- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Bu işe yarar mı gerçekten. Bınu yapmalıyım.Yada hanımefendi apartmanda imza toplayacaksınız çoğunluk oluşursa bu insanlar yasal olarak gitmek zorunda. Bir araştırın.
Ya bu konuda çok haklısınız. Panik atak geçirdim deliye döndüm İnan'ın o an gelmedi aklıma. Sonra cooook pişman oldum nasıl körü hissettim anlatamam. Ya annem bile konuştu kadınla o gün mesela. Seni öldürürüm dedi kadına neler saydı ne diyor biliyo musun amaaaan ne kıymetli çocuğunuz varmış alın başınıza çalın. Kadın normal değilKizinizi almasi olayina kadar uzuldum size ancak o baska. Arkadaşlar haklı o 1 saat çocuğu taciz etse nerden bileceksiniz. Ne demek polis çağırsam da aynı olurdu. Olmazdı. Sikayetci olurdunuz ceza alırdı. Belki uzaklaştırma cezasi alır vs. Pasifsiniz kusura bakmayın. O kapı açıldığı anda parçalardım onu ciddiyim. Döverdim. Yasal yollara başvurun mecbursunuz.
Ya eşim geldi bu aldı çocuğu gitti on onbeş dk oldu ben kapıdayım bağırıyorum kapıyı tekmeliyorum zor nefes alıyordum eşim de kapıyı açtırmaya çalıştı kocasını aradı adam da geldi kadın kapıyı neyse açtı niye açmıyorsun kapıyı pislik diyo eşim o da diyo ki ne bileyim korktum bana taciz etmeyeceğini nerden bileyim daha pek çok şey oldu anlatamıyorum anlayın işte daSende çok tuhafsın nedemek çocuğunu alıp götürüp sana kapıyı açmamak? O bir saat çocuğa belkide birseyler yaptı tövbe yarabbim. Polise nasil gitmediniz? Eşin ne yaptı sonra ? Şiddete karşıyım ama cocuğumu biri alsa kapıyı açmasa öldürürum bile gözüm döner. Aklıma neler gelir kafayı yerim.
Kızlar selamlar. Konu başlığından da anlaşıldığı gibi ciddi bir komşu problemim var. Katımdaki o dengesiz kadın yüzünden hergün taciz ediliyorum gibi hissediyorum. Kadın gece gündüz demeden geliyor kapıyı çalıyor açana kadar. Açmazsam gidiyor on dk sonra geliyor. Sabah yedi alsam on hiç fark etmiyor. Dışarıya çıkarken hemen kapısını açıyor, oyalıyr birden eve dalıyor çıkamıyorum.dısardab geliyorsam camdan sarkıyor ben çıkana kadar kpıda bekliyor. Defalarca ikaz ettim. 9 aylık bir kızım var o kadın yüzünden sürekli huzursuz çünkü sürekli uyandırıyor çocuğu. Ben KPSS ye hazırlanıyorum ama nerde ders çalışamıyorum. Hiç abartmıyorum günde 6 kez kapıya geliyor bana bir yol bulun bu kadın beni deli edecek!!!
Ya başla komşularım var mesela herkes seviyesinde işinde gücünde. Rutin komşuluk ilişkisi sıkıntı yok. Bu kadın gerçekten anormal. Sadece bana yapmıyor üsttekiyle kavgalı mesela. Daha pek çoğuyla aöa onlardan sa vazgeçmiyor. Benim tek farklı yanım aynı katta olmamız. Bi de kapımı dip dibe kat üç daire üzarine kurulu. Orta vw kuzey kat dipsibe diğer daire koridor sonunda.Bu nasıl bir komşu , anlamadım ya başta çok yumuşak davrandınız, ya da bu kadın anormal, benim komşularım kapımı asla çalamaz, ben de kimseyi rahatsız etmem, aman kahve içim iki lak lak yapim aman uzak olsun !!Çocuğumu alacak birde sevme bahanesi v.b önemli değil ne cesaret, Ders çalışıyorsun birde ,yazık değil mi sana, direk kovman lazım kapıyı çaldığında aç, önünde dur, direk kov, bu kapıyı çaldığın anda seni polise şikayet edeceğim de, eminim ki yıkar apartmanı , ama artık ona katlanacaksın cnm.
mutlaka bir avukatla konuşun ve polis çağırın. polis çağırmadan önce kapıyı yumruklama ve taciz görüntülerini video çekin. hatta kamera ile delikten görüntüleyin kadını. elinizde bulunsun. eğer işler kötüye giderse bunlar hep delil. resmen tacize uğruyorsunuz bu çok ağır bir şey. ve polis gelmez ise bu iş çözülemeyecek. bütün apartman bu insanları şikayet edin. hatta çocuğunuzu kaçırdığı için şikayet ederseniz kamu davası oluşur. siz vazgeçseniz bile kamu davası devam eder.Bu işe yarar mı gerçekten. Bınu yapmalıyım.
Size inanamıyorum.. Resmen çocuğunuzu kaçırmış ve 1 saat kapıyı açmamış.. Ben o anda, oraya polisleri yığar, çocuğumu kaçırıyorlar, taciz var diye mahalleye rezil kepaze ederdim. Üstüne de şikayetçi olurdum.. Ben sizi çok pasif gördüm..
Galiba kadın da içmeden sarhoşEşi öyle muhatap olunacak bir tip değil adam sürekli sarhoş kafa bir dünya ne olur ne olmaZ
Galiba kadın da içmeden sarhoşEşi öyle muhatap olunacak bir tip değil adam sürekli sarhoş kafa bir dünya ne olur ne olmaZ
Bence de cok anlamsiz.+1
Bu yüzden konuya inancım gitti, başta birkaç yorum yaptım ama artık konunun muhabbetine açıldığını, kurgu olduğunu filan düşünüyorum, oturdum izliyorum. Bakalım nolcak.
Çok tik ederim Allah razı olsunGaliba kadın da içmeden sarhoşbir dizi vardı Abiye Kuzu karakteri vardı orda da tıpkı onun gibi biri canlandı gözümde Allah yardımcınız olsun, kadının çoluğu çocuğu filan yok mu konuşabileceğiniz? Sınavınızda başarılar inşallah gönlünüzce bir yere atanırsınız
Bu çık iyi bir fikir gerçekten. Coooook tşk ederim.mutlaka bir avukatla konuşun ve polis çağırın. polis çağırmadan önce kapıyı yumruklama ve taciz görüntülerini video çekin. hatta kamera ile delikten görüntüleyin kadını. elinizde bulunsun. eğer işler kötüye giderse bunlar hep delil. resmen tacize uğruyorsunuz bu çok ağır bir şey. ve polis gelmez ise bu iş çözülemeyecek. bütün apartman bu insanları şikayet edin. hatta çocuğunuzu kaçırdığı için şikayet ederseniz kamu davası oluşur. siz vazgeçseniz bile kamu davası devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?