komsum!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi GDT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay ne guzel ya valla soyle olabilmek icin nelerimi vermezdim insallah olucam tabiki ailem degil ama bu zamana kadar yuz yuze bakiyoruz dedim onun yuzu iyice düştü yuz kalmadi artik yok gercekten sagol ornegin icin hepiniz o ladar haklisiniz ki ben ona oyle seyler yapsam kabul edermi hic aman allahta yaptirmasi

resmen kov gitsin..böyle sömürücüler komşuluk ayağına insanların duygularını suistimal ederler...ah senin yerinde ben olacaktım kiiiiii..bilirdim yapacağımı

hadi 1 kez isi acildi yikadiniz diyelim, 2.den sonra nasil izin verdiniz?

mercimek kofteden kurtulmak icin oyle arsiza elinizde soganla cikarsaniz boyle sonuclanir.

insanlara hayir demeyi, mesafe koymayi ogrenmeniz gerek.

once tek isinizin onunla gorusmek olmadigini anlamasini saglayarak ve manevra kabiliyetiniz ile uzaklasacaksiniz...
Baktiniz olmuyor, kotu komsu olmayi goze alacaksiniz.
neyse ki araniz bozulsa bile buyuk sorun yasayacaginiz biri degilmis...

bir yerde bir söz okumuştum; bunu her türlü ilişkide aklımıza getirebiliriz

"fedakarlık karşılıklı yapılana denir, birisi FEDA ederken diğeri KAR ediyorsa ona fedakarlık değil, ticaret denir..."

hani birinin durumu iyi olmaz, gerçekten makinası bozulur yapılana kadar 1-2 kez yıkarsınız edersiniz ama yooo... bu çok fazla olmuş...

resmen kov gitsin..böyle sömürücüler komşuluk ayağına insanların duygularını suistimal ederler...ah senin yerinde ben olacaktım kiiiiii..bilirdim yapacağımı

Ya bu boyle anlatıyor ben yardimlasmayi severim vs ben daha biseyini görmedim gecen makinamda 3 gun bulasigim kaldada gidip ondan tablet istemedim ayin 15ini bekledim o olsa bitmeden gelir alir ay ben daha neleri anlataym cok tuhaf biri gelde sen bildir haddini ya ya da bana iyi bi akil ver

Ayy guldurdun beni kiz inan iste allah mazlumun karsisina cikariyor boylelerini o gittikten so ra kendi kendimi yiyorum bende keske azcik sirret olaydim cen cen konusaydim ne olurdu niye bu kadar yüzüm yumuşak çok Üzgünüm cok
Aynen katiliyorum sana canim illumination cok guldurdun beni sessiz sakin insanlara denk gelir boyle tipler..sen sakin canini sikma..edebinden, iyi niyetinden tahammul etmissin bunca zaman ama iyi niyetten anlamaz haddini asar boyleleri. Sende yrndan itibaren anladigi dilden konus canim reddet gecistir onu. Yeri gelirsede hak ettigi cevabi ver. Hiic dusunme kirdimmi yanlismi yaptim diye. Baska turlu mesafe konulamayacak demektir ona

Ya diyorum ya benim basiretimmi baglaniyor nedir o gittikten sonra keske sunu deseydim falan diyorum kendime yapiyorum. Iste oglunun yorgani makinaya sigmiyormus onu bi yikatti sonra uzerinde deterjan kalmis dedi bidaha yikatti makinam bozuk dedi yikatti ya diyorum allah kimsenin basina vermesin bas edilebilecek gibi degil makinada camasirim var dedim bitmesini bekledi cocuk kilidini aktiflestirdim kapagi acilmiyo vs dedim kullanma kilavuzunu istedi okudu makinayi yapti ya bas etmeye calistigim boyle bir insan yani. Bide deterjan getirir insan boyle sey olur mu allah askina insan azcik utanir sikilir getirirken yok ya o kadar alismiski yuzu bile kizarmiyor

Valla o epey kaar etti hic vicdan yok mu basini yastiga nasil koyuyor anlamiyorm

Komşu derdi, ara sıra da koca derdi var da, ben de kayınvalidemden süphelenmeye başladım ya BDV yüzünden.
Kadının her hareketinden anlam çıkarmaya başladım, o kadar da şahane kadındır.

Ahahaha makinenin kullanma kılavuzunu okuyup kilidi açtı ha?
Vay babanın düşmanlarını .. denir böylesine kardeş.
Oha kadındaki kurnazlığa bak!

Ahahaha makinenin kullanma kılavuzunu okuyup kilidi açtı ha?
Vay babanın düşmanlarını .. denir böylesine kardeş.
Oha kadındaki kurnazlığa bak!

Kiz cok fena cok 3 ayda beni tuketti ilk zamanlar ay ne kadar iyi halimi hatrimi soruyo artik yok aryik yuh artik korkuyorum ki diyecek ic camasirini ver azcikta ben giyeyim insanlar kullanmayi cok seviyor cok hele bide vicdan yoksa yandik

Kiz cok fena cok 3 ayda beni tuketti ilk zamanlar ay ne kadar iyi halimi hatrimi soruyo artik yok aryik yuh artik korkuyorum ki diyecek ic camasirini ver azcikta ben giyeyim insanlar kullanmayi cok seviyor cok hele bide vicdan yoksa yandik
Şekerim yarından itibaren ayarı vermekten başka çaren yok. Canına yazık ya, sen üzüleceğine millet üzülsün.
Kendi evinde besleme gibi olmuşsun valla.

3 ay oncesine kadar kimin basina eksiyordu acaba bu kadin gun gibi dogmussundur canim kadinin hayatina

Buyuk ihtimal zaten apatmanda kimseyle konusmuyor ve ona kalirsa hepsi onu kiskaniyor e herkes ben mi buldu bi kaz yoluyorda yoluyor

Şekerim yarından itibaren ayarı vermekten başka çaren yok. Canına yazık ya, sen üzüleceğine millet üzülsün.
Kendi evinde besleme gibi olmuşsun valla.

Ayy valla oyle ya besleme oldum evimde o yonetecek az kaldi yok yok boyle olmaz zaten noktayi koymanin zamani geldide geciyor kim bilir bana icinden nasil guluyordur ya

Makinada camasirim var demissiniz, beklemis.
Soganmis, cocuk kilidiymis... ona viz gelir.
Cin olmadan adam carpmaya benzemis sizin durum.

Camasiri yikayip cikcam kusura bakma isim var bekleyemem diyin mesela.
Bahanelerinizi onun cozebilecegi hatta yardimi dokunacagi problemler olarak sunarsaniz hic yilmaz.
Kitapcigi mi sordu "yok" deseydiniz. Hayir, gelme, isim var, hoslanmam vb kelimeleri kullanmaya alisin. Bunlarin yaninda da 1-2neden one surersiniz olur biter.
Evde oturup dinlencem uyuyacagim bile diyebilirsiniz...
Orasi sizin ozel alaniniz, bunun bilincinde olun, ona da bunu farkettirin...
Hicbiri ise yaramiyorsa acikca konusun rahatlayin.
Patronunuz olur da paraya ihtiyacim var nasil hayir diyecegim diye kara kara dusunursunuz veya kv ye git denir mi vs bunu kafaniza takarsiniz, fakat arsiz bir komsuyu da atlatamiyorsaniz... daha cok isiniz var.

Buyuk ihtimal zaten apatmanda kimseyle konusmuyor ve ona kalirsa hepsi onu kiskaniyor e herkes ben mi buldu bi kaz yoluyorda yoluyor
Iyi niyeti suistimal edip karsisindakini kullanan insanlara sinir oluyorum. O yaptiklarindan utanmiyorsa sen yrndan itibaren yapacaklarindan hic utanma canim. Yok oyle uyanik gecinipte insan kullanmak, akilliyim zannedip gecinmesin.. senmi dertli olacaksin yaa edebinden soyleyemyceksin icine aticaksin dertli olacaksin bide 3 aylik yeni gelin halinleOlmaz oyle sey haddini bilsin. Sende kapat kapini uzat ayaklarini otur evinde miss gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…