Aynı bunlarda öyle. Dünyanın civisi çıktı. Erkekler daha saf bu zamanda maalsef. Bir insanda vicdan yoksa korkacaksın.Iki cocuguyla esini aldatan sonra pisman olan biri var etrafimda evlendikten sonra hayatima dahil olan.
Gunahinida bana anlatti vicdan azabini.
Valla bekledim o koca bunu haketmiyor elbet ahi cikar.altattigi adam birde yakin arladasinin esi..
Sok ustune sok yasatti bana.
Ama yok.gayette herkes hicbisey olmamis gibi mutlu.koca bir yalanla kapli bir mutluluk...evimize her geldiklerinde esine uzuluyorum karisina oyle ilgiliki..
tebrik ederim cok guzel anlatmissiniz evlatlarimiza turk dizileri izletmemeliyiz kendi adima 8 yasinda kizim var arkadaslarindan ozenip izlemek istiyor bazen o iliskilere ozenip yanlis birisine kapilir diye izletmek istemiyorumEe çok sevdigimiz dizi ve tv programlarında aldatan ve araya giren kadınlar haklı ve masum gosterilirse asıl asıl eş kötü ve aradan çekilmesi gereken kişi olarak gosterilirse maalesef böyle oluyor. Dikkat edin birkaç örnek veriyim. Aşkı Memnu da adnan in aradan çekilmesini isterdik izlerken. Muhteşem yüzyıl da hürremi sevdik mahinurdan nefret ettik. Paramparça da Nurgül saf iyi kadın kalbi güzel kadın. Ama Dilara kötü ve fesat. Bunlar sadece birkaç örnek. Yasak aşk sahnelerinde çalınan duygusal müzikler ama eşler de çalınan kötülük müzikleri. . Bunlar bizim algimiza yavaş yavaş yerleştirildi. Dizilerin hepsinde aşk için anne baba çocuk eş herkes aradan çekilmeli algısı yapıldı bizlerde izlerken keyifle onaylayarak izliyoruz. Oyüzden olağan doğal bir hal aldı. Çevremizde görünce sasmamak lazım. Bunu yapanlar da napim aşık oldum diyor.yada normal karşılanıyor. .
Söylerdim gerçekten ama hamile kadına ve kirilacak gururuna üzülürüm onun yavrusuna sevincini yaşasın. Çok ağır gelir bu olay. Kocasına güveni okadar tam ki.tebrik ederim cok guzel anlatmissiniz evlatlarimiza turk dizileri izletmemeliyiz kendi adima 8 yasinda kizim var arkadaslarindan ozenip izlemek istiyor bazen o iliskilere ozenip yanlis birisine kapilir diye izletmek istemiyorum
anlattiginiz konuda dikkatimi ceken evlenmiycem gonul eglendiriyoruz demesi kadin sevmiyomus bile herseyi hakediyor bayana eşine anlatacaginizi soyleyin korkudan uzak durur durmasada soyleyin eşe
Malesef kadının düşmanı yine kadın oysa birbirimizi anlamamız dayanısma içinde olmamız gerekir sonuçta aldatan kadın da yasadı hamilelik süreci kendi aldatılsaydı o dönem ne hissederdi ama karsısındakine acımadan bunu reva görüyor.Tiksiniyorum böyle kadınlardan.Aynı bunlarda öyle. Dünyanın civisi çıktı. Erkekler daha saf bu zamanda maalsef. Bir insanda vicdan yoksa korkacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?