komsum!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi GDT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kapı ne telefon ikisinide açma....

Amann bizimde vardi böyle komşu cat kapı sabah 9 da gelirdi ben tam üniversite sınavına hazirlaniyordum bide çocuğu vardi vazo falan kirdi evde seni iyi anlıyorum sonra bi gece cocuk baya gürültü yapiyor aksam 11 olmuş saat yatmisiz annem aradı cocuk hasta mi falan diye ertesi gun bi baktık surat bi karış ondan sonra daha hic gelmedi bize iyi oldu valla sonra taşındik zaten darısı başına

Reactions: GDT
Sen cok iyi niyetlisin canm ama karsindaki hic iyi niyetli degil.bence okadini uzak tut kendinden resmr kullaniyo seni.seni onu gibi bir komsuya ihtiyacin olmasin.acik acik soyle.sen benm iyi niyetimi suistimal ediyosun.buyuzden kusura bakma de bitir.boyle olurmu canm.senin kocanda calisip kazaniyl keza sen yeni evlisin.sakin yuz verme bu insanlara.

Reactions: GDT
Bayramin ilk günü buz dolabi poseti istedi bende de yok dedim ama vardi neyse tavrimi koydugumun oda farkinda herhalde cunku iki gundur kafam rahat cok şükür

Bayramin ilk günü buz dolabi poseti istedi bende de yok dedim ama vardi neyse tavrimi koydugumun oda farkinda herhalde cunku iki gundur kafam rahat cok şükür
insanlara hayır diyebilmeyi öğrendikten sonra aşamayacağınız engel kalmaz,sıkıntı yapmayın yeter ki kendinize:)

inanilmasi güc ama, böyle tipler var iste.... yapmaniz gerekenleri diger hanimlar anlatmislar zaten, en iyisi mesafenizi korumaniz, soguk durmaniz. Komsuluk yapilabilir, samimi olmadanda dimi ;-) umarim sizi daha fazla bunaltmaz bundan sonra.

Cok sevindim bu duruma,
Ustelik kurban bayraminda marketlerin ortasinda buzdolabi posetlerinden dag yaparlar...
ayrica yeni evli olmayan bir kadin -ustelik kullanma klavuzunu cozecek kadar cin ise- fazlaca ihtiyac olacagini dusunup hazirligini gunleeer oncesinden yapar zaten.

malesef hayir demeyi ogrenmekle kalmiyor, boyle arsizlar yuzunden yalan soylemek zorunda birakiliyoruz...
neyse boyle boyle ogreneceksiniz diyecektim de siz olayi cozmussunuz bile ; )

bayram günü buzdolabı poşeti herkese lazım onuda bedavaya getirmeye çalışıyo
ama anlattıklarından bu kadar kolay kurtulamıcakmışın gibi geliyo sana noldu böyle diye dayanır kapına sanki

Kapiyi acmasam ariyor banyodaydim diyorum ac kapini bi seni göreyim diyor kapiyi acmasam bes dakikada bir kapimi caliyor inanin bas edemiyorum allah kimsenin basina vermesin
Israrla acma sende yahu ben komsuma gidecegim zaman cagirmadan gitmem cagirda bile once ararim oyle giderim bu ne yuzsuzluk. Bekarken bizde de vardi oyle bir alt komsu gelip bizden yumurta falan isterdi ayni gun evinde koli koli yumurtaya denk geldim dolabinda. Bunlari bile kâr biliyorlar. Kizlarin dedigi gibi bahane bul. Esimle fatura deterjan yuzunden kavga ettik de. Acma kapiyi uyuyorum de. Eninde sonunda anlar herhalde okdrda degildir bi insan !!!

Var ama veremem bize lazım malum bayram falan da diyebilirdin. athenenoctua ya katılıyorum bu kadın bunu düşünemeyecek biri değil. Tavrını bilsin zamanla eli boş döndükçe gelişi de azalacak..

Sinir oldum Arsızlıkta son nokta
Bundan sonra yüz verme,bi süre kapıyı telefonu açma,dışarda falan karşılaşırsanız soğuk davran
Biraz aklı varsa anlar zaten arsız şey
Hadi senin komşun hiç konuşmasan yüzüne bile bakmasan bişey kaybetmezsin
Aynı bu modelden bende bi adet görümce var atsan atılmaz satsan satılmaz
Ben ne yapacam bilmiyorum eşimin hatrına idare et et nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…