Komsum ve komsusunun kocasi.

Yorumlari okumadan soruna cevap veriyorum:
Arkadasiniz keske kimseye söylemeden halletseymis olayi.
Ben o kadinin yerinde olsam esime söylemezdim cünkü böyle sapikla kendim bizzat halletmek isterdim, ama kafami karistiran adam bu cesareti nereden bulmuski? Cokmu saf duruyor arkadasin acep?

Aynen ,bende komsuma bunu sorup durdum sürekli.Bu adam bu cesareti nerden aliyor?Ama bilmiyorum dedi hep.

bende yorumları okumadan cevap veriyorum :) komşunun sürekli gidip gelmesini adam üstüne alındı demekki. bencede yanlış ne ben giderim kocası evdeyken nede gelinmesini isterim. bunca olandan sonra o sapık adamın karısı hala komsunla görüşmeye devam ediyormu?
Birde yeni taşınmışlar demiştin ne bu samimiyet ki sürekli gidip gelmeler. komsunun kocasıda yanlış yapmış erkek erkeğe konuşmaları gerekirdi kadına anlatılacaksa da başka bi üslupta anlatılmalıydı...

hiç sevmem komşu muhabbetlerini .
bence sende gitme konuşma kapının bile açma .
zarar gelir böyle tiplerden

yok, o kadar da değil, ev alma komşu al derler, komşu komşunun külüne muhtaç derler. komşu da komşuluk da önemli. allah iyilerle karşılaştırsın yeter ki...

yok, o kadar da değil, ev alma komşu al derler, komşu komşunun külüne muhtaç derler. komşu da komşuluk da önemli. allah iyilerle karşılaştırsın yeter ki...

amin
komşuyu tanımamak da kötü. apartmanda kim yaşıyor in mi cin mi haberimiz olmuyor bazen.ilşkiler yozlaştı iyice. komşuluk da kalmadı eskisi gibi.

garip bir durum. açıkçası bende düşündüm o kadını. ne kötü kocası hakkında böyle birşeyleri duymak. ama bilmesi de iyi olmuş. kocasının nasıl biri olduğunu görmüş. ama nasıl bir erkek bir kadının kapısına dayanır ve onu öpmek ister bunu bir türlü anlayamadım. burda o kadının da farkında olmadan erkeğe bir cesaret verdiğini düşünüyorum.
bu arada bence her ki komşuyla araya mesafe koyun bence.

aradaki mesafe korunursa zarar gelmez komşudan
eşleri evdeyken bende asla gitmem komşuma benim eşim evdeykende kimse gelmez zaten
ayrıca komşu oturmalarım yoktur ..... kapıda merdivende falan karşılaşırsam bi merhaba derim hal hatır sorarım o kadar
fazla muhabbete girmem mesafemi korurum

allah göstermesin başıma öyle bir iş gelse (allah korusun) ilk işim eşime söylemek olur ki ben zaten meydan vermem böyle bir davranışa
komşusuna sarkacak kadar işi ileriye götüren adamda sonuçlarına katlanmayıda göze almıştır
yani karısının duyacağı veya kadının eşine söyleyeceğini önceden düşünmüş tartmıştır

olan kadına olmuş yuvası yıkılmış allah yardımcısı olsun

bende kadını suclu buluyorum ne ısıs var evde erkek varken gıdıp rahat rahat oturması felan adam tabıkı aklında yoksada seytan bu aklına sokar basınada bu gelır.yazık

Şeytan mesaiyi neden hep erkeklere ayırıyor sizce? kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…