komsum!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi GDT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne tuhaf bir ilişki
çamaşırını yıkatacak, dolabınızı açacak cesareti nerden buldu?

durmayanı durdurmak gerek
çok rahatsızsan, açıkca rahatsızlığını söyleyeceksin canım

benim de komşularım var
biriyle daha samimiyiz
ama işimiz bittiyse ve davet olursa birbirimize gideriz
bazen de karşılıklı işimiz vardır, hadi bi mola verelim der bazen bende bazen komşumda kahve içeriz hemen kalkarız

sizinki laçkalaşmış, bence bu işte senin de çok hatan var

Sende ona git bulaşıklarını götür su lekesi kalmış de bidaha yıkat
Sıcak çikolata götür dök koltuklara
Aç dolabını ye hapur hupur kır bişeylerini
Sabah 7de çal kapısını
Daha gelmez

yardımlaşmayı sevdiği falan yok..yardımı seviyor yani kendine karşılıksız yapılanı..senin yüzünü yumuşak bulmuş..

allah allah kov evden gitsin canım , gelme bana de , bitir arkadaşlığını gidip gelmeyi felan çok mu lazım , ben böyle bir şey karılaşssam valla kovarım evden , gitsin nerde yıkarsa yıkasın çamaşırını , fırsatçı komşudansa komşusuz kal daha iyi . prim vermeyin böyle insanlara ya .
iş arkadaşım bir bayan vardı sürekli para isterdi milletten , yeminle söylüyorum çorap bile istediği oluyordu bir liralık çorap altı üstü ona bile düşüyordu yani
bana geldi git dedim hiç bana bulaşma ne para veririm ne başka bir şey kendine de çeki düzen ver dedim, yaptığın arsızlık senin dedin , küstü bana küserse küssün çok da tın , rahat ettim walla , ama iş arkadaşlarımın başına musallat oldu D

Izin verme canim ne munasebet... Kapiyi acma olur biter. Sen cozemezsen bunu burada kim cozecek?

Bir kere anlatmıştım bi komşum vardı bende hayır diyemem ama bir yere kadar diyemem işte ilk önce yumuşak yüzlü sanıyorlar sonra ben kükreyince deli oluyorum..Kadın sabah geliyor akşama kadar ben kahvaltı yapmam sabahları bu gelyor dolabı açıyor manyak çay falan demliyo olmaz gökçe bak böyle sabah kahvaltı yapmazsan bık bık bık başlıyor bana reçelli ekmek falan veriyor olmadı ağzma falan sokuşturuyor ben böyle Sonra öğle oluyor ben bunun yanında temizlik falan yapıyorum bu gerzek tv falan seyrediyor ben acıktım yaaa ne biçim ev sahibisin insan bi şeyler hazırlar diyo ,akşam oluyo zart zurt devam ediyor ..İşte bu böyle iki üç ay devam ediyor ..Bi gün kilidim bozuk bu gelmiş yatak odasına saat 8.45 falan gökçeeeeeeeee kalksana yaaa bu saate kadar kadın dediğin yatar mı benim canım sıkılıyo dedi ..Bi kaç dk afalladım sonra yetti gari artık diye fırladım yataktan dedim ki sen hasta veya manyak mısın sen hangi cürretle benim yatak odama kadar girebiliyorsun,terket evimi hemen defol dedim bir daha gelme ..Anam sen misin onu diyen bu bi çirkefleş zaten brende hata bu saate kadar yatan karıdan hayır mı gelir falan ...Acaba ben de mi hata diye bile düşündürttü bana Velhasılı kelam bunlara sert davranacaksın ,bu da benim kilere ortak olmuştu aaaaaa sen şunu yapmazsın ver ben alayım,aaaaa senin yumuşatıcın çok güzel dur bende yıkayım getiririm ama hiç getirmez..Ayakkabılarımı falan alır ben isteyince de aman ne kıymetli malın var gerzek işte gerzek yani ...Ama anladım artık iyi niyet bunlara sökmüyo bunlar gibi olacaksın en iyi çözüm bu..Gelince al çocuğunu bir daha da getirme hatta sen de gelme de kapıyı vur suratına başka türlü anlamaz ...

kapıyı açma o kadar! 1 olur ,2 olur 3.de artık gelmez anlar eşek değil ya.
utanmasa yerleşicek size yüzsüzlüğe bak.

O ne be? Çok merak ettim o nasıl karısın hayır gelmez falan deyince sen ne dedin?

O ne be? Çok merak ettim o nasıl karısın hayır gelmez falan deyince sen ne dedin?

ne dicem ben böyleyim sana ne dedim ki tersim pistir tırstı yani İşte bu kadar delirtene kadar insan olsa hiç sorun yok ama insanı zorla çirkefleştiriyorlar ..

benim gibilerde varmis demek benimde oyle kilit falan bozulsa buda gelir anacim ya bunlarin hepsi ayni taktigi uyguluyo herhalde yuzsuzler demekki bizim gibilerde sadece 3 4 ay katlanabiliyor :)

ne dicem ben böyleyim sana ne dedim ki tersim pistir tırstı yani İşte bu kadar delirtene kadar insan olsa hiç sorun yok ama insanı zorla çirkefleştiriyorlar ..

Amaan. Biri öyle evime girecek. Bi de laf edecek. Ben zaten deliyim hele bi de eşim duysa pis döver valla. Allahtan böyle tiplerimiz yok.

Bugün gelmeyecek o yarın nolacak bakalım

benim gibilerde varmis demek benimde oyle kilit falan bozulsa buda gelir anacim ya bunlarin hepsi ayni taktigi uyguluyo herhalde yuzsuzler demekki bizim gibilerde sadece 3 4 ay katlanabiliyor :)

eğer o gün onu kovmasaydım daha devam edecekti ..Ama zaten kriz geçiriyordum geldiği zaman ,suratımı asıyorum,konuşmuyorum,temizlik yapıyorum olmadı yatıp yuvarlanıyorum ama anlamıyo manyak senin uykun varsa yat ben buralardayım diyo Ya ben mesela kimsenin evinde tuvalete bile girmem ,kimsenin evine gidip beeeenn açım falan demem dememişimdir yani ama bu nerden buldu beni bilmiyorum

Amaan. Biri öyle evime girecek. Bi de laf edecek. Ben zaten deliyim hele bi de eşim duysa pis döver valla. Allahtan böyle tiplerimiz yok.

Ama bunlar idmanlı oluyolar bebekim Sen savunma geliştiremiyorsun başta sonra bir sinir krizi geliveriyor sana oldu bitti :)

Taşınsan da gideceğin yerde de böyle bir komşu olmayacağı ne malum... hayır demeyi öğrensen daha kolay olur..

Sen fazla meydan vermssn bence. Müsait değilim de cnm. Keyfini çıkar yeni günlerin en tatlı günler bunlar

Yeni gelişme var mı yahu bu konuyu merakla takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…