evde ortalık yerde değerli eşyalarınız varken anahtarı komşuya vermek mi?? Sizde bi garipsiniz bence.. bi kilit değişimini bu kadar dusuneceginize çağırın değiştirin. Eşine de anahtar kırıldı içinde dersiniz.Evde altın ve pırlantalarım wardı. Hem de meydandaydı.. bıçak ve şalo almış olması beni daha çok korkuttu ruh hastası gibi..
Komsuna gidip sana anahtar emanet ettim ama esyalarimi sende goruyorum . neden ? Diyebilirsin.Bıçakla şal kesinlikle benim.. yani insan malını tanımaz mı ? Ayrıca evde bıçak takımımdan o bıçak eksik şalım da yok
Kilidi degistirin yahu.Merhaba kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi komşuma evim in anahtarını emanet etmiştim pişmanım... kadın evim in yedek anahtarını bastırmış olabilir mi? Siz anahtarınızı emanet edermisiniz ? Hiç ettiniz mi? Not :Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımı onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı desemm bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..
komsudan komsuya değişirMerhaba kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi komşuma evim in anahtarını emanet etmiştim pişmanım... kadın evim in yedek anahtarını bastırmış olabilir mi? Siz anahtarınızı emanet edermisiniz ? Hiç ettiniz mi? Not :Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımı onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı desemm bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..
100 tl falan tutarOrtalama ne kdardır yuva değişimi ? Kapı yeni kapılardan kilit sistemi bi ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?