Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Bncrn93

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
202
271
18
Merhaba arkadaslar.
Okudugum yerde ablamla yasiyorduk, ablam gecen sene ataninca yalniz kalmaya basladim. Okul bitti simdi de sinava hazirlaniyorum. Ailem memlekette.
Sorunum komsum !
30 35 yaslarinda bir adam. 2 hafta kadar once kapima gelip balkona tisortunun dustugunu soyledi. Hemen getirdim. Bunda sorun yok.
Sonra bu bir kez daha tekrarlandi ve kendi girip almaya yeltendi. Rahatsiz oldugum ilk olay bu. Izin vermedim tabi iceri girmesine.
1 hafta once yine kapima geldi,apartmanda yuksek sesle muzik dinleniyormus sizden mi diye sordu hayir dedim.
Yine o aksam apartmanin onunde karsilastik, sizin evde hic gurultu yok yalniz misiniz vs demeler.
Yalniz degilim dedim,ailemle yasiyorum gec geliyolar eve ayrica sizi niye ilgilendirdi anlamadim dedim. Bilmiyorum bunaldm bu adamdan ya cok rahatsiz edince ben de boyle bi tepki verdim.
Dune geliyorum. Dun yine kapima gelmis !!! Elinde tabak, o gun yanlis anladiniz beni, ozur mahiyetinde diye.
Aldim tesekkur ettim yemedim. Paranoya oldum iyice, son damla dun gece saat 1 2 gibi kapimi caldi. Acmadim!!
Sabah da apartman gorevlisine ceren hanimdan ses yok iyi mi acaba demis?
Delirmis mi bu ya ?
Gercekten sinirlerimi bozuyor!!! Ne yapayim ben simdi ???

Çok korkunç ya. Kibarlığı falan kalmamış ki olayın. “Tavırlarınızdan rahatsızım. Bir daha gelmeyin. Gelirseniz polisi arayacağım” diyin. En kötü “ne art niyetli insan” der. Sapıksa zaten taşınmanızdan başka yol yok.

Adam bekar mi tek mi yasiyor? Bence mesafeni korumaya devam et .verdigi bir seyi alma. Ve imkan varsa yanina ailenden birileri gelsin kalsin.

Bekar yalniz yasiyor. Ay gercekten cok bunaldim. Bu nedir ya kapimda surekli zir zir.
Annem,babam memleketteler. Babam biraz rahatsiz,toparlanmaya calisiyor annem de onun yaninda. Gelecek kimse de yok.
Ablam da atandi calisiyor.
Delirtti beni adam ya.

Valla terslersen daha da hırçınlaşabilir gibi geldi bana. Korkarım ben öyle takıntılı insanlardan. Sen en iyisi mesafeni koru ve mümkünse yanına biri gelsin bikaç gün orda gözükürse gözü korkabilir. Çünkü bana öyle geliyorki bu adam kapıcıdan senin yanlız yaşadığını öğrenmiştir. Dikkatli ol

Bir daha yemek falan getirirse almayın. Ve sert bir şekilde tersleyin sesinizide gayet yükseltin. Size ilgi duyuyor konuşmak için bahane arıyor gibi. Siz rahatsızsanız bunu belli edin ve bir daha delikten bakın o ise kapıyı açmayın.

Ilgi duyan gece 1 de kapiya mi gelir :(
Sabahliyorum surekli ders calisiyorum da oyle ayaktaydim. Isigim da acikti onu mu gorup geldi anlamadim ki.
Sabah da apartman gorevlisine sormus boyle ilgi mi olur ?
O gun sesimi de yukselttim. Ciddi anlamda tersliyorum, buz gibiyim ama yok. Hala geliyor. Mesela bu aksam da gelir diye bekliyorum. Napsam? Gelmeyin mi desem ?

Niye iki üç kendini bilmez yüzünden bir kadın evinde tek başına kaldığını saklamak zorunda kalıyor ?! Bazen feminist tarafım bazı erkekleri toplatıp kadın yaşam alanlarından izole etmek istiyor . Keşke yapabilsem :)

Bence daha fazla kaçma , bir daha geldiğinde derdinin ne olduğunu sor .. rahatsız olduğunu söyle, yalnız bunu yaparken cesur görün , korktuğunu anlamasın ,daha da cesaretlenmesin. .

Bekar yalniz yasiyor. Ay gercekten cok bunaldim. Bu nedir ya kapimda surekli zir zir.
Annem,babam memleketteler. Babam biraz rahatsiz,toparlanmaya calisiyor annem de onun yaninda. Gelecek kimse de yok.
Ablam da atandi calisiyor.
Delirtti beni adam ya.

Haklisin yani bir de gece gelmis calmis kapini, bizde yakin aile gece aranmaz bile korkarlar bir sey mi oldu diye. O zaman senin gitme imkanin varsa sen gidiceksin arkadasim. Sinava ailenin yaninda yada ablanin yaninda hazirlansan iyi olur .
Tasinmak zor olsada tasinacaksin yada baska care yok bence. Sikayet etsen yada bunu adama belirtsen daha da dikkatini cekiceksin. Normal bir insan olsa zaten , anlar rahatsiz etmek istemez.

gece bir ikide kapı çalınmaz.siz videoya alın bu herifin davranışlarını.muhatap olmayın.kapıcıya yalnız mı değil mi diye de sormuştur.sadece iyi mi diye değil.bir süre size eşlik edecek bir kız okul arkadaşınız yok mu?

Niye iki üç kendini bilmez yüzünden bir kadın evinde tek başına kaldığını saklamak zorunda kalıyor ?! Bazen feminist tarafım bazı erkekleri toplatıp kadın yaşam alanlarından izole etmek istiyor . Keşke yapabilsem :)

Bence daha fazla kaçma , bir daha geldiğinde derdinin ne olduğunu sor .. rahatsız olduğunu söyle, yalnız bunu yaparken cesur görün , korktuğunu anlamasın ,daha da cesaretlenmesin. .

Evet benim de hic yapacagim bir sey degildir. O an agzimdan cikiverdi.
Belki birilerinin oldugunu duyarsa zirt pirt gelmeyi keser diye.
Bugun gelirse gelme diyecegim acik acik.

Back
X