Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asil onun yaptigi ayip hali silkelemek yasak de. Kizdirmayin insani yahu... Bazi komsular insani cileden cikartiyorlar...Su an cocuklatin odasinin üstünden hali cirpiyor ve cam açıktı. Kapattım cunku oglumun toz alerjisi var bunu da biliyor. Boykece evde oldugumu da anlamış oldu
Su an cocuklatin odasinin üstünden hali cirpiyor ve cam açıktı. Kapattım cunku oglumun toz alerjisi var bunu da biliyor. Boykece evde oldugumu da anlamış oldu
iyi yaapmıssın acmaHanimlar bende mi var sorun normali bu mudur bilemiyorum. 3 cocugum var hafta sonu dolu dolu geciyot cocuklar kreste simdi evde bebegimleyim. Hafta sonu temiLol camasir va ugradmadigimdam pazartesi gunune cok is kaliyor.
Ust komsum cocuklari buyutmus is sahibi yapmis annem yasinda. Istiyorki her gun oturalim kahve icelim 3 5 saat sohbet edelim. Gorumceaini eltisini annesini kayinvalidesini anlatsin da anlatsin.
Sabah cocuklari gonderdim evi topladim teli ucak moduna aldim aramasib diye. Neyse salonu temiLeuecegim koltugu oetaya çektim zil çaldı. Baktim kapidan acmadim. Ayip oldu belki bilemiyorum. Ama haftada 3 4 gun beraber olmaya ne gerek var.