- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Dertli256262
-
Ya kadıncagız sadece poaça yapayım mı? Diye sordu….Gömdünüz de gömdünüz?!@&Valla erkeklerin Türk kızları ile dalga geçmesine acayip bozuluyorum ancak koskoca üniversite mezunu iş güç sahibi üstelik eğitimci bir kadının şu davranışı bana adamlar az bile diyormuş dedirtti. Üstelik konu sahibinin arkadaşları ki büyük ihtimalle onlarda eğitimci aynı kafadalar. Bu zihniyetleri görünce bence biz öğretmen yetiştirmekte ve seçmekte çok büyük tercih hataları yapıyoruz ki eğtim sistemi bu halde diye düşünmeden edemedim. Zira zor günde kendisine halin ne diye insani bir soru soran adama bile benden hoşlanıyor diye yaklaşan, adamı tavlamak için kapısına yemek yapıp dayanmayı planlayan bir zihniyetin kendine güvenen ve yeten, ayakları yere sağlam basan, karşı cinsle sağlıklı ilişki kurabilecek nesiller yetiştirme şansı yok bence.
Babamızı kocamizi dışarı salamicaz böyleleri yüzündenYa kadıncagız sadece poaça yapayım mı? Diye sordu….Gömdünüz de gömdünüz?!@&
Bir kurabiye ye girçekse zaten gitsin…Babamızı kocamizi dışarı salamicaz böyleleri yüzünden
Kızlar apartmanda da çok sık denk gelmiyoruz. Poğaça verirken de o gün sordunuz teşekkür ederim yapmışken size de getireyim dedim diyecektim. O kadar da saçma gelmemişti aslında bu fikir
Merhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sankiçocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim
Kadının yazdığını bir daha okudum yanlışmı anlıyorum diye…çocuk mahallede sormuş kadını,kadının kulağına gelmiş.evli olduğunu nerden çıkardınız?alemsiniz…elinize düşmesinler.
Kaçırdığım bişey var sanki?açıkça yazarmısın cidden bişey görmedim.Yan komşum çocuk demişAynı konuyu okuduğunuza emin misiniz ?
Yani komşunuz çok insancıl tamamen saf duygularıyla olması gereken birşeyi yapmış sizden hoşlandığınızı mı düşündünüzMerhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sankiçocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim
Merhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sankiçocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim
Kadının yazdığını bir daha okudum yanlışmı anlıyorum diye…çocuk mahallede sormuş kadını,kadının kulağına gelmiş.evli olduğunu nerden çıkardınız?alemsiniz…elinize düşmesinler.
Kaçırdığım bişey var sanki?açıkça yazarmısın cidden bişey görmedim.Yan komşum çocuk demiş
Kezbanlık olarak görmüş bir arkadaş ,bilmem belkide öyledir.Ama bana kibarlık gibi geldi.Belkide yaş ve yaşadğımız ortamla alakalıdır.45 yaşımdayım ve küçük bir ywrde yaşıyorum.Bizim burda abes kaçmaz bu tarz hareketlerAdam mahallede kimseye kadını sormamış. Yan komşusu olan kadının kapısını çalıp, iyi misiniz diye sormuş.
Kimse evli dememiş siz nereden çıkardınız?Kadının yazdığını bir daha okudum yanlışmı anlıyorum diye…çocuk mahallede sormuş kadını,kadının kulağına gelmiş.evli olduğunu nerden çıkardınız?alemsiniz…elinize düşmesinler.
bütün kış poğaçaları ye yeAmannn bu konu nasıl uzadı kız. Neyse poğaçasını yapan bana gelsin yeni çay demledim.
Yakışmıştır mıncıklayayım mı accık ?bütün kış poğaçaları ye ye
yanaklarım da poğaça gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?