- 18 Ekim 2018
- 8.081
- 33.451
- 548
- Konu Sahibi Dertli256262
-
Konu sahibi tam fikir isteyip tam tersini yapan arkadaş örneği gibi. Sayfalarca poğaça olmaz dendi neden olmaz diye kendi fikrini dayatmaya çalıştı. Sonra biri kurulum için tornavida vs iste dedi. Onu da kendi istediği şekilde algılayıp adamı eve kuruluma çağırıp çay falan ikram edeyim diyor. Ben de merakla bekliyorum bunca sayfadan çıkardığı sonuç ne olacakHocam ne yaptınız? Merak ediyorum sizi
İlla yedirip içirecek.Konu sahibi tam fikir isteyip tam tersini yapan arkadaş örneği gibi. Sayfalarca poğaça olmaz dendi neden olmaz diye kendi fikrini dayatmaya çalıştı. Sonra biri kurulum için tornavida vs iste dedi. Onu da kendi istediği şekilde algılayıp adamı eve kuruluma çağırıp çay falan ikram edeyim diyor. Ben de merakla bekliyorum bunca sayfadan çıkardığı sonuç ne olacak
İlla yedirip içirecek.
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer sözünü kim söylediyse gözünü oymak istiyorum.İlla yedirip içirecek.
Eee ne yaptiniz? Var mi gelismeMerhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sankiçocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim
Söylesekte dinleyen yokki,kimse kaale almıyo,yine bildiğini yapıyorlarOn yıllık evliyim , eşimi hiç kıskanmadım şimdiye kadar hatta kıskançlığı güvensizlik olarak bulurum ama böyle konuları okudukça şu eşine sevgilisine sosyal hayatında kadınlarla iletişim kurmasını. Atkadaşlık etmesini kıskanan kadınları anlamaya başladım. Arkadaşım ülkenin neredeyse beşte birini etkileyen bir deprem oldu, sizde etkisi hissedilen bir yerdeymişsiniz, bir sürü insanın eşi dostu arkadaşı ya öldü enkaz altında kaldı. Adamda bu güne kadar zaten size yeşil ışık yakacak tek davranış yapmamasına rağmen, tek kaldığınız için belki bir yardıma ihtiyacınız vardır diye meslektaşına bir incelik yapmış, zira bekar bir kadın olarak yardıma ihtiyacınız olsa bile çekinceğinizi düşünmüş muhtemelen. Hemen daha adamı tanımadan hayatında biri var mı yok mu bilmeden adamı tavlamak için kapısına dayanmak için bahane aramaya başlamışsınız. Üstelik bir de eğitimli biriymişsiniz. İlgisi olan erkek zaten belli eder. Sonuçta hem aynı meslektr hem de komşusunuz. Bu güne kadar başka adın atmıyorsa ya ilgisi yoktur ya da sevgilisi vardır bunu düşünmek için illa çok kafa yormaya gerek yok. Bir erkek cidden beğeniyorsa ve o kadını hayatında istiyorsa zaten bu kadar imkanı varken bir yolunu bulur. Biraz kendinize değer verin. Çok mu meraklısınız bekar erkek öğretmenlerin geyik muhabbetine malzeme olmaya. Benimde erkek kardeşim öğretmen ve emin olun sizin gibi hareket eden bayan meslektaşları ile ilgili arkadaşları ile muhabbetini duysanız çok üzülürsünüz. Milleti arkanızdan konuşturmayın. Gencrcik meslek sahibi kadınsınız biraz kendi değerinizi bilin.
Valla erkeklerin Türk kızları ile dalga geçmesine acayip bozuluyorum ancak koskoca üniversite mezunu iş güç sahibi üstelik eğitimci bir kadının şu davranışı bana adamlar az bile diyormuş dedirtti. Üstelik konu sahibinin arkadaşları ki büyük ihtimalle onlarda eğitimci aynı kafadalar. Bu zihniyetleri görünce bence biz öğretmen yetiştirmekte ve seçmekte çok büyük tercih hataları yapıyoruz ki eğtim sistemi bu halde diye düşünmeden edemedim. Zira zor günde kendisine halin ne diye insani bir soru soran adama bile benden hoşlanıyor diye yaklaşan, adamı tavlamak için kapısına yemek yapıp dayanmayı planlayan bir zihniyetin kendine güvenen ve yeten, ayakları yere sağlam basan, karşı cinsle sağlıklı ilişki kurabilecek nesiller yetiştirme şansı yok bence.Söylesekte dinleyen yokki,kimse kaale almıyo,yine bildiğini yapıyorlaryormayın kendinizi bence
Olay burda karnını doyurarak gözüne girme olayı değil, konuşmaya bahane olması. Başka öneriniz varsa alırım kızlar
Depremi kullanacak kadar vicdansız olamazsınız yaHocam bence uygun bir zamaninizda kapısını çalın ve merhaba, deprem felaketi ile ilgili herhangi bir yardım vs. Çalışmanız var mı? diye konuya girin ( eliniz boş gidin hee ) oradan konu konuyu açar yürürsünüz :) içeri davet ederse içeriye, etmezse merdivene Konu devam eder elektrik alırsanız ben çok guzel poğaça yaparım yardımlara pogacada ekleyebiliriz dersiniz:)
Vicdansız olup olmadigi mi deprem ile mi anlayacaksiniz? Bu vesile ile depremden etkilenen insanlara tekrar yardımcı olunamaz mi?Depremi kullanacak kadar vicdansız olamazsınız ya
İlk yazdığınız yoruma geri gidip sesli 5 defa okuyun.Vicdansız olup olmadigi mi deprem ile mi anlayacaksiniz? Bu vesile ile depremden etkilenen insanlara tekrar yardımcı olunamaz mi?
İyi niyetli faydasından başka zararı olmayacak bir adimi bu kadar negatiflestirmenizi ulkecek bozulan psikolojimize bağlıyor ve vijdan hassasiyetinizi uslubunuza dokmenizi rica ediyorum.
Vay beeeee ben neler yazmışım öyleİlk yazdığınız yoruma geri gidip sesli 5 defa okuyun.
Yardımcı olunamaz mı gibi gereksiz yalanlara gerek yok.İlk başta taktik veriyordunuz depremi bahane ederek konuya girin diye.
Yardım ayrı yapılır,yapıyordur da bu bizi ilgilendirmez ama sırf flört işlerine adım atmak için böyle bir mevzuyu kullanmak acımasızca.
Tekrar ediyorum ilk yorumunuza dönün ve sesli okuyun.
Histerik harfler,hım.. Neden acaba.NeyseVay beeeee
Evet flörtten,herşeyden ayrı yapılmalı.Bu kadar hassas bir konu böyle basit bir tanışma aracı olmamalı bunu anlasanız keşke.Not:Ulkecek ayaklandik, dunya koştu yardıma siz yardımın ayrı yapılacağından dem vuruyorsunuz. İstediğimiz gibi yardımimizi yaparız kimseyi ilgilendirmez!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?