komsum!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi GDT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy oldu galiba komsum eve gelmis cocugunu almıyor bende aradim biz disariya cikicaz oglunu alir misin diye esimin ayakkabilarini almadim iceriye kalsin gitmedigimizi gorsun diye kapi calarsada acmicam

bak yapmaya başladın
sakın bozma tavrını mümkünse o kahvaltıya gelmeden evden çık hatta
öyle kalakalsın.. nerdeydin derse
işim vardı de "sende ne zamandır evinde kahvaltı yapmıyodun dimi
sana da tuhaf gelmiştir evinde kahvaltı yapmak" de birde :)
hani sende kahvaltı yapamayacak ya ondan...

Açma sabah kapiyi müsait değildim der
Fazla samimi olmusunuz gercekten

Allah yardımcınız olsun diycem ama çekmek zorunda değilsiniz.Bu kadın uzak durduğunuzu ya da durmaya çalıştığınızı dahi anlamayaacak kadar yüzsüzse hiç lafı çarpıtmam gerekçeleriyle birlikte bir daha görüşmek istemediğimi söylerim.zaten uç aylık komşuyla nasıl bu denli samimi olunur onu da anlamış değilim

sabrınıza hayran kaldım. artık dur demenin vakti geçmiş höst demek lazım bu ne yüzsüzlüktür böyle komşuya çamaşırlarını yıkatmak nedir . eskiden makinemi varmış elinde yıkayıversin bir zahmet. iyilikten maraz doğar biran önce tavrınızı koyun bence

Evet komsum dun aksam kapiyi bayagi caldi acmadim esimede actirmadim telefonla aradi acmadim. Sabah 10 gibi yine kapim caldi bi kac kez geldi gitti caldi yine acmadim aramaya basladi ayyy cildirtiyo beni ya en sonunda actim efendim x abla dedim kiz sen nerdesin ben dunden beri seni cok merak ettim dedi bende he aramissin dun uyuyodum simdide banyoyu yikiyodum duymadim dedim bi kapini acsana dedi ya bakin boyle biri iste ya actim kapiyi kiz sen nerdesin niye acmiyosun kapilari telefonlari dedi erken yattim dedim yo ben iyiyim falan dedim merak etme dedim sonra kahvalti yaptin mi dedi ben esimle yaptim × abla zaten bugun cok isim var dedim gittiiii böyle böyle hersey normale donecek herhalde

ha şunu bileydin

Boyle kararli ol canimi yeeeİyi olmus x ablaya

Eeeeee bozulmadı mı ? hıh mıh bişi demedi mi ? Gözlerini devirmedi mi ? Bu tipler genelde böyle trip atarda merak ettim ..Aferin kuzucuk iyi yapmışsın haddini bilsin yaa az daha açmazsan çilingirle gircek herhalde eve hey Allah ım...

Ya sorma valla oyle israrla ariyo oyle israrla caliyo ki kapiyi sanki esim yabi soyle bi agiz ucuyla hii dedi o kadar daha sonralar ne olur ne der bilemem ama ama ben bukadarini yaptim ya gerisi de gelir insllah

Ya sorma valla oyle israrla ariyo oyle israrla caliyo ki kapiyi sanki esim yabi soyle bi agiz ucuyla hii dedi o kadar daha sonralar ne olur ne der bilemem ama ama ben bukadarini yaptim ya gerisi de gelir insllah

Gelir gelir geri adım atma aynen devam ,kızarsa kızsın çok ta tınnnnn de geç

Reactions: GDT
Eğer yine kapını çalıp bir de çamaşır getirirse yıka diye gözünün önünde çamaşırlarının üstüne ketçap dök eline ver gitsin kendi evinde yıkasın.

sizde bu kadar pasif olmayin yaptiniz iyilikler iyi niyet zaten burda onun dedikodusunu yaparak gidiyor .oyüzden gidin ve konuşun açikca bize soylediklerinizi

Eğer yine kapını çalıp bir de çamaşır getirirse yıka diye gözünün önünde çamaşırlarının üstüne ketçap dök eline ver gitsin kendi evinde yıkasın.

Kizz ben makasi alir keserim o camasilari tek tek daha asla ama asla boyle bir saflik yapar miyim ben

Muhabbeti iyi miydi bari, bu kadar dayanmana değdi mi yani ?
Gerçi ne kadar eğlenceli de olsa insan sıkılır.

bizim alt komşumuzda çat kapı birşeyler istemeyi sever, hatta istediğim bizde yoksa annem veremedim diye üzülür birkeresinde oğlu limon istedi napıcaksın sen bakim limonu dedim jölem bitti okula gidiyorum saçıma sürcem dedi Yani yüzverdiğiniz sürece devam ederler, annem bu konuda rahatsız değil ama sizi bukadar rahatsız ediyorsa anlaması için açık ve net şekilde söyleyin

aman allahım
canım biranönce mesafe koy
bukadar yumuşak olma
lütfen ya bikaç kez istedigi
bişeyi sogukça reddet
çamaşır mesela
madem kurtulmak istiyosun
yap bunları sonra kapıyı açma zamanla ayagı kesilir

Var mı böyle insanlar yaaa. Kapıyı açmayınca kırıp da girecek değil ya. O yüzsüzse sen de yüzsüz ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…