çok sabırlısınız öncelikle, ben bana kötü diyeceklerini de bilsem aramız da açılsa umrumda olmazdı..
ben biraz rahatına düşkün biriyim, öyle herkes canı istediğinde kapımı çalıp bana gelemez misal, illaki telefonla arar gelecek olan müsait olup olmadığımı sorar öyle gelir. neyse ben böyle bi duruma alışıkken yan komşum gecenin 12 sinde zilimi çaldı, kombisi bozulmuşta eşim bakacakmış, eşim devlet memuru kombici değil ki :) dedim ki kadına bunun için mi çaldınız bu saatte zili, benim panik atağım var belli saatten sonra telefon ve kapı zili korkutuyor beni dedim. bi daha zilimi çalmadı.. aynı kişi bir keresinde de sabahın köründe zilime bastı, torunu varmış da benim kızlarla oynayacakmış bana gelecekmiş, torununu 1 kez 5 dk lık bayram ziyaretinde gördüm, benim kızları durmadan çimdiklemişti, ben de dedim X teyze kusura bakmayın müsait değilim benim kızlar ikiz oldukları için kendi kendilerine yetiyorlar. dedim.. bi daha da zilime basan olmadı...
napim benim huyum da bu çekemiyorum kimseyi..
demem o ki, kendi evinizde size dünyayı zindan eden birine mesafeyi koyma zamanınız çoktan gelmiş geçmiş. ananız değil atanız değil, küserse de küssün bu kadar da olmaz ki...
resmen kov gitsin..böyle sömürücüler komşuluk ayağına insanların duygularını suistimal ederler...ah senin yerinde ben olacaktım kiiiiii..bilirdim yapacağımıKizlar allah rizasi icin bana akil verin ben 3 aylik evliyim ama oyle bir komsum var ki benim iyi niyetimi kullaniyor. Artik istediklerinden gectim çamaşırlarini bile bende yikiyor deterjanda benden o kadar ki bana ikikez ayni camasiri yikatti ustunde deterjan lekesi kalmis diye. ne yapacagimi bilmiyorum bana birsey soyleyin ben buna nasil davranayim her sabah elinde cay geliyor kahvalti yapalim diye koltuklarim hep cikolata lekesi oglu sayesinde dolabimin basina bile geciyor ben bu insanla ne yapicam bilmiyorum durumu olmasa canim feda ama durumlari cok iyi beni resmen kullaniyor
resmen kov gitsin..böyle sömürücüler komşuluk ayağına insanların duygularını suistimal ederler...ah senin yerinde ben olacaktım kiiiiii..bilirdim yapacağımı
Aynen katiliyorum sana canim illumination cok guldurdun beniAyy guldurdun benikiz inan iste allah mazlumun karsisina cikariyor boylelerini o gittikten so ra kendi kendimi yiyorum bende keske azcik sirret olaydim cen cen konusaydim ne olurdu niye bu kadar yüzüm yumuşak çok Üzgünüm cok
hadi 1 kez isi acildi yikadiniz diyelim, 2.den sonra nasil izin verdiniz?
mercimek kofteden kurtulmak icin oyle arsiza elinizde soganla cikarsaniz boyle sonuclanir.
insanlara hayir demeyi, mesafe koymayi ogrenmeniz gerek.
once tek isinizin onunla gorusmek olmadigini anlamasini saglayarak ve manevra kabiliyetiniz ile uzaklasacaksiniz...
Baktiniz olmuyor, kotu komsu olmayi goze alacaksiniz.
neyse ki araniz bozulsa bile buyuk sorun yasayacaginiz biri degilmis...
bir yerde bir söz okumuştum; bunu her türlü ilişkide aklımıza getirebiliriz
"fedakarlık karşılıklı yapılana denir, birisi FEDA ederken diğeri KAR ediyorsa ona fedakarlık değil, ticaret denir..."
hani birinin durumu iyi olmaz, gerçekten makinası bozulur yapılana kadar 1-2 kez yıkarsınız edersiniz ama yooo... bu çok fazla olmuş...
Komşu derdi, ara sıra da koca derdi var da, ben de kayınvalidemden süphelenmeye başladım ya BDV yüzünden.Ya istiyorum ki benim de hayatimda boyle atraksiyonlar olsun, boyle lanet komsular, sirret bir kayinvalide, saygisiz hadsiz elti, gudubet gorumce falan, olsa da sabah aksam bozsam, terslesem, soyle sabah aksam ayarlardan ayar begendirsem ama yokValla BDV'yi okuya okuya ben doldum, tastim, sinir kupu olarak geziyorum ortalikta, hepinizin adina ben patlamak istiyorum ama karsima da bir tane bile boylesi cikmiyor
Neyse saka yollu serzenisimi de yaptim, ben inaniyorum sana canim. Bu kadar sabretmissin, artik harekete gecme vakti. Al intikamimizi, o intikam sadece senin degil, o komsu hepimizin komsusu!!!!1!!11
Ya diyorum ya benim basiretimmi baglaniyor nedir o gittikten sonra keske sunu deseydim falan diyorum kendime yapiyorum. Iste oglunun yorgani makinaya sigmiyormus onu bi yikatti sonra uzerinde deterjan kalmis dedi bidaha yikatti makinam bozuk dedi yikatti ya diyorum allah kimsenin basina vermesin bas edilebilecek gibi degil makinada camasirim var dedim bitmesini bekledi cocuk kilidini aktiflestirdim kapagi acilmiyo vs dedim kullanma kilavuzunu istedi okudu makinayi yapti ya bas etmeye calistigim boyle bir insan yani. Bide deterjan getirir insan boyle sey olur mu allah askina insan azcik utanir sikilir getirirken yok ya o kadar alismiski yuzu bile kizarmiyor
Ahahaha makinenin kullanma kılavuzunu okuyup kilidi açtı ha?
Vay babanın düşmanlarını .. denir böylesine kardeş.
Oha kadındaki kurnazlığa bak!
Şekerim yarından itibaren ayarı vermekten başka çaren yok. Canına yazık ya, sen üzüleceğine millet üzülsün.Kiz cok fena cok 3 ayda beni tuketti ilk zamanlar ay ne kadar iyi halimi hatrimi soruyo artik yok aryik yuh artik korkuyorum ki diyecek ic camasirini ver azcikta ben giyeyiminsanlar kullanmayi cok seviyor cok hele bide vicdan yoksa yandik
Ay kahkaha attım.3 ay oncesine kadar kimin basina eksiyordu acaba bu kadingun gibi dogmussundur canim kadinin hayatina
3 ay oncesine kadar kimin basina eksiyordu acaba bu kadingun gibi dogmussundur canim kadinin hayatina
Şekerim yarından itibaren ayarı vermekten başka çaren yok. Canına yazık ya, sen üzüleceğine millet üzülsün.
Kendi evinde besleme gibi olmuşsun valla.
Ayy valla oyle ya besleme oldum evimde o yonetecek az kaldi yok yok boyle olmaz zaten noktayi koymanin zamani geldide geciyor kim bilir bana icinden nasil guluyordur ya
Ya diyorum ya benim basiretimmi baglaniyor nedir o gittikten sonra keske sunu deseydim falan diyorum kendime yapiyorum. Iste oglunun yorgani makinaya sigmiyormus onu bi yikatti sonra uzerinde deterjan kalmis dedi bidaha yikatti makinam bozuk dedi yikatti ya diyorum allah kimsenin basina vermesin bas edilebilecek gibi degil makinada camasirim var dedim bitmesini bekledi cocuk kilidini aktiflestirdim kapagi acilmiyo vs dedim kullanma kilavuzunu istedi okudu makinayi yapti ya bas etmeye calistigim boyle bir insan yani. Bide deterjan getirir insan boyle sey olur mu allah askina insan azcik utanir sikilir getirirken yok ya o kadar alismiski yuzu bile kizarmiyor
Iyi niyeti suistimal edip karsisindakini kullanan insanlara sinir oluyorum. O yaptiklarindan utanmiyorsa sen yrndan itibaren yapacaklarindan hic utanma canim. Yok oyle uyanik gecinipte insan kullanmak, akilliyim zannedip gecinmesin.. senmi dertli olacaksin yaa edebinden soyleyemyceksin icine aticaksin dertli olacaksin bide 3 aylik yeni gelin halinleBuyuk ihtimal zaten apatmanda kimseyle konusmuyor ve ona kalirsa hepsi onu kiskaniyor e herkes ben mi buldu bi kaz yoluyorda yoluyor
Makinesini kullanmayı bile ben öğrettim diye düşünüyordur gevşek gevşek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?