- 5 Ekim 2021
- 366
- 173
- 23
- 47
- Konu Sahibi Dertli256262
-
Kadıncağıza fazla yüklenildiği için yazdım.Bir arkadaş kocalarımızı koru bu kadınlardan yazmışta ondan dedim.Evli değil diye…Kimse evli dememiş siz nereden çıkardınız?
Çocuk mahallede kadını sormamış, sadece yan komşusuna deprem sonrası iyi misiniz demiş. Mahallede sordurma gibi bir durum yok hiç
Yani komşunuz çok insancıl tamamen saf duygularıyla olması gereken birşeyi yapmış sizden hoşlandığınızı mı düşündünüzsöylemek istemiyorum ama çok Kezbanca
Kezbanlık olarak görmüş bir arkadaş ,bilmem belkide öyledir.Ama bana kibarlık gibi geldi.Belkide yaş ve yaşadğımız ortamla alakalıdır.45 yaşımdayım ve küçük bir ywrde yaşıyorum.Bizim burda abes kaçmaz bu tarz hareketler
Kadıncağıza fazla yüklenildiği için yazdım.Bir arkadaş kocalarımızı koru bu kadınlardan yazmışta ondan dedim.Evli değil diye…
olur amaYakışmıştır mıncıklayayım mı accık ?
Değişik bakış açısı belki yenılıyorum.Ayrıca yan komşusu olduğunu yazmış demekki hep birbirini görüyorlar.Hepimiz fikrimizi yazabiliriz ama olayları tam bilmeden yargılamak suçlamak doğru gelmiyor bana.İnsani bir hareketin, "adam benden hoşlanıyor vb" olarak görülmesine tepki göstermiş zaten o mesajı yazan üye de.
Üyeye katılmıyorsanız, mesajını neden beğendiniz; katılıyorsanız sorun nerede ?
Valla konu sahibinden mesaj bekliyorum benİnsani bir hareketin, "adam benden hoşlanıyor vb" olarak görülmesine tepki göstermiş zaten o mesajı yazan üye de.
Üyeye katılmıyorsanız, mesajını neden beğendiniz; katılıyorsanız sorun nerede ?
Herkes ekmeğinin peşinde.olur ama
Bir sonuca varamadım sadece bir üyeye çok yükleniliyor diye düşünüyorumOkuduğunuz mesajlardan, bu sonuca mı vardınız ?
Hayat..Herkes ekmeğinin peşinde.
Değişik bakış açısı belki yenılıyorum.Ayrıca yan komşusu olduğunu yazmış demekki hep birbirini görüyorlar.Hepimiz fikrimizi yazabiliriz ama olayları tam bilmeden yargılamak suçlamak doğru gelmiyor bana.
evet bende merak ettim D Dertli256262Öff kadın yazdı gitti derdi bize düştü?Konu sahibi iki yazı yazsa bari
Kezbanlık olarak görmüş bir arkadaş ,bilmem belkide öyledir.Ama bana kibarlık gibi geldi.Belkide yaş ve yaşadğımız ortamla alakalıdır.45 yaşımdayım ve küçük bir ywrde yaşıyorum.Bizim burda abes kaçmaz bu tarz hareketler
Valla konu sahibinden mesaj bekliyorum benondan hariç herkes muhalefet oldu
Yapmak götürmek istiyorsa götürsün insani duygularıyla ne diyimbana fazla geldi sadece.
10 İli etkileyen, binlerce insanın öldüğü bir afette insani bir davranış sergileyen adamın davranışlarını arkadaşlarınıza anlatıp, acaba bana ilgisi mi var diye düşünmeniz çok üzücü.
Ailenizden uzaktasınız, belki de aileniz o illerden birinde diye düşünmüş; insanlık namına sormuştur.
İnsanlar tabii ki birbirinden hoşlanabilir, iletişim kurmaya da çalışabilir. Ancak 10 İli etkileyen bu depremi, yükselen hormonlara alet etmeye çalışmak hoş değil.
Konudaki anahtar unutma, evdeki bir eşyayı bozma, tornavida isteme önerileri de trajikomik.
Forumda tayin sebebiyle erken nikah yapan üyeler de var. Adam evli bile olabilir.
Adamla konuşmak istiyorsanız gidin konuşun, ancak depremi sohbetinize bahane etmeyin.
Kızlar sizi güncelleyemedim kusura bakmayın. Komşu olayı iptal oldu başka biriyle tanıştım
O zaman tanıştığınız kişiye bir Kol böreği yakışırKızlar sizi güncelleyemedim kusura bakmayın. Komşu olayı iptal oldu başka biriyle tanıştım
Ahahahahhaah bi içli köfte patlatırım diye düşünüyorum ama bakalım artıkHayırlı olsun ona ne ikram edeceksin kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?