• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsuma kapiyi acmadim

komşunun yaptığı anlayısızlık olmuş ama senin de bunu açıkça söylemen gerekirdi hani biraz ayıp etmişsin

Cok bunaldim cok, boylesi komsu insani mustakil ev sahibi yapar gerçekten.
Paarteso bu konuyi acmisim.
Sali evde degildim. Carsamba beni yine aradi kahveyw cagirdi gelemem isim cok malum cocujlar vs dedim tavsiyeker üzerine. Dun hava soguk diye cocuklari okula goturmedim evdeydik hep beraber. Pide istwdiler, tam kapidan siparisi verirken yukardan kapatna kapatna diye indi. Ben şok. Neyse daldi iceri. Sonra ay sormadan girdim musait miydin dedi. Sanki degilim desem geri cikacak. Ve 2 saat oturdu yine. Çocuklarının ne kaar mukemmel oldugunu, oglunun ne kadar erken olgunlastigini, kizinin evlatlik cocuk istediğini vs anlatti da anlatti. Sistim,gerçekten bu kadini durduramiyorum. Acikca gorusmek istemiyorum diyemiyorum.en azindan jaftada 1 e raziyim ama her gun ha geldi ha gelecek derdindeyim.
Ben senin yerinde olsam kadın ayy müsait miydin dediğinde direk müsait değilim isim var derdim ve kapıyı gosterirdim bu kadar anlayışsız oluyorsa bir insan ben anlayış gösterip onu kırmamak için ugrasmazdim açıkçası. Sizin yumuşak yüzünüzden oluyor bence bu durum.

O nasıl komşu teyze yaa, başka iş güç bulamıyor kendine galiba.
Sanırım siz de muhabbetine çomak sokmuyorsunuz. Biraz muhalefet edin konuşmalarına. Sıkılsın bakalım nolacak..

İyi yapmışsınız ya bende sevmiyorum böyle şeyleri. Tamam komşuluk ilişkileri iyidir ama haftada 1 görüşmek bile çok fazla akraba değilsiniz bişey değilsiniz sonuçta. Çok önemli bişey olur bi yardıma ihtiyaç olur ozaman oturulur konuşulur gidilir gelinir.

Benden kaynaklaniyot cok ters davranamiyorum, eve pat diye girjnce de musait degilim diyemedim acikcasi

Benden kaynaklaniyot cok ters davranamiyorum, eve pat diye girjnce de musait degilim diyemedim acikcasi

E kusura bakmayin da bu boyle devam eder o zaman. Sizin akliniza acikca soylemekten ve terslemekten baska cozum geliyor mu? Kendi evinizde, en huzurlu olacağınız mekanda diken ustunde oturur hale gelmissiniz hem de aileden de degil, dis kapinin mandalinin birisi yüzünden ve siz hâla "Haftada 1 gelsin bari raziyim" diyorsunuz. Insanlar neden cok basit cozumlenebilecek meselelerde kendini bu denli ifade edemez anlayamıyorum.

Ben bir komşuma net bir şekilde gelme demiştim. İşten geliş saatimi kollardı. Açık açık çok işim var sen gelince yapamıyorum gelme dedim bi daha gelmedi. Bırak o utansın.

Bu ablamiz oyle kibarca ssoylemekten anlamayacak sanirim. En sinir olduğum nokta,kapiyi acmayinca yukati cikip benim cocuklarimin odasinin acik caminin üstünden hali cirpmasi oldu.
Oglumun alerjik astim oldugunu, ev tozu alerjisi oldugunu, cami odayi havalandirmak icin hep acik tuttugumu cok iyi biliyor. Hic gorusmesem daha iyi olacak gibi

Bence de. İyi niyetli gelmedi bu tavrı bana.

boyle anlayissiz insanlara deli oluyorum..
nasil buyur etmeden girebiliyor..
yumusak yuzunuzden kaynaklaniyor..
bence tekrar gelirse yine acmayin kapiyi..
komsuluk guzel sey ama her gun olursa biktiriyor..
bizim apartmandada vardi bi tane..
dusman basina.. sabah gelir aksama kadar otururdu..
ben baktim olmayacak kapiya geldiginde buyur etmedim cagirdi gitmedim..
bir kac defa daha yapinca anladi zaten birakti..
sizde belli edin rahatsiz oldugunuzu..
yoksa anlayacak gibi durmuyor..

İnsanlara gore sekil alamazsin. Seninde sana gore planin var. İyi yapmisin..

Bazı insanlar sadece bundan anlıyor.
Bebeğim doğduğundan beri çat kapı gelen annem olsa istemem.
Umarım artık kafanız rahat eder.

Baska türlü anlayacak bir hanim olsa duyurabilirdiniz iste abla çocuklar yokken işlerimi hallediyorum zorlanıyorum is guc bitmiyor vs diye.ama size seçenek birakmamis...sıkıntı verici gerçekten...

Hali silkeleme olayi beni sinir etti.
Tek acik cam olan cocugunuzun odasinin ustunden bile bile yapmasi sanki al kapiyi acmadin bende silkeliyorum haliyi diye olmuş.
Buyur etmeden iceri giriyor oturuyor övüyor kendini gidiyor. Sizde stres oluyorsunuz ne yapacagim diye.
Cok basit sadece reddetmek...

Back
X