komsum!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi GDT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

GDT

ben sensiz yorgunum
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
218
46
123
Kizlar allah rizasi icin bana akil verin ben 3 aylik evliyim ama oyle bir komsum var ki benim iyi niyetimi kullaniyor. Artik istediklerinden gectim çamaşırlarini bile bende yikiyor deterjanda benden o kadar ki bana ikikez ayni camasiri yikatti ustunde deterjan lekesi kalmis diye. ne yapacagimi bilmiyorum bana birsey soyleyin ben buna nasil davranayim her sabah elinde cay geliyor kahvalti yapalim diye koltuklarim hep cikolata lekesi oglu sayesinde dolabimin basina bile geciyor ben bu insanla ne yapicam bilmiyorum durumu olmasa canim feda ama durumlari cok iyi beni resmen kullaniyor

Siz bunlara nasil tahammül ediyorsunuz? Ne münasebet! Neden bu kadar tepenize cikardiniz ki? Esiniz ne diyor bu duruma en cok onu merak ettim..
Kapiyi caldiginda acmayin,yuz yuze bakacaksiniz kavga etmek olmaz. En iyisi mesafeli durmak

Arana mesafe koy . Camasir getirdiginde yikama bul bihane ..
Oturmaya geldiginde Aaa bende cikiyordum de , bir iki kez soyle geri cevir ..
Sende gitme sorma , zamanla oda gelmez..

Ayy sormayin makinam bozukla basladi bu duruma geldi ben onun evine bir ikikez gittim sirf o bana gelmesin diye ama yok ben eve geliyorum pesimden o esimde tepkili tabiki ama o birini goruyorsa 5 ini gormuyor sinirden agliyorum sirf bunun yuzunden tasinmak istiyorum

Birkaç kez reddedin sınır koyun araya.
Ne yüzsuz insanlar var ya.
Biktiriyorlar insani iyi niyetinden.

Kapiyi acmasam ariyor banyodaydim diyorum ac kapini bi seni göreyim diyor kapiyi acmasam bes dakikada bir kapimi caliyor inanin bas edemiyorum allah kimsenin basina vermesin

Zaten oyle dicem bu ay faturam cok geldi dicem ay bide ben kendim uzun programda calistirmaya kiyamiyorum kadin tepemde bekliyor uzun programda ac deterjani az daha koy inanın abartiyorum zannedersiniz ama eksigi vardir fazlasi yoktur mesafe koyuyorum ama keske anlasa

Bu ay kiraya, faturalara ortak olacak mısın deyin bari arada. Belki utanır

:) dimi ya kendime o kadar kiziyorum ki diyorum terslicem ama yine yapamıyorum

Bir an benim komsum musunuz diye dusundum hahah. Benim binamda da var boyleleri. Her dakika karsi komsumun evindeler. Ordalar burdalar. Allahtan ben yüz vermedim. Cekemem çünkü. Hayir bi de okumus etmis insanlar. Hic anlayamıyorum bu tarz insanları. Sertce uyarin en iyisi...

Ay bilmiyorum ben bu insana nasil bulaştım bi konussa o kadar iyi niyetli dersiniz bugun bana dediki mercimek koftesi istedi canim him falan gecistirdim sonra yapalimda yiyelim dedi bende o yapacak zannediyorum ama icimdende diyorum kesin bize gelecek bana yaptiracak yesil soganim yok demisti bende bi kac dal aldim gittim ki o gelmesin diye biraz oturdum bana demesin mi bence sen git mercimegi koy bende yogurmaya yardima gelirim bizim cocuk bozim evde olunca cok yaramazlik yapiyor yazarken bile agloyorum yok boyle birsey ya ne diyecegimi bilemedim soganida elime verdi pasa pasa geldim evime ya ben bu insanla bas edemiyorm ama bugunden sonra artik yeter dedim cok dusundum sizinde fikirlerinizi alip o dogrultuda bisey yapmak istedim

Durum artik onu gosteriyor zaten 3 aylik komsuyken boyleyse sonralari düşünemiyorum

Bu kadin laftan anlamaz sert bi sekilde uyar ve bidha hic gorusme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…