KOMŞUM KOCASINI ALDATIYOR

Sosyal medya yuva yıkmaya başladı resmen.

Bakıyorum suçlu da bulunmuş. Zaten sosyal medyadan önce aldatma yoktu ki.

Teknolojiyi eliyle değil de bi tarafıyla kullanmasınlar.

Hamile ve kilo almış kadın istemeyebilir erkek. Ancak bunu evlenmeden söyleyecek , gerekirse evlilik sözleşmesi yapacak . 250 gr alırsan boşanırım ya da aldatmak mübah bana diye ....

Delikanlı olsunlar biraz ya bu ne?

Hem cocuk iste hem kilo aldın de.. Kendi doğursun kilo almadan Görelim

evlilik cüzdanı kalbe hüküm geçiremez .. Duygular Düşünceler değişebilir.

Insan baskasına aşık olabilir eğer evli olduğu Kişiyi sevmiyorsa..

Ama bi onu bi beni idare etmeyecek, onun yatağından çıkıp benimkine girmeyecek. Ikiyüzlülüğe hiç tahammülüm yok

Delikanlı gibi çıkıp ben aşık oldum artık seni sevmiyorum diyecek !!!!

Eşime baska Kadınla yatma Hakkı tanıyoryum tek şartla ondan bana gelmeyecek...ne iğrenç bi onla bi bunla yatma olayı ....
O zaman kopar kıyamet .

yerinde olsam hamile kadına bi şekilde söylerdim kadının kocasına da ayıp yani ikiside mal durumunda şu an.

Her şeyin insan elinde amacına ulaştığını anlamamakta ısrar ediyoruz biz insanlar. Ve dünyadaki türlerin en akıllısı olduğumuzu iddia ediyoruz. Sahiden mi?
Sosyal medya sayesinde, ünlü de olursun rezil de, zengin de olursun beş parasız da, sapık da olursun edep timsali de. Bu senin elinde yani. Karını aldatmak istiyorsan da aldatırsın, sana araç olur ama amaç asla!
Sosyal medya yokken sanki herkes erdem şarabı içmişti Sadece yöntem değişti, işler kolaylaştı o kadar.
Atom parçalanarak nükleer enerji üretilip, enerjinin daha çok kişiye az maliyetle ulaşması da sağlanabiliyor, bomba yapılıp binlerce insanın öldürülmesi de sağlanabiliyor.
O yüzden kendi basiretsizliğimizi nesnelere yüklemekten bir vazgeçemedik gitti.

Canım benim bak 3 yıldır Türkiye'de olduğunu söylemişsin. Sakın kadına anlatma hamile olmasını geçtim kocasını aklar senide gammazlıkla suçlar arkadaşlıktan men eder üstelik herkese seni müzevvir olmakla iftira atmakla suçlar.Bizzat yaşadım ve bende mutluluklarını (!) çekememekle iftira ile suçlandığımla kaldım kocası püri pak o kadın masum oldu Hoşgeldin Türkiye'ye.....

Bence adam karısı hamıle dıye bı arayış içine girmiş. O kadın doğurunca kendını toparlayınca bu durumdan hemen bahsedın
Çok üzüldüm o kadına , kadın o adamın bebegını doğurcam dıye belkıde nasıl sevınıyordur. Ama o pislik adamın yaptığına bak.
Bir kadın olarak , kadınların böyle sey yapmasına çok kızıyorum !!!!

Tek diyeceğim adamda da kadında da onur ve haysiyetten eser yok üzücü.Hiç mi gurur olmaz bu insanlarda ya !!! biri karısı hamile iken eşini aldatıp sevgilisine çocuğunun annesini kestirir.Diğer zaten utanmaz evli olduğunu bile bile adamla görüşür kendini güzellik abidesi sanıp dev aynasında görür .Buda yetmezmiş gibi kocası ile yaşadığı sorunda gözünü evli erkeklere diker.Arkadaş boşanma diye birşey var dürüst ol anlaşamıyorsan ondan sonra git ne istersen yap be ......Böyle bir arkadaşı allah düşmanımın başına bile vermesin.Allah islah etsin.......

Böyle karakterdeki bir kocayi evde tutmam pislik herif
Hamile olmasa hemen haber ver derdim ama hamileymis kadin

Şimdi yüzüne karşı gerizekalı dersin hakaret kabul ederler ama yaptığı şeyi kendi beynine değil de sosyal medyaya yüklemekten de çekinmezler.

Ama zaten affetmeye hazır veya mevcut durumu yumuşatmaya çalışanlar bu bahanelere başvuruyor. Çokta şaşırmamak lazım. Mesela burada nede olsa konu sahibinin komşusu, bir samimiyetleri var yani. "O kadar da değil" havası vermeye çalışmış.

Karisi karninda onun kanindan cocugunu tasirken cocugunun saglikla dunyaya gelip esiyle beraber nasil iyi anne baba oluruz, kime benzeyecek,ilk baba diyisi , ilk adimlari gibi tatli heyecan yasacagina adam baska heyecan pesinde. Ben cocugum olsun diye 9 ay hormonlarimin etkisinde kalip birsuru sıkıntı yasayacam sonra kocam ben kilo aldim yok hircinlastim diye hakaret edip baska kadina gidecek ve bende onu kaybetmemek icin elimden geleni yapacam. Allah buyuk konusturmasinda s...n gitsin

Tabi bi de işin bu boyutu var..

Ben olsam bende hiç bulaşmam bu sebepten.

Eften puften seylerle adamlari kacirmayin derken ? Pardonda evde ki kadın mı kaçırıyor adamını ? adamın mayası bozuksa kadının yapacağı bir şey yok

Çok haklısın tek suçlu sosyal medya değil ama buralardan ayda 1 kez gorecegin belki unutacagin birine hemen erişme yada bir bahaneyle sohbet başlatma çok kolay oluyor.demek istediğim buydu.

Eften puften seylerle adamlari kacirmayin derken ? Pardonda evde ki kadın mı kaçırıyor adamını ? adamın mayası bozuksa kadının yapacağı bir şey yok
Burda demek istediğim mesela çok saçma nedenlerle kavga cikaranlar yazıyor işte saçımı farketmedi 10 gündür konuşmuyoruz d.günümü unuttu kavga ettik salonda yatıyorum vs.. gibi şeyler okuyoruz bunlara istinaden yazdım. Yoksa tabiiki mayası bozuk insana ne yapsan olmaz. Kadınlar niye kacirsin adamlar bunları bahane edip vicdanlarini rahatlatıp kendilerini haklı görüyor. Ellerine bahane vermeyelim demek istedim.

Ne diyeyim bilemedim.
Böyle durumlarda ben sessiz kalmaktan yana değilim ama kadın hamile işte.
Bebeğe bir şey olsa o vebali de alamaz insan.

Çok haklısın tek suçlu sosyal medya değil ama buralardan ayda 1 kez gorecegin belki unutacagin birine hemen erişme yada bir bahaneyle sohbet başlatma çok kolay oluyor.demek istediğim buydu.

O sohbeti başlatma evresinde beyinde neler olup bitiyor hiç düşündün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…