komşuma aşık oldum söyleyemiyorum :(

kızlar bayramda mesaj attım ama cevap vermedi amasyadaydım bende tatil için. dönünce kardeşi gittmi diye uğradım annesi o evdeydi çay içiyorlarmış bende oturdum bi saat kadar sohbet ettik havadan sudan sonra indim eve. o kadar yani ama herhangi bişey yok bana karşı galiba dün tam çöpü çıkarırken gördüm spora gidiyormuş konuştuk yine ama normalde arkadaştık arkadaşızya o yüzden o öyle bakıyo bence bende başka türlü davranamıyorum bu arada bizde bir ay sonra taşınıyoruz aynı mahallledeyiz yine ama görmek çok daha zor olacak..

dayanamayıp kardeşine söyledim o da kız arkadaşı yok bence yüzyüze kendisine söyle dedi. o çok çekingen biri olduğu için varsa bile söyleyemez dedi.

ne yapmayı düşünüyosun ? bence o yardımcı olmalı yani yüzyüze konuşman için bi ortam hazırlamalı

ne yapmayı düşünüyosun ? bence o yardımcı olmalı yani yüzyüze konuşman için bi ortam hazırlamalı

kardeşi izmirde malesef. benim elimden gelen bişey olmaz manasına getirdi söylediklerini açık açık söylemedi ama

kendimi senin yerine koyuyorum bende söyeleyemezdim ama belli ederdim hareketlerimle.. çok abartılı olmayacak şekilde tabi..yani kör değilse görür zaten :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…