- Konu Sahibi Azeri kizi
-
bu tarz aile meselelerine karışılmaz...
sarkıntılık yapanın yaptığı tabi ki doğru değil...
ama ben sizin yerinizde olsam bu meseleye hiç bulaşmazdım...
birincisi hiç bu işlere bulaşma sen.sana ne?
kadın tacize uğradığını kendi kocasına anlatmıyor başı derde girmesin diye de,sana ne oluyor?neden kendi kocanı bu meseleye karıştırıyorsun?komşunun namusunu korumak senin kocanamı kaldı?
ikincisi burda komşunun yaptığı hata,tacize uğradığını diğer diğer kadına söylemek değil;ta en baştan eşinin istemediği bu gidiş-gelişleri yapmak...
hadi yaptı ve adam kendisini taciz edince gidiş-gelişler kesti.zaten adamında daha sonra rahatsız etmediğini söylüyorsunuz.
sonradan durup dururken niye eşine anlatma ihtiyacı duydu komşunuz.yeniden olayları niye alevlendirdi.
adam tekrarmı tacize başladı durup dururken?yoksa arkadaşınız tekrarmı gitmeye başladı o eve?yoksa arkadaşınız durup dururken kocasına anlatıp ekşın ihtiyacınımı giderdi-tatlicadiarzu-
şaka bi yana ne oldu yani?
üçüncüsü;aldatıldığını yada kocasının sapık olduğunu bir kadına anlatmalımı bilmiyorum ama başkalarının sapık olduğunu bildiği kocamla hiç bir şey yokmuş gibi yaşamaya devam etmek beni daha çok yıpratırdı sanırım.ben bilmek isterdim.çünkü gereken tepkiyi verebilecek durumdayım.maddi manevi kendi kendime yetebilirim,ailem arkamda vs...ama bu güvencelerim olmasaydı yani boşanamayacaksam bilemmeyi tercih ederdim sanırım.
bu açıdan bakınca sapık adamın karısının durumunu bilmemekle beraber,ortada yıkılmaması gereken sağlamlıkta bir yuvanın zaten olmadığını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?