Komşuma Poğaça Yapma Fikri?

Ya kadıncagız sadece poaça yapayım mı? Diye sordu….Gömdünüz de gömdünüz?!@&

Kızlar apartmanda da çok sık denk gelmiyoruz. Poğaça verirken de o gün sordunuz teşekkür ederim yapmışken size de getireyim dedim diyecektim. O kadar da saçma gelmemişti aslında bu fikir

Elinde çiçeğin de olsun poğaçayı verirken daha etkili olur
Kız sakın isteyen adam denk gelir zaten. He kadınlar da adım atmasın mı atsın ama böyle anne usulü yöntemlerle değil :)

Kadının yazdığını bir daha okudum yanlışmı anlıyorum diye…çocuk mahallede sormuş kadını,kadının kulağına gelmiş.evli olduğunu nerden çıkardınız?alemsiniz…elinize düşmesinler.

Aynı konuyu okuduğunuza emin misiniz ?

Yani komşunuz çok insancıl tamamen saf duygularıyla olması gereken birşeyi yapmış sizden hoşlandığınızı mı düşündünüz söylemek istemiyorum ama çok Kezbanca

Kaçırdığım bişey var sanki?açıkça yazarmısın cidden bişey görmedim.Yan komşum çocuk demiş

Adam mahallede kimseye kadını sormamış. Yan komşusu olan kadının kapısını çalıp, iyi misiniz diye sormuş.

Adam mahallede kimseye kadını sormamış. Yan komşusu olan kadının kapısını çalıp, iyi misiniz diye sormuş.
Kezbanlık olarak görmüş bir arkadaş ,bilmem belkide öyledir.Ama bana kibarlık gibi geldi.Belkide yaş ve yaşadğımız ortamla alakalıdır.45 yaşımdayım ve küçük bir ywrde yaşıyorum.Bizim burda abes kaçmaz bu tarz hareketler

Kimse evli dememiş siz nereden çıkardınız?

Çocuk mahallede kadını sormamış, sadece yan komşusuna deprem sonrası iyi misiniz demiş. Mahallede sordurma gibi bir durum yok hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…