Komşuma evim'in anahtarını emanet ettim pişmanım

İnsan kendi taktığı şalıno tanımaz mı? Eski bi şaldı hatta neresinde hata war şalın anlayabiliyorum kesinlikle benimdi..
E öylece baktın mı sende kadının boynuna? Neden o şal benim değil mi? Neden aldın sormadan benim şalımı deseydin.

Utanmaz kadın. Sormadan benim eşyamı alan insana iki çift lafım olur benim.

Ya kocasi cinsi sapiksa esiniz yokken felan girse size birsey yapsa kamera koyup sizi izlese ne bilim milyon tane senaryo yzilabilir durumla ilgili.kesinlikle degistirin.

Ama gerçekten haklı. Neden veriyorsunuz?
Bu güvensizlik bir günde oluşmadıysa,yaptığınız yanlış. Hem ne gerek var neden yabancı birinde anahtarınız bulunsun ki? Ben çok güvendiğim komşuma kedim var,mama koysun diye bırakmayı düşündüm kadın kabul etmedi. İnsanlık hali bişey bulamayınca direk aklına o komşun gelir. Şal meselesi de ilginç acaba sizi yakın gördüğü için mı bişey demedi yani anahtarı bırakacak kadar güveniyorsanız kadın kıyafetlerinizi paylaşmak istemiş heralde

1 senedir taniyorsanız yenidir o. Isterse calmasin hicbir sey evimin anahtari kimsede olamaz icim rahat olmaz. Iki gunluk insana nasil guvendiniz aklim almıyor. O şalı alan emin olun altinda alir parada. Ki dolaplarinizi karistirmis demek oluyor bu. Hala nasil duruyorsunuz aklim almiyor. Cok ürkütücü. Yakinda kiyafetler kaybolur altinlar kaybolur paralar derken anlarsiniz. Haramin buyugu kucugu olmaz derhal degistirin.

Samimiyetten yapilmis tir. Egerki degerli esyalariniz duruyorsa sorun yoktur...zaten samimiyet yoksa anahtar emanet edilmez yazik kadina bence bu yaptiginiz hareket dogru degil asil size guvenilemez diue dusunuyorum.
Samimiyet dolaplari karistirmak mi ?
Hic haberi yokke insanlarin kiyafet dolabini mutfagini karistirmak neyin nesi bu samimiyet degil hirsizlik.

Samimiyetten yapilmis tir. Egerki degerli esyalariniz duruyorsa sorun yoktur...zaten samimiyet yoksa anahtar emanet edilmez yazik kadina bence bu yaptiginiz hareket dogru degil asil size guvenilemez diue dusunuyorum.
İlkkez böyle bi yorum geldi ??? Kızlar bu kişi mantıklı mı konuşuyor? Bana mı güven olmaz?

İlkkez böyle bi yorum geldi ??? Kızlar bu kişi mantıklı mı konuşuyor? Bana mı güven olmaz?
15 senelik samimi komsuma anahtar veriyorum, ama bir kez bile evime girmedi esyalarimi almadi .Biz de cok samimiyiz alakasi yok, ev bu, ozel alan izinsiz girilmez ne kadar samimi olursaniz olun.Ben kardesimin evine izinsiz girmem samimiyet ne alaka.

Ben olsam sorardim izinsiz esyami kimse alamaz öyle komşu olmaz olsun uzaklasirim hemen silerim

Ya kadın demişki şalımla bıçağımı o almış söylemeden. Yorumlarda hala şüpheli tavırları mı var diyorsunuz. Daha ne olsun?
Konu sahibi komşununda seninde iyiliğin için kilidini değiştir ilerde bşeyin kaybolsa kadından bilirsin . Samimiyetinden yapmış olsa bile söylemesi gerekirdi.

Bana annem hep baskasinin esyalarina izinsiz dokunulmaZ, dolaplar asla karistirilmaz diye ogretti. Aile terbiyesi tabii. Anneannemin evi haric baska kimsede dolap acmam. 15 senelik arkadasim evlendi onun evine gittim dolaptan kahvaltiligi cikar dedi de cekimerek actim o dolabi.
Baskasinin evine izinsiz girmeyi normal bulan bir zihniyetten korkarim ben

Çok samimi olduğum komşumda anahtarım daimi dururdu, keşke yine öyle bir komşu edinebilsem.

Şuan ev sahibimde de anahtar var.

Ben sorun etmiyorum sanırım, ama hiç ters bir durum yaşamadım. Yaşayınca akıllananlardan olurum belki. Siz yaşamışsınız, bence değiştirin kilidi.

Şahsen ben emanet etmem . İki taraf açısından da sıkıntılı bir durum . Evinde değerli eşyada var . Evinin anahtarını değiştir.

Sadece aile anahtarlarını birbirimize veririz .Komsum bana getirdi kabul etmedim.Şüphe akildan geçer engel olamayız .Kimsenin sorumlulugunu almam.
Ablamin anahtari da olsa gidip dolabindan bisey almam bu ne saygısizca bir hareket .Anahtarinizi değiştirin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…