- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuyor malesef. Sadece o bana iletiyor . Bana her anlamda ders verecegi bir seyler var ona gore. Cocuklarini nasil biyuttugunu anlatiyor ove ove bitiremiyor. Surekli akil veriyor birkac konuda. Esinib ailesinden kimseyle gorusmuyot, annesi ve bir kardesiyle de gorusmuyor. Burda cok yakin hergun görüştüğü 3 komsu varmis ucu de tasinmis yalniz kalmis, bana sardi. Fazla guler yuzle agirladim sanirim. Kadin gwcen hafta cunartesi cocuklari seveyim diye geldi esim gelene kadar oturdu. Ve cocuklari sevecegine Eltisinin dugununu anlatti ben bilw ilgilenemedim çocuklarımla. Hep kendimde aradim sorunu ama cok dogru degil kadinin davranışı. Bwn konuyu acalu kac saat oldu tepemde olmadik sesle çıkarıyor. Sanirsin ki ev tasiniyorYaşı da sizden epey büyük. İletişim kuracak konuşacak şeyleriniz oluyor mu gerçekten 3-5 saat?
Nornalde yapacagim bir sey degil bu. Gecen haftalarda bebegim uyumamisti cumartesi esim evdeyken gundu uyuyayim dedim. Zil caldi esim acti ve kadin iceri girebilir miyim dedi beni gormedigi haldeBence ayıp etmişsiniz.
En azından kapıyı "aralayıp" arkasına geçerek, " şuan müsait değilim x hanım , elim işte ,daha sonra kahveye çağırırım sizi olur mu" deseydiniz.
Ben olsam bana kapıyı açmayıp evde pencere falan kapatan komşuma kırılırdım.
Hanimlar bende mi var sorun normali bu mudur bilemiyorum. 3 cocugum var hafta sonu dolu dolu geciyot cocuklar kreste simdi evde bebegimleyim. Hafta sonu temiLol camasir va ugradmadigimdam pazartesi gunune cok is kaliyor.
Ust komsum cocuklari buyutmus is sahibi yapmis annem yasinda. Istiyorki her gun oturalim kahve icelim 3 5 saat sohbet edelim. Gorumceaini eltisini annesini kayinvalidesini anlatsin da anlatsin.
Sabah cocuklari gonderdim evi topladim teli ucak moduna aldim aramasib diye. Neyse salonu temiLeuecegim koltugu oetaya çektim zil çaldı. Baktim kapidan acmadim. Ayip oldu belki bilemiyorum. Ama haftada 3 4 gun beraber olmaya ne gerek var.
girdi mi pekiNornalde yapacagim bir sey degil bu. Gecen haftalarda bebegim uyumamisti cumartesi esim evdeyken gundu uyuyayim dedim. Zil caldi esim acti ve kadin iceri girebilir miyim dedi beni gormedigi halde
O zaman mesafe koyun, " x hanım gelmeden önce bana telefon ederseniz sevinirim işlerim oluyor size zaman ayıramayabilirim bazen,böylesi daha iyi olur." DiyinNornalde yapacagim bir sey degil bu. Gecen haftalarda bebegim uyumamisti cumartesi esim evdeyken gundu uyuyayim dedim. Zil caldi esim acti ve kadin iceri girebilir miyim dedi beni gormedigi halde
Ay aman yaş farkı çok zaten hiç sevmem övünen insanları da ya başkaları övse kişiyi iyi insan dersin de geliyor kendini anlatmaya bir de eşin varken de hiç istifini bozmadan girmiş ha aman yüzüne bile derim ben olsam görüşmek istemiyorum diye sinir oldum kadına.Olmuyor malesef. Sadece o bana iletiyor . Bana her anlamda ders verecegi bir seyler var ona gore. Cocuklarini nasil biyuttugunu anlatiyor ove ove bitiremiyor. Surekli akil veriyor birkac konuda. Esinib ailesinden kimseyle gorusmuyot, annesi ve bir kardesiyle de gorusmuyor. Burda cok yakin hergun görüştüğü 3 komsu varmis ucu de tasinmis yalniz kalmis, bana sardi. Fazla guler yuzle agirladim sanirim. Kadin gwcen hafta cunartesi cocuklari seveyim diye geldi esim gelene kadar oturdu. Ve cocuklari sevecegine Eltisinin dugununu anlatti ben bilw ilgilenemedim çocuklarımla. Hep kendimde aradim sorunu ama cok dogru degil kadinin davranışı. Bwn konuyu acalu kac saat oldu tepemde olmadik sesle çıkarıyor. Sanirsin ki ev tasiniyor