• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuma Poğaça Yapma Fikri?

bu yorumun üzerine kendi rezilligimi paylaşma vakti geldi ...
üniversite de son sınıfta iken grup arkadaşımdan hoşlanmıştim , arkadaşım sayilirdi kendisi ,
neyse çocuğu evime çağırdım ve soslu makarna yaptım ( R Rosalind Franklin )
sonra dedim ki Avrupa yakasını izleyelim ??!
ne kadar romantik bir fikir nerden geldiyse aklıma :olamaz:

sonra tabi gece bir şey olmadan bitti bana sonra şey demişti, muhteşem bir geceydi senin evinde anne şefkati hissettim:KK43::KK61::KK69::olamaz::olamaz::olamaz:
Gençken hepimiz yaptık hemşire merak etme 😆 ama işte o dönem kimin evi olsa mecbur ona gidilirdi falan biraz da mecburiyet, zaten kan kaynıyor deli zamanlar, yemek bahane 😁 ama daha aklı başında zamanlarda yapmamak gerekiyor bakın adam anası yerine koymuş yani haklı olarak 😁

bütün mahalleye de dagitsa erkekler olayı anlıyor bence.
bu konuları anlama konusunda cidden çok ama çok iyiler
Anlasın hayatın doğrusallığı yok ki belki gerçekten de hoşuna gider tanımıyoruz en fazla banal gelir ama bir şey değişmez hayatlarında eksisi olmaz olursa belki artısı olur bence 😅

Gençken hepimiz yaptık hemşire merak etme 😆 ama işte o dönem kimin evi olsa mecbur ona gidilirdi falan biraz da mecburiyet, zaten kan kaynıyor deli zamanlar, yemek bahane 😁 ama daha aklı başında zamanlarda yapmamak gerekiyor bakın adam anası yerine koymuş yani haklı olarak 😁
bir daha yapmadım zaten akıllandim sonrasında :KK53:
üzücü bir tecrübe oldu:KK45:

bu yorumun üzerine kendi rezilligimi paylaşma vakti geldi ...
üniversite de son sınıfta iken grup arkadaşımdan hoşlanmıştim , arkadaşım sayilirdi kendisi ,
neyse çocuğu evime çağırdım ve soslu makarna yaptım ( R Rosalind Franklin )
sonra dedim ki Avrupa yakasını izleyelim ??!
ne kadar romantik bir fikir nerden geldiyse aklıma :olamaz:

sonra tabi gece bir şey olmadan bitti bana sonra şey demişti, muhteşem bir geceydi senin evinde anne şefkati hissettim:KK43::KK61::KK69::olamaz::olamaz::olamaz:

Yaaa bende de var boyle bir ani. Yurtdisina yeni tasinmisim, hayatimin en buyuk kazigini yedigim ex'ten ayrilmisim, bir cocugu gozume kestirdim azicik takilayim diye.

Tabii ben yemek yapmaktan nefret eden bir insanim o yuzden taa gittim Turk restaurantindan yemek aldim geldim. Guzelce yedik ictik bahcede dolandik sohbet ettik. Sonra bu sahis 'shuttle saatine yetismem lazim' diye kosarak gitmesin mi... Ben de beni begenmedi dedim herhalde.

Aradan zaman gecti. Agzimi aradi bana davet etsem gelmezsin dimi diye. Dedim niye gelmeyeyim. Daha once hic bir Turk kadini ile tanismamis, muhafazakarimdir falan diye cekinmis. Onun evindeyken olay cozuldu, makarna degil ama noodle yapmisti 🤪

İkimiz de yalnız yaşıyoruz ve öğretmeniz, yaşını tam bilmiyorum ama ben 25 yaşındayım o da aşağı yukarı aynı yaşlardadır herhalde.
Yap gitsin yada yapma tatlı al arkadaş almış yada bir veli bana göre fazla komşulara dağıtıyorum size de getirdim dersin...

çiğköftenin sonucu ne oldu :KK37:
Ona ve beraber tatile çıktığı arkadaşına yapmış, bir de kağıda etiket yapmıştım😂😂
Devamı ne oldu biliyor musun, yukarıdaki 1950 stili diyen arkadaşı haklı çıkaracak bir mesaj atti
IMG_20230222_132216.webp

Doğum günü mektubun gelmiş, "bana hediye yapmak için ilk kez dikiş makinası kullanman ne tatlı" falan 😂😂😂
Beni alın böyle paket yapıp direkt 1950'lere isinlayin.bu devirde mektupla flört eden kaldı mı benden başka?
Ah ah yengnc hanım,erkekler anaç kadın sevmezler bence,inanın konu sahibi tırnağım kırıldı sizde bant var mı diye gitse daha verimli olur erkekler nedense saçma sapan işlerden hoşlanırlar kendimce😇
Yoo benimkiler çok seviyorlar bu hallerimi.
Bu beye mektupla tatile gideceğim ülkeleri ve tarihleri yazmıştım, "uygunsan gel" diye. İs cikisi bir tren üç aktarma uçağıyla geldi birkaç gün eşlik etmeye, dönüşte anılarımızı çizgi kitap yaptı falan.
Tek yemek yapsam keşke, nerede çimen görsem dizime yatırır keloglandan 'sen bir aysin' ninnisini söylerdim😂😂 kreş öğretmeni, uyku saatinde çocuklara benim ona söylediğim basit ninnileri söylemeye başlamisti.
Hiç verdiğimi alamadığım olmadı ilişkilerimde ya. Aynı hesapla çoğu kadın da ilgiden sıkılır,cool erkek sever. Ben hiç sevmem soğuk adamları, ilgi yoksa ben de yokum

Yaaa bende de var boyle bir ani. Yurtdisina yeni tasinmisim, hayatimin en buyuk kazigini yedigim ex'ten ayrilmisim, bir cocugu gozume kestirdim azicik takilayim diye.

Tabii ben yemek yapmaktan nefret eden bir insanim o yuzden taa gittim Turk restaurantindan yemek aldim geldim. Guzelce yedik ictik bahcede dolandik sohbet ettik. Sonra bu sahis 'shuttle saatine yetismem lazim' diye kosarak gitmesin mi... Ben de beni begenmedi dedim herhalde.

Aradan zaman gecti. Agzimi aradi bana davet etsem gelmezsin dimi diye. Dedim niye gelmeyeyim. Daha once hic bir Turk kadini ile tanismamis, muhafazakarimdir falan diye cekinmis. Onun evindeyken olay cozuldu, makarna degil ama noodle yapmisti 🤪
yaa bu ile benimkinin nereesi benziyo adam beni anası yerine koymuş :KK69:
açıkçası bakıp hiç aa herkeste oluyomus diye teselli olamadim ama :KK53: :KK53:

Ona ve beraber tatile çıktığı arkadaşına yapmış, bir de kağıda etiket yapmıştım😂😂
Devamı ne oldu biliyor musun, yukarıdaki 1950 stili diyen arkadaşı haklı çıkaracak bir mesaj attiEki Görüntüle 3208901
Doğum günü mektubun gelmiş, "bana hediye yapmak için ilk kez dikiş makinası kullanman ne tatlı" falan 😂😂😂
Beni alın böyle paket yapıp direkt 1950'lere isinlayin.bu devirde mektupla flört eden kaldı mı benden başka?

Yoo benimkiler çok seviyorlar bu hallerimi.
Bu beye mektupla tatile gideceğim ülkeleri ve tarihleri yazmıştım, "uygunsan gel" diye. İs cikisi bir tren üç aktarma uçağıyla geldi birkaç gün eşlik etmeye, dönüşte anılarımızı çizgi kitap yaptı falan.
Tek yemek yapsam keşke, nerede çimen görsem dizime yatırır keloglandan 'sen bir aysin' ninnisini söylerdim😂😂 kreş öğretmeni, uyku saatinde çocuklara benim ona söylediğim basit ninnileri söylemeye başlamisti.
Hiç verdiğimi alamadığım olmadı ilişkilerimde ya. Aynı hesapla çoğu kadın da ilgiden sıkılır,cool erkek sever. Ben hiç sevmem soğuk adamları, ilgi yoksa ben de yokum
ahahaa bayıldım 🌸

Tek yemek yapsam keşke, nerede çimen görsem dizime yatırır keloglandan 'sen bir aysin' ninnisini söylerdim😂😂
Ben bunu sen bir ayısın diye okudum.Düşündüm böyle bir ninni var mı diye?Hala dandini dandini dastana da takılı kalmışım.

Şu bilgiyi vermek istiyorum tecrübelerime dayanarak , yıllar önce ilişkilerimde sarma sarıp götürmüşlüğüm olmuştur ki normalde pek yapmam anaç da değilimdir 😅 şimdi son ilişkimde yaptıklarımın en azını yapıp hatta yapmayıp daha fazla değer gördüğümü farkettim bu da bi dipnot olsun 🤣 murphy kanunu mu nedir

Arabam var, arabamda bir sıkıntı var bakabilir misiniz desem nasıl olur
ya muhtemelen öncesinde çok ilginizi çekmeyen bir adamın bir anlık inceliği sizi neden bir şey yapmaya itiyor ki
gencsiniz güzelsiniz kendi kiymetinizi bilin , cidden net şeyler hissetmeden kimse için böyle cabalamayin bence .
hissederseniz de açık ve net teklifler yapın birlikte kahve içmeye davet edin mesela vs ...

Back
X