- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.877
- 268
- Konu Sahibi Dertli256262
-
Hocam poğaça yerine pişi olabilirMerhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sankiçocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim
pişi, poğaça basit şeyler bunlar. Bir sarma yapsın, ev baklavası. Adama bunlarla gelinHocam poğaça yerine pişi olabilirpişi daha etkilidir yanına da bal.
Şaka yapıyorum,yok hocam götürmeyin bir şey,adam selam verdik kolumuzu kaptırdık diyebilir
ah ah kimine göre basit benim için 2 günlük psikolojik hazırlık hamur işi,sonra yapma çabası,2 gün evi havalandırmapişi, poğaça basit şeyler bunlar. Bir sarma yapsın, ev baklavası. Adama bunlarla gelin
şaka bir yana yemek yapmayla alakam yok. Bana göre basit pudingah ah kimine göre basit benim için 2 günlük psikolojik hazırlık hamur işi,sonra yapma çabası,2 gün evi havalandırma
Valla açıkçası bende garip bulmadım bu fikri.Kızlar apartmanda da çok sık denk gelmiyoruz. Poğaça verirken de o gün sordunuz teşekkür ederim yapmışken size de getireyim dedim diyecektim. O kadar da saçma gelmemişti aslında bu fikir
bana da öyle geldi açıkcasıya bu arada alınmayın ama depremde iyi misiniz diye halinizi soran komsuya kendinizi beğendirtmek için tanımadan hemen poğaça yapmanız bana çok demode birazcık da kezban geldi. Linç yerim kesin ama fikrim bu
ya bu arada alınmayın ama depremde iyi misiniz diye halinizi soran komsuya kendinizi beğendirtmek için tanımadan hemen poğaça yapmanız bana çok demode birazcık da kezban geldi. Linç yerim kesin ama fikrim bu
bütün türk kadınlarına bu filmi izletme gibi çılgın bir hayalim var.Bence kek poğaçayı boşverin, çiçeği çikolatayı alın gidin çünkü hal hatır sormuş bence ciddi düşünüyorHanımefendi hiç mi erkek yok çevrenizde de hal hatır soran bir insandan için “acaba mı?” diye düşünüyorsunuz? Yapmayın Allah aşkına bu tam erkekler ne söyler kadınlar ne anlar filmi gibi. Böyle konuları görünce burda aklıma direk o film geliyor.
Benim de aklıma ilk illa bir şey yapılacaksa hazır olmaz mı?Muhakkak sevgimizi mi katmak gerek?Bir de bu hamur olayları beni korkutuyor.Çok kötü anılarım da var.Fırından aldığım 3 küçük ekmeklik hamur kocaman olmuştu eve gelene kadar.Her yere yapışmıştı.ah ah kimine göre basit benim için 2 günlük psikolojik hazırlık hamur işi,sonra yapma çabası,2 gün evi havalandırma
Ya hoslastigi biridir belki, ne var ki bir adım atsa.
Benim iki ayrı arkadaşım komşusuyla evlendihiç olmayacak şey değil yani gelip giderken hoşlaşmak
Verecekseniz de poğaçayı, nasıl yaparsanız bilmem ama "özel olarak sizin için yapmadım, yapmışken size de getireyim dedim"i hissettirin.Kızlar apartmanda da çok sık denk gelmiyoruz. Poğaça verirken de o gün sordunuz teşekkür ederim yapmışken size de getireyim dedim diyecektim. O kadar da saçma gelmemişti aslında bu fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?