sasmamak lazım. Bunu yapanlar da napim aşık oldum diyor.yada normal karşılanıyor. .

bu tarz örnekler coook var artık avrupaya döndü türkiye ahlak ve değerlerimizi yitirdik malesef bir Asktır koşuyoruz peşınden "ASIK OLDUM NAPAYIM" "ELİMDEMİ?" gibi ifadelerde donup kalıyoruz heee birde saygı duymak zorundayız "gönül bu boka konmuş ot şokkk"

Eften püften sebep de hamile kalıp kilo almam öyle mi?
Bunu laf edecek herifin ağzını yırtarım ağzını!
Madem beğenmiyor, def olup gitsin ne uğraşacağım, aman laf etmesin, koz vermeyeyim eline diye evlilik mi yoksa strateji oyunu mu bu be! Her hareketime dikkat edecekmişim de bik bik bik.
Lan sanki evlendiğim adam da Leonardo Dicaprio anasını satayım, sidiklinin b.klu oğlu! Tövbe tövbe.
Bir kere ben bir adama güvenip, rahat edemiyorsam karşısında, yemişim öyle evliliği be!

Ömür boyu tetikte mi yasicaz. Biri biseye kiziosa elbette sebebi var kendince kimse sebepsiz yere kizmaz :) gidiyosa gitsin mikrobik herif uzaktan herkes hoş gelir. Dip dibe girince de elbetteki biseylere uyuz olursun. Kıçı yemeyen ciddi iliskiye girmesin. Fena mi olur defolsunlar ya ahir ömrümüzde iki uc adam daha taniriz o vesileyle. Hiyarin biriyle otuz sene durunca nolcak madalya mi takacaklar.

herkes kendi yaptığından sorumlu.
burada sizin yerinizde olsam sadece eleştirmem, bildiğin lafları geçiririm sonra da o kişi ile iletişimimi keserim.
kim sorarsa da benim ahlaksızlarla işim olmaz derim.
kulağına giderse de, ya da eşinin kendi düşünsün.

Bunların ki aşk meşk felan değil düpedüz aymazlık açık ve net eşi hamile olduğu için yapamadıklarını aşk kisvesiyle arkadaşınızda yapıyor.Her ne olursa olsun ikisi de reziller ve hiç bir kimse görmesede bilsede yaptıklarını gören bilen var.Elbett bu yaptıkalrının bedelini her ikiside öderler..

sen bu kadar ayrıntıdan nasıl haberdarsın?

Arsızlığa cesaret , Zinaya aşk dediler
Bir neslin ahlakını işte böyle yediler...
Necip Fazıl Kısakürek
İşte tamda bu konuya söylenmiş bir söz umarım her ikisininde yaptıkalrı rezillik yanlarına kalmaz.

tebrik ederim cok guzel anlatmissiniz evlatlarimiza turk dizileri izletmemeliyiz kendi adima 8 yasinda kizim var arkadaslarindan ozenip izlemek istiyor bazen o iliskilere ozenip yanlis birisine kapilir diye izletmek istemiyorum
anlattiginiz konuda dikkatimi ceken evlenmiycem gonul eglendiriyoruz demesi kadin sevmiyomus bile herseyi hakediyor bayana eşine anlatacaginizi soyleyin korkudan uzak durur durmasada soyleyin eşe

Komşun o adamı bıraksa başkasına atlar içinde var o... hiç kusura bakma

Söylerdim gerçekten ama hamile kadına ve kirilacak gururuna üzülürüm onun yavrusuna sevincini yaşasın. Çok ağır gelir bu olay. Kocasına güveni okadar tam ki.

Allah ıslah eylesin , çook zor bir durum. Kesinlikle o arkadaşınla irtibatını kes. Böyle insanlardan hayır gelmez. Bir gün onun yaptığını ona yapanda olur. Asıl o kadını değil kendini enayi yerine koyuyor pislik

Aynı bunlarda öyle. Dünyanın civisi çıktı. Erkekler daha saf bu zamanda maalsef. Bir insanda vicdan yoksa korkacaksın.
Malesef kadının düşmanı yine kadın oysa birbirimizi anlamamız dayanısma içinde olmamız gerekir sonuçta aldatan kadın da yasadı hamilelik süreci kendi aldatılsaydı o dönem ne hissederdi ama karsısındakine acımadan bunu reva görüyor.Tiksiniyorum böyle kadınlardan.

Sen o kişiyle hala arkadaş değilsindir umarım
Pis reziller

Biz kime güvencez Allah aşkına arkadaşlarımızı da alamayacağız eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…