Sosyal medya yuva yıkmaya başladı resmen.
Kızlar Merhaba. Benim bir arkadaşım var çok sevdiğim çok iyi kalpli bildiğim biri. Geçenlerde beni aradı ve dediki ben aşık oldum.. kocasıyla sorunları vardı zaten. Kocası ve kendisi çok iyi para kazanan maddi sorunu olmayan biri. Fakat aşık olduğu kişi evli ve karisi hamile. Eskiden beri aynı arkadaş ortamindalar ve ailece görüşüyorlar. Neyse Bende çok kızdım. Kendi yanlisini kabul edebilirsin ama hamile bir kadının üzüntüsü seni mutlu edecekmi Allah korkusu vs.. izah etmeye çalıştım. Çocuğa sinir oldum çünkü karısını aldattığı yetmiyormuş gibi birde kotuluyor sinirli diyor kilo aldı diyor vs.. Tabii çocuk böyle deyince benim arkadaş kendini çok önemli çok etkileyici falan sanıyor. Bende dedimki evde kadına yapmadığını gelip sana yapıyor sana söylüyor. Senin esin de senin için öyle düşünüyordur belki dedim. Biraz aramız açıldı. Bunların arasında bişeyler de geçti ama kadının ruhu duymuyor. Hamile kadina bu yapilirmi nasil insanlik nasil vicdan. Bekarlari bulamayanlar evlileri kolay kiskirtabilecegi icin evli adamlara sariyor.Burada yazmamin nedeni belki birilerine ders olur eften puften şeylerle adamları kaçırmayın. Ellerine koz vermeyin. Erkek kullanacağı şeyleri biriktiriyor sonra kullanıyor. Karısı hakkında neler neler diyor salak şeref yoksunu çocuk. Kadında okadar evine bağlı kocasına aşık biri ki. Keşke bilmeseydim hiç. Ayrıca kadın okadar ama okadar eminki kocasından. Dikkatli olmak lazım. Sosyal medya yuva yıkmaya başladı resmen. Telefonlarla görüşmuyolar sosyal medyada hiç belli etmiyorlar. Is yerlerindeki bilgisayardan farklı hesapla haberlesiyolar. Kizlaaarrr gerçekten saçma nedenlerle evlerinizde huzursuzluk cikarmayinnn. Bir tecrübe olarak yazdım buraya kimseye tam guvenmemek ve ailece görüştüğümüz kisilerle belli sınırda olmalıyız.[/QUO zaten uzaktan birilerle olmuyor ya komsuyla ya en kadinin veya erkegin en iyi arkatasiyla yada isyrrindekilerle yada kendi is yerindeki kadinlaral aldatma cok ayy ben boyle duydukca nefret ediyoum boyle insanlardan ayy nasil yapambiliyorlar korkunc birseyanladigim kadariyla umurlarindada degiller yapmaya devam ederler eee tabi yasak gizlilik tatlidir bunlar beraber olsa neolcaklar birbirlerinden bikarlar onlarda zaten boyle bir gunahla nasil mutlu olurlarsa oda ayri birsey
Her şeyin insan elinde amacına ulaştığını anlamamakta ısrar ediyoruz biz insanlar. Ve dünyadaki türlerin en akıllısı olduğumuzu iddia ediyoruz. Sahiden mi?Bakıyorum suçlu da bulunmuş. Zaten sosyal medyadan önce aldatma yoktu ki.
Teknolojiyi eliyle değil de bi tarafıyla kullanmasınlar.
Kızlar Merhaba. Benim bir arkadaşım var çok sevdiğim çok iyi kalpli bildiğim biri. Geçenlerde beni aradı ve dediki ben aşık oldum.. kocasıyla sorunları vardı zaten. Kocası ve kendisi çok iyi para kazanan maddi sorunu olmayan biri. Fakat aşık olduğu kişi evli ve karisi hamile. Eskiden beri aynı arkadaş ortamindalar ve ailece görüşüyorlar. Neyse Bende çok kızdım. Kendi yanlisini kabul edebilirsin ama hamile bir kadının üzüntüsü seni mutlu edecekmi Allah korkusu vs.. izah etmeye çalıştım. Çocuğa sinir oldum çünkü karısını aldattığı yetmiyormuş gibi birde kotuluyor sinirli diyor kilo aldı diyor vs.. Tabii çocuk böyle deyince benim arkadaş kendini çok önemli çok etkileyici falan sanıyor. Bende dedimki evde kadına yapmadığını gelip sana yapıyor sana söylüyor. Senin esin de senin için öyle düşünüyordur belki dedim. Biraz aramız açıldı. Bunların arasında bişeyler de geçti ama kadının ruhu duymuyor. Hamile kadina bu yapilirmi nasil insanlik nasil vicdan. Bekarlari bulamayanlar evlileri kolay kiskirtabilecegi icin evli adamlara sariyor.Burada yazmamin nedeni belki birilerine ders olur eften puften şeylerle adamları kaçırmayın. Ellerine koz vermeyin. Erkek kullanacağı şeyleri biriktiriyor sonra kullanıyor. Karısı hakkında neler neler diyor salak şeref yoksunu çocuk. Kadında okadar evine bağlı kocasına aşık biri ki. Keşke bilmeseydim hiç. Ayrıca kadın okadar ama okadar eminki kocasından. Dikkatli olmak lazım. Sosyal medya yuva yıkmaya başladı resmen. Telefonlarla görüşmuyolar sosyal medyada hiç belli etmiyorlar. Is yerlerindeki bilgisayardan farklı hesapla haberlesiyolar. Kizlaaarrr gerçekten saçma nedenlerle evlerinizde huzursuzluk cikarmayinnn. Bir tecrübe olarak yazdım buraya kimseye tam guvenmemek ve ailece görüştüğümüz kisilerle belli sınırda olmalıyız.
Her şeyin insan elinde amacına ulaştığını anlamamakta ısrar ediyoruz biz insanlar. Ve dünyadaki türlerin en akıllısı olduğumuzu iddia ediyoruz. Sahiden mi?
Sosyal medya sayesinde, ünlü de olursun rezil de, zengin de olursun beş parasız da, sapık da olursun edep timsali de. Bu senin elinde yani. Karını aldatmak istiyorsan da aldatırsın, sana araç olur ama amaç asla!
Sosyal medya yokken sanki herkes erdem şarabı içmiştiSadece yöntem değişti, işler kolaylaştı o kadar.
Atom parçalanarak nükleer enerji üretilip, enerjinin daha çok kişiye az maliyetle ulaşması da sağlanabiliyor, bomba yapılıp binlerce insanın öldürülmesi de sağlanabiliyor.
O yüzden kendi basiretsizliğimizi nesnelere yüklemekten bir vazgeçemedik gitti.
Tabi bi de işin bu boyutu var..Canım benim bak 3 yıldır Türkiye'de olduğunu söylemişsin. Sakın kadına anlatma hamile olmasını geçtim kocasını aklar senide gammazlıkla suçlar arkadaşlıktan men eder üstelik herkese seni müzevvir olmakla iftira atmakla suçlar.Bizzat yaşadım ve bende mutluluklarını (!) çekememekle iftira ile suçlandığımla kaldım kocası püri pak o kadın masum olduHoşgeldin Türkiye'ye.....
Çok haklısın tek suçlu sosyal medya değil ama buralardan ayda 1 kez gorecegin belki unutacagin birine hemen erişme yada bir bahaneyle sohbet başlatma çok kolay oluyor.demek istediğim buydu.Bakıyorum suçlu da bulunmuş. Zaten sosyal medyadan önce aldatma yoktu ki.
Teknolojiyi eliyle değil de bi tarafıyla kullanmasınlar.
Burda demek istediğim mesela çok saçma nedenlerle kavga cikaranlar yazıyor işte saçımı farketmedi 10 gündür konuşmuyoruz d.günümü unuttu kavga ettik salonda yatıyorum vs.. gibi şeyler okuyoruz bunlara istinaden yazdım. Yoksa tabiiki mayası bozuk insana ne yapsan olmaz. Kadınlar niye kacirsin adamlar bunları bahane edip vicdanlarini rahatlatıp kendilerini haklı görüyor. Ellerine bahane vermeyelim demek istedim.Eften puften seylerle adamlari kacirmayin derken ? Pardonda evde ki kadın mı kaçırıyor adamını ? adamın mayası bozuksa kadının yapacağı bir şey yok
Aynen delil yok bişe yok. Olsada karışmam günah keçisi olmam. Ilahi adalet biyerden cikarirTabi bi de işin bu boyutu var..
Ben olsam bende hiç bulaşmam bu sebepten.
Çok haklısın tek suçlu sosyal medya değil ama buralardan ayda 1 kez gorecegin belki unutacagin birine hemen erişme yada bir bahaneyle sohbet başlatma çok kolay oluyor.demek istediğim buydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?