Komşuma Poğaça Yapma Fikri?

Kimse evli dememiş siz nereden çıkardınız?

Çocuk mahallede kadını sormamış, sadece yan komşusuna deprem sonrası iyi misiniz demiş. Mahallede sordurma gibi bir durum yok hiç
Kadıncağıza fazla yüklenildiği için yazdım.Bir arkadaş kocalarımızı koru bu kadınlardan yazmışta ondan dedim.Evli değil diye…

Yani komşunuz çok insancıl tamamen saf duygularıyla olması gereken birşeyi yapmış sizden hoşlandığınızı mı düşündünüz söylemek istemiyorum ama çok Kezbanca

İnsani bir hareketin, "adam benden hoşlanıyor vb" olarak görülmesine tepki göstermiş zaten o mesajı yazan üye de.

Üyeye katılmıyorsanız, mesajını neden beğendiniz; katılıyorsanız sorun nerede ?

Değişik bakış açısı belki yenılıyorum.Ayrıca yan komşusu olduğunu yazmış demekki hep birbirini görüyorlar.Hepimiz fikrimizi yazabiliriz ama olayları tam bilmeden yargılamak suçlamak doğru gelmiyor bana.

Valla konu sahibinden mesaj bekliyorum ben ondan hariç herkes muhalefet oldu

Yapmak götürmek istiyorsa götürsün insani duygularıyla ne diyim bana fazla geldi sadece.

Konuyu herhangi bir mesajı atlamadan; alıntılanmış mesajlar varsa, cevaplarıyla beraber yeniden okuyun isterseniz.

Ben katılıyorum yahhhu konu sahibesi kezban şu bu yerden yere vurulmuş ama hiçbir alakası yok bence

Valla konu sahibinden mesaj bekliyorum ben ondan hariç herkes muhalefet oldu

Yapmak götürmek istiyorsa götürsün insani duygularıyla ne diyim bana fazla geldi sadece.

Konu sahibini destekleyen mesajlar da var. Ben desteklemeyen taraftayım.

Baştan takip ettim dedğim gibi biraz yaşlada alakalı hernekadar kezbanlık olarak görülsede …En doğrusu konu sahibi yazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…