- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
Ay bilmiyorum ben bu insana nasil bulaştım bi konussa o kadar iyi niyetli dersiniz bugun bana dediki mercimek koftesi istedi canim him falan gecistirdim sonra yapalimda yiyelim dedi bende o yapacak zannediyorum ama icimdende diyorum kesin bize gelecek bana yaptiracak yesil soganim yok demisti bende bi kac dal aldim gittim ki o gelmesin diye biraz oturdum bana demesin mi bence sen git mercimegi koy bende yogurmaya yardima gelirim bizim cocuk bozim evde olunca cok yaramazlik yapiyor yazarken bile agloyorum yok boyle birsey ya ne diyecegimi bilemedim soganida elime verdi pasa pasa geldim evime ya ben bu insanla bas edemiyorm ama bugunden sonra artik yeter dedim cok dusundum sizinde fikirlerinizi alip o dogrultuda bisey yapmak istedim
Seni kendi evinden geri ceviriyor bide utanmadan gelip oturuyor srnde yuzsuz kadinInsallah yarindan itibaren cok baska birini gorecek iyi niyetimi ya da safligimi bu kadar kullandigi yeter
Ama böyle olmaz ki :)) mercimek köftesi istedi canım deyince, ben hiç sevmem deyin, soğanı alıp gitmek yerine. Sabahtan gelirse sabahları huysuz oluyorum kırıcı olabilirim deyin kapıyı açarken. Çat kapı geldiğinde kapının yanında ceket vs. olsun giyip aa ben de dışarı çıkıyordum deyin, 3-5 bahaneden sonra seyreltir en azından gidip gelmeyi. İlla küsmenize vs. gerek yok baş edebilmek için. Kavgalı veya hiç görüşmeyen komşu olmaktansa, insan sevmeyen, görüşmeye azıcık açık kapı bırakan komşu olmak daha iyi.
Istanbul. Ay kiz komsu sen misin?
Sanmiyorum çünkü yeni evlisin. Benimkilerin cocuklari var..
Seni kendi evinden geri ceviriyor bide utanmadan gelip oturuyor srnde yuzsuz kadin
Yarin ozellikle bu konuyu takip edecegim. Cok uzuldum durumuna, ama bu durumun bu halde olmasinin sebebi sensin, kendin de biliyorsun zaten. Yarindan itibaren artik mesafeyi koymaya basla, nazik bir sekilde geri cevir isteklerini. O nasil senin her manevrana baska bir sey soyluyorsa, sen de onun her istegine baska bir bahane bulacaksin. Cok merak ediyorum cok
Var malesef boyle somurucu tipler yrn guzel haberlerini bekliyorumSorma valla annemin bi lafi vardi sana gidelim yiyip icelim bana gelilim gülüp oynayalim co yuzsuz cok ben huc boyle bir insan tanimastim imtihanim sanirim
Sizin sabrınıza helal olsun. Ben sizin yerinizde olsam muhtemelen çirkinleşirdim ve "ne burası iftar çadırına mı benziyor?" falan diye başlar. Olay saça başa kadar giderdi.
Var malesef boyle somurucu tipler yrn guzel haberlerini bekliyorum
Ben boyle biri oldugunu bilsem bastan bu tavri koyardim zaten dedim ki komsudur birbirimize destek olalim falan isin suyunu cikardi bu ay bas edemiyorum resmen yarin diyecek gel evleri degiselimayy iyiki varsiniz ya cok tesekkur ederim
Gelsede acma kapiyi ararsa telede bakma arasin dursunInsallah gelmez dicemde mümkün degil
Abavv...
Canım sen ne sabırlı, ne şeker gibi insanmışsın.
Ben olsam o çamaşırları yıkarken "yanlışlıkla" çamaşır suyu koyardım.
O mercimek köftesinin içine mushil koyardım. En azından kesin tükürürdüm yani.
Çoçuğuna birşey demiyorum, ne yapsın kızan. Anası sahip çıkmayınca, gemi azıya almıştır.
İster tatlı dille, ister cazgırlıkla yakayı kurtar artık. Kız olmadı kocanı bahane et
Ya istiyorum ki benim de hayatimda boyle atraksiyonlar olsun, boyle lanet komsular, sirret bir kayinvalide, saygisiz hadsiz elti, gudubet gorumce falan, olsa da sabah aksam bozsam, terslesem, soyle sabah aksam ayarlardan ayar begendirsem ama yokValla BDV'yi okuya okuya ben doldum, tastim, sinir kupu olarak geziyorum ortalikta, hepinizin adina ben patlamak istiyorum ama karsima da bir tane bile boylesi cikmiyor
Neyse saka yollu serzenisimi de yaptim, ben inaniyorum sana canim. Bu kadar sabretmissin, artik harekete gecme vakti. Al intikamimizi, o intikam sadece senin degil, o komsu hepimizin komsusu!!!!1!!11
Ay bilmiyorum ben bu insana nasil bulaştım bi konussa o kadar iyi niyetli dersiniz bugun bana dediki mercimek koftesi istedi canim him falan gecistirdim sonra yapalimda yiyelim dedi bende o yapacak zannediyorum ama icimdende diyorum kesin bize gelecek bana yaptiracak yesil soganim yok demisti bende bi kac dal aldim gittim ki o gelmesin diye biraz oturdum bana demesin mi bence sen git mercimegi koy bende yogurmaya yardima gelirim bizim cocuk bozim evde olunca cok yaramazlik yapiyor yazarken bile agloyorum yok boyle birsey ya ne diyecegimi bilemedim soganida elime verdi pasa pasa geldim evime ya ben bu insanla bas edemiyorm ama bugunden sonra artik yeter dedim cok dusundum sizinde fikirlerinizi alip o dogrultuda bisey yapmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?