Daha once de.geldiginde temizlik yapiyordum hic umursamadi gecti oturduHaklısın. Bazen illahlah dedirtiyorlar. Ben bile çocuklarla ve ev işiyle helak oluyorum. 2 saat zamanım olsa dinlenmeye çalışıyorum. Çat kapı gelip saatlerce oturan hanımları anlamıyorum. E tmm senin işin gücün yok ama benim çok!!!!
Ben gorusme taraftariyim, ama dengeyi bu ablayla kuramiyorum birbtuSize bir yandan hak verdim, çünkü bende öyleyim, küçük çocuğum var, haftasonu eş evde olunca , pazartesiye işlerim yığılıyor, ve birgün bir işimi aksatsam devamını zor topluyorum.
Benim de samimi olduğum sadece bir komşum var, asla aramadan , mesaj atıp cvp almadan kapımıza gitmeyiz, üç aşağı , beş yukarı birbirimizin müsait saatlerini de biliriz. Sizin de bu dengeyi sağlamanız gerekli,
Bazen insanın modu düşük oluyor, bırak komşuyu, Anneyle eşle konuşası gelmiyor, ama bunu komşunuzla o dengeyi sağlayarak kurun. Size bir zararı yoksa , komşu da lazım insana.
haklısın telefonu da uçak moduna alma canım aradığında açmak zorunda değilsinHanimlar bende mi var sorun normali bu mudur bilemiyorum. 3 cocugum var hafta sonu dolu dolu geciyot cocuklar kreste simdi evde bebegimleyim. Hafta sonu temiLol camasir va ugradmadigimdam pazartesi gunune cok is kaliyor.
Ust komsum cocuklari buyutmus is sahibi yapmis annem yasinda. Istiyorki her gun oturalim kahve icelim 3 5 saat sohbet edelim. Gorumceaini eltisini annesini kayinvalidesini anlatsin da anlatsin.
Sabah cocuklari gonderdim evi topladim teli ucak moduna aldim aramasib diye. Neyse salonu temiLeuecegim koltugu oetaya çektim zil çaldı. Baktim kapidan acmadim. Ayip oldu belki bilemiyorum. Ama haftada 3 4 gun beraber olmaya ne gerek var.
Elinde tabak vardi oturmaya geldi buyuk ihtimalle. Bu hali cirpma olayina acayip gicigim zaten. 4 oda 6 pencete var gidip acik olandan cirpiyor cocuk odamin üstü üstelik.Cami kapat demek icin gelmis olmasin.
Ama ayip olmaz belki banyodaydiniz duymadiniz nerden bilsin duyup acmadiginizi.
Ben gorusme taraftariyim, ama dengeyi bu ablayla kuramiyorum birbtu
Komsu takmis kendi istedigi dakika gorusulmeli modunda.Sordugunda bebegimle vakit geciriyordum kalkamadim gibi basit bir bahane bulunki anlasin.Elinde tabak vardi oturmaya geldi buyuk ihtimalle. Bu hali cirpma olayina acayip gicigim zaten. 4 oda 6 pencete var gidip acik olandan cirpiyor cocuk odamin üstü üstelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?