Komşum yüzünden evimi bile satmayı düşünüyorum. !

Kizinizi almasi olayina kadar uzuldum size ancak o baska. Arkadaşlar haklı o 1 saat çocuğu taciz etse nerden bileceksiniz. Ne demek polis çağırsam da aynı olurdu. Olmazdı. Sikayetci olurdunuz ceza alırdı. Belki uzaklaştırma cezasi alır vs. Pasifsiniz kusura bakmayın. O kapı açıldığı anda parçalardım onu ciddiyim. Döverdim. Yasal yollara başvurun mecbursunuz.

Benımde boyle bı komsum vardı
Once dıgerlerıne yaptıgım gıbı samımiyet gosterdıgım komsum dıgerlerınden farklı olarak aynen sızın komsunuz gıbı benım evımı kendı evı gıbı kullanmaya basladı
Dırek resmıyet koydum mesafem sesımden yuzumden cok net bellıydı
Oyle kurtuldum
Kurtulurken aldıgım verdıgım ıstedıgı ne varsa kapıma atılmış buldum çirkeflıgını yaptı o sebeple dıkkat edın
Böylesı degısık oluyor cunku

Ya bu konuda çok haklısınız. Panik atak geçirdim deliye döndüm İnan'ın o an gelmedi aklıma. Sonra cooook pişman oldum nasıl körü hissettim anlatamam. Ya annem bile konuştu kadınla o gün mesela. Seni öldürürüm dedi kadına neler saydı ne diyor biliyo musun amaaaan ne kıymetli çocuğunuz varmış alın başınıza çalın. Kadın normal değil

Sende çok tuhafsın nedemek çocuğunu alıp götürüp sana kapıyı açmamak? O bir saat çocuğa belkide birseyler yaptı tövbe yarabbim. Polise nasil gitmediniz? Eşin ne yaptı sonra ? Şiddete karşıyım ama cocuğumu biri alsa kapıyı açmasa öldürürum bile gözüm döner. Aklıma neler gelir kafayı yerim.

Kadının normal olmadığı çok belli. O yüzden zaten yasal yola basvurmalisiniz. Yarın bir gün gerçekten çocuğunuza falan birşey yapabilir. Psikolojik hasta belli ki. Şikayet edin gereğini yapın ama eninde sonunda evinizi satın gidin. Bir kötülük yapabilir. Çocuğu alması bunu gosteriyor. Anlık zarar verebilirdi. Hala da ihtimal var.

Ya eşim geldi bu aldı çocuğu gitti on onbeş dk oldu ben kapıdayım bağırıyorum kapıyı tekmeliyorum zor nefes alıyordum eşim de kapıyı açtırmaya çalıştı kocasını aradı adam da geldi kadın kapıyı neyse açtı niye açmıyorsun kapıyı pislik diyo eşim o da diyo ki ne bileyim korktum bana taciz etmeyeceğini nerden bileyim daha pek çok şey oldu anlatamıyorum anlayın işte da

Bu nasıl bir komşu , anlamadım ya başta çok yumuşak davrandınız, ya da bu kadın anormal, benim komşularım kapımı asla çalamaz, ben de kimseyi rahatsız etmem, aman kahve içim iki lak lak yapim aman uzak olsun !!Çocuğumu alacak birde sevme bahanesi v.b önemli değil ne cesaret, Ders çalışıyorsun birde ,yazık değil mi sana, direk kovman lazım kapıyı çaldığında aç, önünde dur, direk kov, bu kapıyı çaldığın anda seni polise şikayet edeceğim de, eminim ki yıkar apartmanı , ama artık ona katlanacaksın cnm.

Ya başla komşularım var mesela herkes seviyesinde işinde gücünde. Rutin komşuluk ilişkisi sıkıntı yok. Bu kadın gerçekten anormal. Sadece bana yapmıyor üsttekiyle kavgalı mesela. Daha pek çoğuyla aöa onlardan sa vazgeçmiyor. Benim tek farklı yanım aynı katta olmamız. Bi de kapımı dip dibe kat üç daire üzarine kurulu. Orta vw kuzey kat dipsibe diğer daire koridor sonunda.

Yuh
Sımdı gordum
Komsu cocuga resmen el koymus kapıyı acmamak ne demek
Polisi nasıl aramazsınız
Ben olsam polıse sıkayet eder sonra apt toplantısı yapar ımza toplayarak kadını apt den yollatırdım

Bu işe yarar mı gerçekten. Bınu yapmalıyım.
mutlaka bir avukatla konuşun ve polis çağırın. polis çağırmadan önce kapıyı yumruklama ve taciz görüntülerini video çekin. hatta kamera ile delikten görüntüleyin kadını. elinizde bulunsun. eğer işler kötüye giderse bunlar hep delil. resmen tacize uğruyorsunuz bu çok ağır bir şey. ve polis gelmez ise bu iş çözülemeyecek. bütün apartman bu insanları şikayet edin. hatta çocuğunuzu kaçırdığı için şikayet ederseniz kamu davası oluşur. siz vazgeçseniz bile kamu davası devam eder.

Size inanamıyorum.. Resmen çocuğunuzu kaçırmış ve 1 saat kapıyı açmamış.. Ben o anda, oraya polisleri yığar, çocuğumu kaçırıyorlar, taciz var diye mahalleye rezil kepaze ederdim. Üstüne de şikayetçi olurdum.. Ben sizi çok pasif gördüm.. Kapıya mı vuruyor, açma. Çalsın çalsın gitsin.. Çok rahatız ederse, polis çağır.. Haneye tecavüz ediyorlar diye.. O deli ise, sen daha çok deli ol.. Neden bu insanı bu kadar çok önemsiyorsun ki. Açma kapıyı, duymamazlığa gel. Muhattap olma.. Selamı sabahı kes..

+1

Bu yüzden konuya inancım gitti, başta birkaç yorum yaptım ama artık konunun muhabbetine açıldığını, kurgu olduğunu filan düşünüyorum, oturdum izliyorum. Bakalım nolcak.

Zile "bebegim uyuyor rahatsız etmeyin" yazın.

Ille de calarsa açıp "basim agriyo yatiyodum"veya okuma yapiyorum deyin (Allah affetsin) bolmek istemiyorum deyin...bu ne ya bizde de var pek yuz vermiyorum gene de cok yüzsüzler.

Eşi öyle muhatap olunacak bir tip değil adam sürekli sarhoş kafa bir dünya ne olur ne olmaZ
Galiba kadın da içmeden sarhoş bir dizi vardı Abiye Kuzu karakteri vardı orda da tıpkı onun gibi biri canlandı gözümde Allah yardımcınız olsun, kadının çoluğu çocuğu filan yok mu konuşabileceğiniz? Snavınızda başarılar inşallah gönlünüzce bir yere atanırsınız

Eşi öyle muhatap olunacak bir tip değil adam sürekli sarhoş kafa bir dünya ne olur ne olmaZ
Galiba kadın da içmeden sarhoş bir dizi vardı Abiye Kuzu karakteri vardı orda da tıpkı onun gibi biri canlandı gözümde Allah yardımcınız olsun, kadının çoluğu çocuğu filan yok mu konuşabileceğiniz? Sınavınızda başarılar inşallah gönlünüzce bir yere atanırsınız

+1

Bu yüzden konuya inancım gitti, başta birkaç yorum yaptım ama artık konunun muhabbetine açıldığını, kurgu olduğunu filan düşünüyorum, oturdum izliyorum. Bakalım nolcak.
Bence de cok anlamsiz.
Konu sahibi muhtemelen rahatsiz oluyor kadından ama yuzune oyle pek tepki vermiyor. Yoksa cocugu alip gitmek ne demek yani. Esim bile rizam olmadan cocugumu çıkaramaz bir yere, komşu kim oluyor. Cok tutarsiz konu. Yasananlarla anlatilanlar farkli muhtemelen birbirinden

Çok tik ederim Allah razı olsun

Cok teessüf ederim arkadaşlar. Ben verdiğim tepkiyi, tavrı, kadının karakterini çok net bi şekilde anlattım ama konu kurgu geldi demek sizlere. Ben artık çaresiz kaldım burdaki arkadaslardan fikir almak için yazıyor Allah razı olsun gerçekten fikir verenlerden. Benim burda senaryo üretecek zamanım yok soruyorsan ilk kez konu acıyorum. Ama normaldir şimdi polis çağırmadım ya devamını da tam açıklamadım ya benden kötüsü olmaz artık hrısızın hiç sucu olmaz. Neyse izlemeye devam edin siz bakalım bakalım senaryonun sonunda ne olacak

Bu çık iyi bir fikir gerçekten. Coooook tşk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…