komşuma aşık oldum söyleyemiyorum :(

janav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
492
479
103
merhaba kızlar. olaydan kısaca bahsedeyim. benim 6 yıllık bi ilişkim vardı bir senede nişanlı kaldık ve ayrıldık. Ben arkadaşım olarak gördüğüm komşumuzun oğluna aşık oldum. Aslında biz çokta samimi olmasakta arkadaşız, kardeşi eski sınıf arkadaşım onunla daha çok samimiyiz. Ailesi beni çok sever bende onları, o da bana karşı samimidir ama aşk anlamında birşey hissettiğini zannetmiyorum. İyi bir çift olacağımıza inancım sonsuz.. Söylemek istiyorum ama korkuyorum. Korkumda eğer ailesi duyarsa ya da diğer komşular laf etmelerinden çekiniyorum. Yani korkum reddedilmek değil. Onun bi kız arkadaşı yok bunu biliyorum. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım konuşsam bi türlü sussam gönül razı değil Komşu olmamız elimi kolumu bağlıyor. Hiçbi ortak arkadaşımızda yok zaten o çalışıyor göremiyorumda. Of of Sizce ne yapmalıyım?:44:

Bir şekilde ilgili olduğunu belli et gördüğün zamanlarda içten gülümse.. Kardeşi arkadaşınmış zaten daha sık bir araya gelin onu da sohbetinize dahil edin.

ben gülümsüyorum o da ilgili ama ne manada ilgili onun ayrımına varamıyorum. Dediğim gibi çalışıyor zaten ortak bi noktada olmadığı için görüşmek çok mümkün değil. Arasıra bişey istemeye gittiğimde beş dakika oturuyoruz o da tüm ailesiyle tabiki. Kardeşide izmire atandı gidiyor bu ay

nerde çalışıyor?? işin düşmüş gibi gitsen meselaaaa yani konuşmanızı gerektirecek bir ortak noktanız olur böylece....

gözler kalbin aynasıdır gözlerinle kouş bak nasılda anlıcak kendisi sana gelicekonunda sana karşı bir zafı varmı hissetmişsindir varsada kader diyelim allah bir bakmışsın sizleri birbirinize yazmıştır ne dersin

memurluğa atandı daha yeni. ben bakıyorum ama bilmiyorum o galiba arkadaş gözü ile bakıyo arkadaşlığımızda samimi şekilde değil daha çok kardeşi ile samimi olduğum için onunla merhaba merhaba gibi bişey. çok çaresizim ya elim kolum bağlı kızlar

Kardeşiyle samimiyseniz onu araya koy

eğer bilgisayardan anlıyorsa kardeşi gittikten bi müddet sonra..
bilgisayarım çok yavaşladı format atmayı bilmiyorum yardımcı olur musun gibi bi bahaneyle yanına git..
sohbet et gülümse.. bakışlarınla belli et..
o yardımcı olunca borcumu sana bi yemekle ödesem nasıl olur vs gibi laflar edip birde dışarı çıkmaya bahane edinin..
gerisi tamamdır:)

:) bilgisayarım bozulmuştu benim masaüstü, o zmanlar çağırıyordum sürekli ilgileniyordu hatta bigün gece1e kadar uğraşmıştık beraber ama o zamanlar bişey hissetmiyodum ben ona karşı dediğim gibi bişey rica ettiğim zaman hiç kırmaz beni. o zaman bilgisayarı yapamadık bende laptop alacaktım almayı düşünüyorum felan dedim hemen birlikte gidip alalım dedi ben demeden. sonra gittik almaya akşam 8gibi felandı kartta bi aksilik yaşandı akşam 11e kadar alışveriş merkezinde oyalandık ama ben tabi bişey hissetmediğim için yine gayet arkadaş gözü ile baktım sonra da pek görmedim onu zaten. Şimdi düşünüyorum o birlikte olduğumuz zamanlar bana karşı nasıldı diye ama çokta anlamadım ben bişey olup olmadığını

süpper o zaman bilgisayar muhabbetinden yola çıkarak muhabbet kur.. yemeğe davet et yada bişeyler içmeye..
bayramda evde yakalabilirsin..numarasını al mutlaka arada mesaj at..yada tel numarasını bul bayramda mesaj at bayram mesajı sonuna adını soyadını yaz:)

bilgisayar almaya gideceğimiz zaman almıştım numarasını ama samimi olmadığımız için hiç mesaj atmadım ya da aramadım. yani sadece merhabalaştığım birine mesaj atmak bilmiyorum nasıl olurki?? faceede girmiyor hiç geçen ilk defa gördüm dediğin gibi bilgisayardan yola çıkarak bi yakınlık kurmaya çalıştım dedim teşekkür ederim birazda senin sayende aldım diye önemli değil feln dedi sana borçlu kaldım benimle geldin felan dedim hani bi yemeğe gidelim teşekkür mahiyetinde diyecektim ama pek samimi konuşmadı grşrz deyip çıktı

Bayramda mesaj atabilirsin bence, hem kardeşiyle samimiymişsin onunla da paylaşabilirsin.

kardeşine söylemek doğru mu olur sizce, yukardayken mesajla bayramını kutlamak abes olmaz mı

sanırım ılk zamanlar cocuk senle ılgılıyken yanı bırlıkte cok vakıt gecırıken sen ona karsı bırsey hıssetmıyordun.tahmınımce nısanlıydın o yuzden gozun gormuyordu .su anda ona karsı bırden yonelmen belkı nısanı yenı attıgın ıcın bır bosluktasın .ınsanlar bosluktayken ılk gordugune asık olurmus .her neyse,kesın hoslanıyorsan eger,sen sakın bır adım atma .cocugun sana ılgısı varsa zaten adım atar.cocugun sana ılgısı yoksa eger,sen adım attıgın anda emın ol tum komsuların dılındesın.bır de yenı nısan attıysan eger ,komsulara dedıkodu ıcın ıyıce gün dogar valla.

Son düzenleme:
nişanı atalı bir sene oldu. oda çok çekingen biri ama bana karşı ilgili ne yönde bu ilgi bilemiyorum ama beni farketsin istiyorum

bayramda genel bi msj atıyomuşsun gibi msj atabilirsin. mesela ' bayramınız kutlu olsun ' gibi.. altına da adını soyadını yazarsın tabi. herkese atıyomuş gibi yaparsın yani :) sonra da o cvp verdiğinde ' a sana da bilgisayarımı almak için gittiğimizde o kadar uğraşmalarının karşılığı bi yemek ısmarlamayı düşünmüştüm. eğer istersen.. ' dersin gelir zaten bence büyük bi ihtimalle :)

az önce gördüm yine konuştuk ayaküstü onun işinden benim kursumdan felan yine kalbim attı küt küt ben kesin aşığım ona ... yarın bayram mesajı atacağım seninde bayramın kutlu olsun diyecek büyük ihtimal peki ben ne cevap vereceğim?

mesela bayramda ne yapacağını sorup,konu açabilirsin..yani ona bir şeyler sor ki konu konuyu açsın..zaten zamanla da duygularını anlayacaktır eğer o da hoşlanıyorsa ,harekete geçicektir

okuyunca merak ettim herhangi bi gelişme yok muuu konu sahibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…