komsum!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi GDT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ama böyle olmaz ki :)) mercimek köftesi istedi canım deyince, ben hiç sevmem deyin, soğanı alıp gitmek yerine. Sabahtan gelirse sabahları huysuz oluyorum kırıcı olabilirim deyin kapıyı açarken. Çat kapı geldiğinde kapının yanında ceket vs. olsun giyip aa ben de dışarı çıkıyordum deyin, 3-5 bahaneden sonra seyreltir en azından gidip gelmeyi. İlla küsmenize vs. gerek yok baş edebilmek için. Kavgalı veya hiç görüşmeyen komşu olmaktansa, insan sevmeyen, görüşmeye azıcık açık kapı bırakan komşu olmak daha iyi.

Istanbul. Ay kiz komsu sen misin?
Sanmiyorum çünkü yeni evlisin. Benimkilerin cocuklari var..

Ben boyle biri oldugunu bilsem bastan bu tavri koyardim zaten dedim ki komsudur birbirimize destek olalim falan isin suyunu cikardi bu ay bas edemiyorum resmen yarin diyecek gel evleri degiselim ayy iyiki varsiniz ya cok tesekkur ederim

Yarin ozellikle bu konuyu takip edecegim. Cok uzuldum durumuna, ama bu durumun bu halde olmasinin sebebi sensin, kendin de biliyorsun zaten. Yarindan itibaren artik mesafeyi koymaya basla, nazik bir sekilde geri cevir isteklerini. O nasil senin her manevrana baska bir sey soyluyorsa, sen de onun her istegine baska bir bahane bulacaksin. Cok merak ediyorum cok

Tabiki benden kaynakli ama cok konuşuyor inan bas edebilir miyim bilmiyorum ama kararliyim eşim ne güçlüklerle kazaniyor parayi olmaz boyle

Sorma valla annemin bi lafi vardi sana gidelim yiyip icelim bana gelilim gülüp oynayalim co yuzsuz cok ben huc boyle bir insan tanimastim imtihanim sanirim
Var malesef boyle somurucu tipler yrn guzel haberlerini bekliyorum

Sizin sabrınıza helal olsun. Ben sizin yerinizde olsam muhtemelen çirkinleşirdim ve "ne burası iftar çadırına mı benziyor?" falan diye başlar. Olay saça başa kadar giderdi.

Ya beni de cirkinlesmeye zorluyo artik

Abavv...
Canım sen ne sabırlı, ne şeker gibi insanmışsın.
Ben olsam o çamaşırları yıkarken "yanlışlıkla" çamaşır suyu koyardım.
O mercimek köftesinin içine mushil koyardım. En azından kesin tükürürdüm yani.
Çoçuğuna birşey demiyorum, ne yapsın kızan. Anası sahip çıkmayınca, gemi azıya almıştır.

İster tatlı dille, ister cazgırlıkla yakayı kurtar artık. Kız olmadı kocanı bahane et

Ben boyle biri oldugunu bilsem bastan bu tavri koyardim zaten dedim ki komsudur birbirimize destek olalim falan isin suyunu cikardi bu ay bas edemiyorum resmen yarin diyecek gel evleri degiselim ayy iyiki varsiniz ya cok tesekkur ederim

Bilmiyoruz ki işte, birden bire oluvermiş gibi oluyor bir de bakıyorsun ki her gün ondasın veya o sende
Bahaneli ilk zamanları atlattıktan sonra sorun kalmıyor.
Son 6 ayda 6 kere görmemişimdir ilk günlerin samimiliğinden sonra ama restleşmediğimiz için her zaman kapısını çalabilirim veya o gelirse her türlü yardımcı olmaya çalışırım.

Ya istiyorum ki benim de hayatimda boyle atraksiyonlar olsun, boyle lanet komsular, sirret bir kayinvalide, saygisiz hadsiz elti, gudubet gorumce falan, olsa da sabah aksam bozsam, terslesem, soyle sabah aksam ayarlardan ayar begendirsem ama yok Valla BDV'yi okuya okuya ben doldum, tastim, sinir kupu olarak geziyorum ortalikta, hepinizin adina ben patlamak istiyorum ama karsima da bir tane bile boylesi cikmiyor

Neyse saka yollu serzenisimi de yaptim, ben inaniyorum sana canim. Bu kadar sabretmissin, artik harekete gecme vakti. Al intikamimizi, o intikam sadece senin degil, o komsu hepimizin komsusu!!!!1!!11

tas olsa catlardi zaten kac kez icimden dedim su makinayi o gittikten so ra kisa programa bari alayim yok bacim valla yapamadim 3 ay dayanabildim uykularim kaciyor artik

çok sabırlısınız öncelikle, ben bana kötü diyeceklerini de bilsem aramız da açılsa umrumda olmazdı..

ben biraz rahatına düşkün biriyim, öyle herkes canı istediğinde kapımı çalıp bana gelemez misal, illaki telefonla arar gelecek olan müsait olup olmadığımı sorar öyle gelir. neyse ben böyle bi duruma alışıkken yan komşum gecenin 12 sinde zilimi çaldı, kombisi bozulmuşta eşim bakacakmış, eşim devlet memuru kombici değil ki :) dedim ki kadına bunun için mi çaldınız bu saatte zili, benim panik atağım var belli saatten sonra telefon ve kapı zili korkutuyor beni dedim. bi daha zilimi çalmadı.. aynı kişi bir keresinde de sabahın köründe zilime bastı, torunu varmış da benim kızlarla oynayacakmış bana gelecekmiş, torununu 1 kez 5 dk lık bayram ziyaretinde gördüm, benim kızları durmadan çimdiklemişti, ben de dedim X teyze kusura bakmayın müsait değilim benim kızlar ikiz oldukları için kendi kendilerine yetiyorlar. dedim.. bi daha da zilime basan olmadı...

napim benim huyum da bu çekemiyorum kimseyi..

demem o ki, kendi evinizde size dünyayı zindan eden birine mesafeyi koyma zamanınız çoktan gelmiş geçmiş. ananız değil atanız değil, küserse de küssün bu kadar da olmaz ki...

Ayy guldurdun beni kiz inan iste allah mazlumun karsisina cikariyor boylelerini o gittikten so ra kendi kendimi yiyorum bende keske azcik sirret olaydim cen cen konusaydim ne olurdu niye bu kadar yüzüm yumuşak çok Üzgünüm cok

üzgünsüz biliyorum ama çok şeker anlatmışsın ama yaa..
belli ki gerçekten iyi niyetlisin yumuşak yüzlüsün..
ama ne yap ne et kurtul ondan..
direkt söyle.. "bu kadar haşır neşir olmak beni rahatsız ediyor ne zamandır ama kırmamak için ses etmiyordum" de.
küsmeyi de bilmez böyleleri 2 gün sonra unutur kovulduğunu ya neyse..
her teklifine düzenli olarak hayır diyerek direncini kırabilirsin sonra son darbeyi vur görüşmeyelim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…