yardımlaşmayı sevdiği falan yok..yardımı seviyor yani kendine karşılıksız yapılanı..senin yüzünü yumuşak bulmuş..Ya bu boyle anlatıyor ben yardimlasmayi severim vs ben daha biseyini görmedim gecen makinamda 3 gun bulasigim kaldada gidip ondan tablet istemedim ayin 15ini bekledim o olsa bitmeden gelir alir ay ben daha neleri anlataym cok tuhaf biri gelde sen bildir haddini ya ya da bana iyi bi akil ver
Bir kere anlatmıştım bi komşum vardı bende hayır diyemem ama bir yere kadar diyemem işte ilk önce yumuşak yüzlü sanıyorlar sonra ben kükreyince deli oluyorum..Kadın sabah geliyor akşama kadar ben kahvaltı yapmam sabahları bu gelyor dolabı açıyor manyak çay falan demliyo olmaz gökçe bak böyle sabah kahvaltı yapmazsan bık bık bık başlıyor bana reçelli ekmek falan veriyor olmadı ağzma falan sokuşturuyor ben böyleSonra öğle oluyor ben bunun yanında temizlik falan yapıyorum bu gerzek tv falan seyrediyor ben acıktım yaaa ne biçim ev sahibisin insan bi şeyler hazırlar diyo ,akşam oluyo zart zurt devam ediyor ..İşte bu böyle iki üç ay devam ediyor ..Bi gün kilidim bozuk bu gelmiş yatak odasına saat 8.45 falan gökçeeeeeeeee kalksana yaaa bu saate kadar kadın dediğin yatar mı benim canım sıkılıyo dedi ..Bi kaç dk afalladım sonra yetti gari artık diye fırladım yataktan dedim ki sen hasta veya manyak mısın sen hangi cürretle benim yatak odama kadar girebiliyorsun,terket evimi hemen defol dedim bir daha gelme ..Anam sen misin onu diyen bu bi çirkefleş zaten brende hata bu saate kadar yatan karıdan hayır mı gelir falan ...Acaba ben de mi hata diye bile düşündürttü bana Velhasılı kelam bunlara sert davranacaksın ,bu da benim kilere ortak olmuştu aaaaaa sen şunu yapmazsın ver ben alayım,aaaaa senin yumuşatıcın çok güzel dur bende yıkayım getiririm ama hiç getirmez..Ayakkabılarımı falan alır ben isteyince de aman ne kıymetli malın var gerzek işte gerzek yani ...Ama anladım artık iyi niyet bunlara sökmüyo bunlar gibi olacaksın en iyi çözüm bu..Gelince al çocuğunu bir daha da getirme hatta sen de gelme de kapıyı vur suratına başka türlü anlamaz ...
O ne be? Çok merak ettim o nasıl karısın hayır gelmez falan deyince sen ne dedin?
benim gibilerde varmis demek benimde oyle kilit falan bozulsa buda gelir anacim ya bunlarin hepsi ayni taktigi uyguluyo herhalde yuzsuzler demekki bizim gibilerde sadece 3 4 ay katlanabiliyor :)Bir kere anlatmıştım bi komşum vardı bende hayır diyemem ama bir yere kadar diyemem işte ilk önce yumuşak yüzlü sanıyorlar sonra ben kükreyince deli oluyorum..Kadın sabah geliyor akşama kadar ben kahvaltı yapmam sabahları bu gelyor dolabı açıyor manyak çay falan demliyo olmaz gökçe bak böyle sabah kahvaltı yapmazsan bık bık bık başlıyor bana reçelli ekmek falan veriyor olmadı ağzma falan sokuşturuyor ben böyleSonra öğle oluyor ben bunun yanında temizlik falan yapıyorum bu gerzek tv falan seyrediyor ben acıktım yaaa ne biçim ev sahibisin insan bi şeyler hazırlar diyo ,akşam oluyo zart zurt devam ediyor ..İşte bu böyle iki üç ay devam ediyor ..Bi gün kilidim bozuk bu gelmiş yatak odasına saat 8.45 falan gökçeeeeeeeee kalksana yaaa bu saate kadar kadın dediğin yatar mı benim canım sıkılıyo dedi ..Bi kaç dk afalladım sonra yetti gari artık diye fırladım yataktan dedim ki sen hasta veya manyak mısın sen hangi cürretle benim yatak odama kadar girebiliyorsun,terket evimi hemen defol dedim bir daha gelme ..Anam sen misin onu diyen bu bi çirkefleş zaten brende hata bu saate kadar yatan karıdan hayır mı gelir falan ...Acaba ben de mi hata diye bile düşündürttü bana Velhasılı kelam bunlara sert davranacaksın ,bu da benim kilere ortak olmuştu aaaaaa sen şunu yapmazsın ver ben alayım,aaaaa senin yumuşatıcın çok güzel dur bende yıkayım getiririm ama hiç getirmez..Ayakkabılarımı falan alır ben isteyince de aman ne kıymetli malın var gerzek işte gerzek yani ...Ama anladım artık iyi niyet bunlara sökmüyo bunlar gibi olacaksın en iyi çözüm bu..Gelince al çocuğunu bir daha da getirme hatta sen de gelme de kapıyı vur suratına başka türlü anlamaz ...
ne dicem ben böyleyim sana ne dedim ki tersim pistir tırstı yaniİşte bu kadar delirtene kadar insan olsa hiç sorun yok ama insanı zorla çirkefleştiriyorlar ..
benim gibilerde varmis demek benimde oyle kilit falan bozulsa buda gelir anacim ya bunlarin hepsi ayni taktigi uyguluyo herhalde yuzsuzler demekki bizim gibilerde sadece 3 4 ay katlanabiliyor :)
Amaan. Biri öyle evime girecek. Bi de laf edecek. Ben zaten deliyim hele bi de eşim duysa pis döver valla. Allahtan böyle tiplerimiz yok.
İdmalı değil arsız arsızAma bunlar idmanlı oluyolar bebekimSen savunma geliştiremiyorsun başta sonra bir sinir krizi geliveriyor sana oldu bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?