- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.070
- 498
Ayy oldu galibakomsum eve gelmis cocugunu almıyor bende aradim biz disariya cikicaz oglunu alir misin diye esimin ayakkabilarini almadim iceriye kalsin gitmedigimizi gorsun diye kapi calarsada acmicam
Evet komsum dun aksam kapiyi bayagi caldi acmadim esimede actirmadim telefonla aradi acmadim. Sabah 10 gibi yine kapim caldi bi kac kez geldi gitti caldi yine acmadim aramaya basladi ayyy cildirtiyo beni ya en sonunda actim efendim x abla dedim kiz sen nerdesin ben dunden beri seni cok merak ettim dedi bende he aramissin dun uyuyodum simdide banyoyu yikiyodum duymadim dedim bi kapini acsana dedi ya bakin boyle biri iste ya actim kapiyi kiz sen nerdesin niye acmiyosun kapilari telefonlari dedi erken yattim dedim yo ben iyiyim falan dedim merak etme dedim sonra kahvalti yaptin mi dedi ben esimle yaptim × abla zaten bugun cok isim var dedim gittiiiiböyle böyle hersey normale donecek herhalde
GDT ne yaptın:) nasıl komşuyla durumlar,
Iste canim yukarda yazdigim gibi en son durum boyleama sanki basariyorum yavas yavas
Boyle kararli ol canimi yeeeEvet komsum dun aksam kapiyi bayagi caldi acmadim esimede actirmadim telefonla aradi acmadim. Sabah 10 gibi yine kapim caldi bi kac kez geldi gitti caldi yine acmadim aramaya basladi ayyy cildirtiyo beni ya en sonunda actim efendim x abla dedim kiz sen nerdesin ben dunden beri seni cok merak ettim dedi bende he aramissin dun uyuyodum simdide banyoyu yikiyodum duymadim dedim bi kapini acsana dedi ya bakin boyle biri iste ya actim kapiyi kiz sen nerdesin niye acmiyosun kapilari telefonlari dedi erken yattim dedim yo ben iyiyim falan dedim merak etme dedim sonra kahvalti yaptin mi dedi ben esimle yaptim × abla zaten bugun cok isim var dedim gittiiiiböyle böyle hersey normale donecek herhalde
Evet komsum dun aksam kapiyi bayagi caldi acmadim esimede actirmadim telefonla aradi acmadim. Sabah 10 gibi yine kapim caldi bi kac kez geldi gitti caldi yine acmadim aramaya basladi ayyy cildirtiyo beni ya en sonunda actim efendim x abla dedim kiz sen nerdesin ben dunden beri seni cok merak ettim dedi bende he aramissin dun uyuyodum simdide banyoyu yikiyodum duymadim dedim bi kapini acsana dedi ya bakin boyle biri iste ya actim kapiyi kiz sen nerdesin niye acmiyosun kapilari telefonlari dedi erken yattim dedim yo ben iyiyim falan dedim merak etme dedim sonra kahvalti yaptin mi dedi ben esimle yaptim × abla zaten bugun cok isim var dedim gittiiiiböyle böyle hersey normale donecek herhalde
Eeeeee bozulmadı mı ? hıh mıh bişi demedi mi ? Gözlerini devirmedi mi ? Bu tipler genelde böyle trip atarda merak ettim ..Aferin kuzucuk iyi yapmışsın haddini bilsin yaa az daha açmazsan çilingirle gircek herhalde eve hey Allah ım...
Ya sorma valla oyle israrla ariyo oyle israrla caliyo ki kapiyi sanki esim yabisoyle bi agiz ucuyla hii dedi o kadar daha sonralar ne olur ne der bilemem ama ama ben bukadarini yaptim ya gerisi de gelir insllah
Eğer yine kapını çalıp bir de çamaşır getirirse yıka diye gözünün önünde çamaşırlarının üstüne ketçap dök eline ver gitsin kendi evinde yıkasın.Ya sorma valla oyle israrla ariyo oyle israrla caliyo ki kapiyi sanki esim yabisoyle bi agiz ucuyla hii dedi o kadar daha sonralar ne olur ne der bilemem ama ama ben bukadarini yaptim ya gerisi de gelir insllah
Eğer yine kapını çalıp bir de çamaşır getirirse yıka diye gözünün önünde çamaşırlarının üstüne ketçap dök eline ver gitsin kendi evinde yıkasın.
Kizlar allah rizasi icin bana akil verin ben 3 aylik evliyim ama oyle bir komsum var ki benim iyi niyetimi kullaniyor. Artik istediklerinden gectim çamaşırlarini bile bende yikiyor deterjanda benden o kadar ki bana ikikez ayni camasiri yikatti ustunde deterjan lekesi kalmis diye. ne yapacagimi bilmiyorum bana birsey soyleyin ben buna nasil davranayim her sabah elinde cay geliyor kahvalti yapalim diye koltuklarim hep cikolata lekesi oglu sayesinde dolabimin basina bile geciyor ben bu insanla ne yapicam bilmiyorum durumu olmasa canim feda ama durumlari cok iyi beni resmen kullaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?