E öylece baktın mı sende kadının boynuna? Neden o şal benim değil mi? Neden aldın sormadan benim şalımı deseydin.İnsan kendi taktığı şalıno tanımaz mı? Eski bi şaldı hatta neresinde hata war şalın anlayabiliyorum kesinlikle benimdi..
Gece gece korktum kapıyı heryerinden kilitledim.. emniyet zincirini de çektim... şimdi eşime anahtarı değiştireceğim dediğimde... eşim bi sürü laf söyleyecek... güvenmediğin insanlara neden anahtar verıosun vs vs ... nasıl açıklayabilirim eşime bu durumu?
Bence yüzüne vurmamaniz çok mantıklı..Sizden ricam belli etmeyin şimdilik hicbiseyVuramadım inan utandım.. çünkü çok ilginç evde pırlantalarım ve altınlarım meydandayken gitmiş bıçak la şalı almış.. ruh hastası diye korktum
Samimiyet dolaplari karistirmak mi ?Samimiyetten yapilmis tir. Egerki degerli esyalariniz duruyorsa sorun yoktur...zaten samimiyet yoksa anahtar emanet edilmez yazik kadina bence bu yaptiginiz hareket dogru degil asil size guvenilemez diue dusunuyorum.
İlkkez böyle bi yorum geldi ??? Kızlar bu kişi mantıklı mı konuşuyor? Bana mı güven olmaz?Samimiyetten yapilmis tir. Egerki degerli esyalariniz duruyorsa sorun yoktur...zaten samimiyet yoksa anahtar emanet edilmez yazik kadina bence bu yaptiginiz hareket dogru degil asil size guvenilemez diue dusunuyorum.
15 senelik samimi komsuma anahtar veriyorum, ama bir kez bile evime girmedi esyalarimi almadi .Biz de cok samimiyiz alakasi yok, ev bu, ozel alan izinsiz girilmez ne kadar samimi olursaniz olun.Ben kardesimin evine izinsiz girmem samimiyet ne alaka.İlkkez böyle bi yorum geldi ??? Kızlar bu kişi mantıklı mı konuşuyor? Bana mı güven olmaz?
Hanimefendi herkese anhtar birakilirmi konu saka gibi zaten sacma sapan akil otesi hayatim da boyle bisey duymadim evini emanet ediyosun sonra kici kirik bir sali sorun ediyosn
Şahsen ben emanet etmem . İki taraf açısından da sıkıntılı bir durum . Evinde değerli eşyada var . Evinin anahtarını değiştir.Merhaba kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi komşuma evim in anahtarını emanet etmiştim pişmanım... kadın evim in yedek anahtarını bastırmış olabilir mi? Siz anahtarınızı emanet edermisiniz ? Hiç ettiniz mi? Not :Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımı onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı desemm bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?