Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben senin yerinde olsam kadın ayy müsait miydin dediğinde direk müsait değilim isim var derdim ve kapıyı gosterirdim bu kadar anlayışsız oluyorsa bir insan ben anlayış gösterip onu kırmamak için ugrasmazdim açıkçası. Sizin yumuşak yüzünüzden oluyor bence bu durum.Cok bunaldim cok, boylesi komsu insani mustakil ev sahibi yapar gerçekten.
Paarteso bu konuyi acmisim.
Sali evde degildim. Carsamba beni yine aradi kahveyw cagirdi gelemem isim cok malum cocujlar vs dedim tavsiyeker üzerine. Dun hava soguk diye cocuklari okula goturmedim evdeydik hep beraber. Pide istwdiler, tam kapidan siparisi verirken yukardan kapatna kapatna diye indi. Ben şok. Neyse daldi iceri. Sonra ay sormadan girdim musait miydin dedi. Sanki degilim desem geri cikacak. Ve 2 saat oturdu yine. Çocuklarının ne kaar mukemmel oldugunu, oglunun ne kadar erken olgunlastigini, kizinin evlatlik cocuk istediğini vs anlatti da anlatti. Sistim,gerçekten bu kadini durduramiyorum. Acikca gorusmek istemiyorum diyemiyorum.en azindan jaftada 1 e raziyim ama her gun ha geldi ha gelecek derdindeyim.
Benden kaynaklaniyot cok ters davranamiyorum, eve pat diye girjnce de musait degilim diyemedim acikcasi
Ee sen ne yaptın. İşini yarım bırakır geçer oturursan olmaz tabi. Onu tek bırakıp bütün evi süpürmen lazım. Sıkılır giderdi.Daha once de.geldiginde temizlik yapiyordum hic umursamadi gecti oturdu
Bu ablamiz oyle kibarca ssoylemekten anlamayacak sanirim. En sinir olduğum nokta,kapiyi acmayinca yukati cikip benim cocuklarimin odasinin acik caminin üstünden hali cirpmasi oldu.
Oglumun alerjik astim oldugunu, ev tozu alerjisi oldugunu, cami odayi havalandirmak icin hep acik tuttugumu cok iyi biliyor. Hic gorusmesem daha iyi olacak gibi
Benden kaynaklaniyot cok ters davranamiyorum, eve pat diye girjnce de musait degilim diyemedim acikcasi