Komşuma Poğaça Yapma Fikri?

Hocam ne yaptınız? Merak ediyorum sizi
Konu sahibi tam fikir isteyip tam tersini yapan arkadaş örneği gibi. Sayfalarca poğaça olmaz dendi neden olmaz diye kendi fikrini dayatmaya çalıştı. Sonra biri kurulum için tornavida vs iste dedi. Onu da kendi istediği şekilde algılayıp adamı eve kuruluma çağırıp çay falan ikram edeyim diyor. Ben de merakla bekliyorum bunca sayfadan çıkardığı sonuç ne olacak

On yıllık evliyim , eşimi hiç kıskanmadım şimdiye kadar hatta kıskançlığı güvensizlik olarak bulurum ama böyle konuları okudukça şu eşine sevgilisine sosyal hayatında kadınlarla iletişim kurmasını. Atkadaşlık etmesini kıskanan kadınları anlamaya başladım. Arkadaşım ülkenin neredeyse beşte birini etkileyen bir deprem oldu, sizde etkisi hissedilen bir yerdeymişsiniz, bir sürü insanın eşi dostu arkadaşı ya öldü enkaz altında kaldı. Adamda bu güne kadar zaten size yeşil ışık yakacak tek davranış yapmamasına rağmen, tek kaldığınız için belki bir yardıma ihtiyacınız vardır diye meslektaşına bir incelik yapmış, zira bekar bir kadın olarak yardıma ihtiyacınız olsa bile çekinceğinizi düşünmüş muhtemelen. Hemen daha adamı tanımadan hayatında biri var mı yok mu bilmeden adamı tavlamak için kapısına dayanmak için bahane aramaya başlamışsınız. Üstelik bir de eğitimli biriymişsiniz. İlgisi olan erkek zaten belli eder. Sonuçta hem aynı meslektr hem de komşusunuz. Bu güne kadar başka adın atmıyorsa ya ilgisi yoktur ya da sevgilisi vardır bunu düşünmek için illa çok kafa yormaya gerek yok. Bir erkek cidden beğeniyorsa ve o kadını hayatında istiyorsa zaten bu kadar imkanı varken bir yolunu bulur. Biraz kendinize değer verin. Çok mu meraklısınız bekar erkek öğretmenlerin geyik muhabbetine malzeme olmaya. Benimde erkek kardeşim öğretmen ve emin olun sizin gibi hareket eden bayan meslektaşları ile ilgili arkadaşları ile muhabbetini duysanız çok üzülürsünüz. Milleti arkanızdan konuşturmayın. Gencrcik meslek sahibi kadınsınız biraz kendi değerinizi bilin.

Böyle poğaça börek yapmak yerine giriş çıkış saatlerini yoklayıp denk gelmeye çalışsanız. Gerçi adamın ilişkisi olup olmadığını bile bilmiyorsunuz.
Öyle abes bulmadım aslında ama, biraz daha sakin hareket etmelisiniz.
Sadece insanlık edip hal hatır sormuş olabilir, ki sanırız öyle.

İlla yedirip içirecek.

İlla yedirip içirecek.
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer sözünü kim söylediyse gözünü oymak istiyorum.
Midesinden geçseydi bunca aldatan erkek yatakta değil mutfakta basılırdı.
Konu sahibi bir gelişme var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ee
Eee ne yaptiniz? Var mi gelisme

Söylesekte dinleyen yokki,kimse kaale almıyo,yine bildiğini yapıyorlaryormayın kendinizi bence

Söylesekte dinleyen yokki,kimse kaale almıyo,yine bildiğini yapıyorlaryormayın kendinizi bence
Valla erkeklerin Türk kızları ile dalga geçmesine acayip bozuluyorum ancak koskoca üniversite mezunu iş güç sahibi üstelik eğitimci bir kadının şu davranışı bana adamlar az bile diyormuş dedirtti. Üstelik konu sahibinin arkadaşları ki büyük ihtimalle onlarda eğitimci aynı kafadalar. Bu zihniyetleri görünce bence biz öğretmen yetiştirmekte ve seçmekte çok büyük tercih hataları yapıyoruz ki eğtim sistemi bu halde diye düşünmeden edemedim. Zira zor günde kendisine halin ne diye insani bir soru soran adama bile benden hoşlanıyor diye yaklaşan, adamı tavlamak için kapısına yemek yapıp dayanmayı planlayan bir zihniyetin kendine güvenen ve yeten, ayakları yere sağlam basan, karşı cinsle sağlıklı ilişki kurabilecek nesiller yetiştirme şansı yok bence.

Olay burda karnını doyurarak gözüne girme olayı değil, konuşmaya bahane olması. Başka öneriniz varsa alırım kızlar
Hocam bence uygun bir zamaninizda kapısını çalın ve merhaba, deprem felaketi ile ilgili herhangi bir yardım vs. Çalışmanız var mı? diye konuya girin ( eliniz boş gidin hee) oradan konu konuyu açar yürürsünüz :) içeri davet ederse içeriye, etmezse merdivene Konu devam eder elektrik alırsanız ben çok guzel poğaça yaparım yardımlara pogacada ekleyebiliriz dersiniz:)

Depremi kullanacak kadar vicdansız olamazsınız ya

Depremi kullanacak kadar vicdansız olamazsınız ya
Vicdansız olup olmadigi mi deprem ile mi anlayacaksiniz? Bu vesile ile depremden etkilenen insanlara tekrar yardımcı olunamaz mi?
İyi niyetli faydasından başka zararı olmayacak bir adimi bu kadar negatiflestirmenizi ulkecek bozulan psikolojimize bağlıyor ve vijdan hassasiyetinizi uslubunuza dokmenizi rica ediyorum.

İlk yazdığınız yoruma geri gidip sesli 5 defa okuyun.
Yardımcı olunamaz mı gibi gereksiz yalanlara gerek yok.İlk başta taktik veriyordunuz depremi bahane ederek konuya girin diye.
Yardım ayrı yapılır,yapıyordur da bu bizi ilgilendirmez ama sırf flört işlerine adım atmak için böyle bir mevzuyu kullanmak acımasızca.
Tekrar ediyorum ilk yorumunuza dönün ve sesli okuyun.

Vay beeeee ben neler yazmışım öyle
1. Yorumumda vicdanim yok
2. Yorumumda yalanciyim...
pardon da isanları eleştirirken kendi acımasız, onyargili, kırıcı uslubunuza görmezden gelmeniz bir yana, bir de akıl vermeniz sizin ne kadar hassas, vicdanlı, yardımsever olduğunuzu ortaya koymuş. Benim hakkımda ki dusuncelerinizi bir zahmet kendinize saklayiverin (zorlanacaginiz kesin) çünkü bunlar yalnızca sizin kurgularıniz!

Not:Ulkecek ayaklandik, dunya koştu yardıma siz yardımın ayrı yapılacağından dem vuruyorsunuz. İstediğimiz gibi yardımimizi yaparız kimseyi ilgilendirmez!

Histerik harfler,hım.. Neden acaba.Neyse
Not:Ulkecek ayaklandik, dunya koştu yardıma siz yardımın ayrı yapılacağından dem vuruyorsunuz. İstediğimiz gibi yardımimizi yaparız kimseyi ilgilendirmez!
Evet flörtten,herşeyden ayrı yapılmalı.Bu kadar hassas bir konu böyle basit bir tanışma aracı olmamalı bunu anlasanız keşke.
Ülkece hepimizi mahveden bir konu üzerinden bir erkeğe yürü dediniz. Şimdi de inkar etmeye çalışıyorsunuz. Yazınız üstte.
Sakin olun

Konu her hortladığında canım çayın yanına sıcak poğaça çekiyor yapmayın diyetteyim ya

Her gözümüze güzel görüneni elde etmeye çalışmak yada tanışma arzusu bana itici geliyor kadın erkek farketmez bu tip davranışlardan hiç haz etmem belki adamın sevgilisi var ve o tabağı görüp yanlış anlayacak belki oda senden hoşlanacak ve sevgilisini aldatacak kızlar ortak tanıdık olanlarla ortamda tanıdığınız olanlarla yetinin onlardan bulun yada bulmayın onlar sizi bulsun veya hiç bulmayın karıyer yapın
Çok mu derin düşünüyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…