Komşu sıkıntılı olduktan sonra ne yaparsanız yapın bir şey değişmeyecektir.En son evimden bu sebepten çıktım, benim de çocuklarım küçük en büyüğü dört yaşında, onun küçüğü ikibuçuk.Önce çok gürültü oluyor diye gelmeye başladılar, ben çaba saf ettikçe hiç umursamadılar.Çocukları onların olmadığı odaya taşıdım, artık orada yaşamaya başladık ki oda çok küçüktü.Tatmin olmadı kendileri, yerlere ne kadar yorganım varsa sererdim ses gitmesin diye, öğleden sonra dörtte süpürge açtım diye kapıya geldiler, uyumaya çalışıyoruz süpürge açma dediler ki kadın zaten çalışmıyor.dörtte uyumasa da olur.Saçımı kurutsam kapıdalar.Ben sürekli alttan alıp çözüm üretmeye çalışıyorum olmuyor ne yapsam yine kapıdalar.En son küçük bebeğim ki o zaman çok küçüktü daha gaz sancısından ağlamaya başladı sabah sekizde.Hemen vurmaya başladılar falan ben de dayanamadım, ne yapayım ağzını mı bantlayayım dedim evin içinde.Duymuşlar vay efendim bize nasıl bunu dersin, kapıda üzerime saldırmak için beklemişler birbirimize girdik.Polis çağırdım falan filan yani çok zor mevzu bunlar.sizin komşu sıkıntılıysa ne yaparsanız yapın çözüm olmayacaktır.Ben evden çıktım öyle rahatladım.Şimdiki evimde kimse daha kapıya gelmedi.Akşam dokuz oldumu uyuyan çocuklar zaten çocuklarım ki o zamanlarda öyleydi.